MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MAJ Evo koga čeka povišica, a ko se vraća korak unazad
Foto: Shutterstock

Izračunajte lični numerološki broj tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 U ovom slučaju broj je Petica.

Izračunajte svoj broj i pročitajte šta vam otkriva mesečna numerološka prognoza za maj 2023. godine!

Jedinica - Biće vam mnogo izazova sa kojima ćete se suočiti i savladati. Štaviše, u nekom trenutku ćete se možda osećati izostavljenim. Morate da iskusite ove situacije kako ne biste zavisili ni od koga u budućnosti. Izbegnite sa partnerom nepotrebne rasprave ili svađe, vežbajte strpljenje. Profesionalno biste se mogli suočiti sa mnogo posla. Ali zapamtite, ovo su samo faze koje će proći. Morate zadržati mir sa sobom; sve ostalo će na kraju doći na svoje mesto.

Dvojka - Predstojeći mesec maj će vam biti naklonjen. Ono o čemu ste sanjali približiti, bilo da je to vaša kuća iz snova, posao ili unapređenje. Uživaćete u uspehu jer ste ga zaslužili na teži način. Profesionalno, bićete zadovoljni i srećni. Vaši nadređeni će pokazati izuzetno poverenje u vaš učinak. Možete dobiti i nagrade za poslednjih nekoliko meseci doslednosti i posvećenosti. Sav vaš naporan rad biće nagrađen u narednih mesec dana. Vaš lični život će biti ispunjen ljubavlju, smehom i energijom. Biće nekoliko romantičnih trenutaka između vas i vašeg partnera. Vaš odnos sa roditeljima će postati mnogo jači.

Trojka - Astrologija brojeva pokazuje da će ovaj predstojeći mesec biti prijatan. Stvari će teći glatko, bilo da je u pitanju vaš profesionalni život ili lični. Međutim, takođe vam se savetuje da se fokusirate na svoj posao. Može doći do malog kašnjenja u prikazivanju rezultata. Ali do kraja ovog meseca možete da vidite sve u svoju korist. Lični život će biti neutralan i prijatan, ni uzbudljiv ni svakodnevni. Međutim, možete ući u novu vezu sa svojim partnerom; vas dvoje ćete uživati u dugim razgovorima. Odnosi sa roditeljima će se značajno poboljšati.

Četvorka - Morate se malo povući i razmisliti pre nego što reagujete na bilo šta, nemojte da delujete impulsivno. Stvari mogu ići drugačije od planiranog ili onako kako ste radili, ali morate biti strpljivi. Na kraju će sve doći na svoje mesto. Međutim, ako razmišljate da počnete nešto od nule, ovaj novi mesec bi bio savršeno vreme. To može biti povezano sa novim poslom. Dobre stvari su upravo na putu ka vama; to je samo pitanje vremena. Neke stvari ćete morati da obavite sami.

Petica - Stvari će ići u suprotnom smeru kako vi želite. Najbolje je to što ćete pre ili kasnije shvatiti da niste odgovorni za sve. Dakle, iako ne možete kontrolisati sve, možete dati sve od sebe u svemu što radite. Rad na strpljenju kroz vežbe disanja će vam pomoći. Na ličnom planu se morate pobrinuti da vam prevelik ego ne donese probleme.

Šestica - Mesečna numerološka prognoza kaže da će vam predstojeći mesec favorizovati u pogledu finansijskih odluka. To je zato što možete investirati u mnoge dugoročne ili kratkoročne šeme. Možete da se opustite i anpunite baterije. Lični odnosi će takođe biti ohrabrujući i podržavajući. Moguće je da vas očekuje i roamntično iznenađenje.

Sedmica - Moguće su poteškoće, ali ne brinite - ovi iazzovi će vam pomoći da se približite svojim ciljevima. Međutim, pazite da se ne skrenete jer to može dovesti do gubitka fokusa. Umesto toga, pobrinite se da ostanete dosledni svojim naporima kako bi se sav vaš naporan rad isplatio.

Osmica - Suočićete se sa ponešanim osećanjima u narednom mesecu. Finansijski nećete morati da brinete ni o čemu. Svi prošli dugovi ili tereti biće raščišćeni tek početkom ovog meseca. Međutim, vaš lični život će zahtevati da ostanete mirni i strpljivi. Morate ostati pozitivni i ne stavljati svoj ego kao prioritet u odnosu. Pokušajte da razgovarate sa njima o tome šta ih muči. Na kraju ćete videti i promene u vašoj vezi.

Devetka - Vreme je da izađete iz svoje zone komfora i osetite nešto novo. Iako često znate kako da zadržite optimizam, potrebni su vam podrška i motivacija. Razvijajte svoje osnovne instinkte da biste ojačali svoju perspektivu u životu. Aktivirajte svoja čula, intuicija često zna kako da vas odvede do željenih ciljeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading