DEVOJKE
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je često okarakterisan kao previše energičan, eksplozivan i nestrpljiv. Koliko god to nekima zvučalo neprivlačno, to ipak može dovesti do donošenja krajnje spontanih odluka. Tvrdoglavi Ovan ne voli ništa više od toga da bude sam odgovoran za svoju sudbinu, što ne čudi s obzirom da njima vlada Mars, planeta rizika, strasti i, pogađate - spontanosti. Nezadovoljan time što neko drugi odlučuje (pored njega živog), Ovan je poznat po donošenju brzih i impulsivnih odluka. Željan da prati svoj instinkt, Ovan će uvek slediti svoj unutrašnji glas, a ukoliko im on kaže da odbace (tuđi) plan kroz prozor i pokušaju sami nešto novo - oni skaču bez mnogo razmišljanja.

BLIZANCI

Baš kao što i sam naziv kaže, Blizanci u sebi često kriju dve potpuno različite osobe. Zapravo, u njima ima toliko dualnosti da mogu menjati prioritete u deliću sekunde, što ih čini jednim od najspontanijih horoskopskih znakova. Oni imaju tendenciju da ne samo sebi, već i svojoj okolini olakšaju život i to tako što će im izložiti najblesaviji plan u poslednjem trenutku. Vaše je samo da pristanete! Čvrsto veruju da je život jedna velika avantura i da ima toliko stvari koje vredi videti, iskusiti, doživeti. Spremni su da se upuste u sve te avanture i promene svoje planove iz čistog hira. Ali postoji i druga strana medalje: ovo ih može naterati da uzalud troše svoju energiju. Doslednost i planiranje su neophodni da bi postali najbolja verzija sebe.

LAV

Šta očekivati od horoskopskog znaka koji ima najsvetlijeg vladara - Sunce? Lavovi vole da stvaraju nezaboravne trenutke, one o kojima će se pričati i u godinama koje dolaze, i gde će (naravno) glavne zvezde biti upravo oni. Zato pripadnici ovog horoskopskog znaka rado pristaju na najluđe avanture - iznenadno planinarenje, odlazak u potpuno novi (fancy) klub u udaljenom gradu, poseta modnoj reviji u poslednji čas... sve su ovo aktivnosti koje savršeno odgovaraju lavovskoj energiji. Ovaj znak je inače poznat po tome što će bez mnogo razmišljanja učiniti neku ludost i pristati na rizik samo ako to znači da će sve oči biti uprte u njih, makar na sekund!

VAGA

Vaga možda neće sama praviti spontane planove, ali će rado slediti vaše - ako je pozovete. Vage su ljubitelji zabave i dobrog provoda, avanturistički su nastrojene i spremne da urade sve samo da im ne bude dosadno. Naravno, to uglavnom uključuje puno ljudi - Vage jednostavno ne vole da budu same. Zato, ako vam je dosadno, Vage nisu samo vaš uobičajeni prijatelj „na jedan poziv“, već i prijatelj za trenutni beg od svakodnevne rutine. Ima smisla, s obzirom na njihovu želju da udovolje i njihovu naklonost prema uzbudljivim grupnim izletima. Pošaljite im poruku ako vam treba savršeni saputnik za vikend a nemate puno vremena za planiranje.

STRELAC

Avantura je njihovo drugo ime! Zaista ovaj horoskopski znak je poznat po svom avanturističkom duhu, a lutanje (naročito po prirodi) prosto obožavaju. Strelac živi onu čuvenu latinsku izreku "carpe diem" i spreman je da iskoristi baš svaki dan. U njegovom sistemu vrednosti svaki dan je nova šansa da izbrišete sve i počnete ispočetka, zato ćete ih retko uhvatiti kako kopaju po prošlosti ili propuštenim prilikama. Većinu tih prilika oni su ili već iskoristili na najbolji mogući način, ili propustili birajući neke druge koje su im u tom trenutku delovale primamljivije. Zbog svega navedenog, spontanost je osobina koja krasi većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka. Upravo kroz tu svoju urođenu spontanost, Strelac polako ali sigurno ispunjava svoje najveće nade, snove i ciljeve a ova osobina im takođe daje mogućnost da brzo i efikasno regulišu svoje emocije.

VODOLIJA

Vodolije mrze rutinu i uvek žele da začine stvari. Vodolija je onaj horoskopski znak koji je spreman da svom partneru preko noći predloži odlazak u Las Vegas na tajno venčanje, ili upiše neki kurs šivenja ili učenje jezika za koji nikada ranije nisu pokazali interesovanje. Ovo je jednostavno njihov pokušaj da ulepšaju svoju svakodnevnu (u njihovim očima previše glupu i zamornu) rutinu i učine svoje živote veselijim i sadržajnijim. Nemojte se šokirati kada čujete neki ludi detalj sa njihovog najnovijeg iznenadnog putovanja - oni jednostavno žive za te momente!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading