HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. APRIL Ovnu i Blizancima prilika za napredak, Ribe razmišljaju o prekidu veze, Vagi pluća slaba tačka
Foto: privatna arhiva

OVAN 

POSAO: Sledi vam prilika da napredujete i da ostvarite mnogo bolju zaradu nego u prethodnom periodu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne preokrete. 

LJUBAV: Ukoliko imate planove za brak sada sa partnerom možete da razjasnite neke detalje oko organizacije venčanja. Spremni ste za važne promene kada je u pitanju ljubav. 

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži. Sudbina je na vašoj strani danas, pa bi mogli da rešite i neke tegobe ako postoje od ranije. 

BIK 

POSAO: Imaćete sreće pri ostvarenju poslovnih kontakata. Osoba koju budete upoznali danas će vam mnogo pomoći u budućnosti. Spremni ste da poradite na svom poslovnom imidžu. 

LJUBAV: Udvara vam se osoba za koju niste preterano zainteresovani. Radije ćete sačekati, drugu, bolju priliku. Vama je potreban neko poseban kako biste mogli emotivno da se pokrenete. 

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom i rekreacija umerenog tipa. Niste spremni za naporne treninge ali povremeno vežbanje će vam pokazati odlične rezultate. 

BLIZANCI 

POSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige koje ste na ovom polju imali. Osmehuje vam se i šansa za poslovno napredovanje. 

LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti prve varnice koje bi kasnije mogle da se pretvore u pravi plamen ljubavi. 

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate, štetne supstance, unos lekova na svoju ruku itd. Maksimalno se potrudite da živite zdravo i da vodite računa o sebi. 

RAK 

POSAO: Povoljan je dan za predstavljanje vaših ideja pred drugima. Možete da očekujete pozitivan ishod situacije. Pred vama je pravi trenutak za akciju! 

LJUBAV: Odličan je dan za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da na ovom polju donesete važne odluke. 

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži. Danas bi trebali da budete puni energije i da se osećate dobro. Posvetite se bavljenju sportom. 

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. APRIL Ovnu i Blizancima prilika za napredak, Ribe razmišljaju o prekidu veze, Vagi pluća slaba tačka

Foto: Shutterstock

 

LAV 

POSAO: Lako završavate sve ono što ste planirali za današnji dan. Moguće je da uskoro planirate i godišnji odmor. Spremni ste da se malo odmorite i udaljite od posla. 

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam od samog početka otvoreno pokazati interesovanje. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni. 

ZDRAVLJE: Sve bolje stanje vam dolazi kada je u pitanju polje zdravlja. Očekuje vas faza koja bi mogla da vam donese oporavak nakon nekog tretmana ili intervencije na ovom polju. 

DEVICA 

POSAO: Isplatiće vam se rizik u koji budete ušli. Današnji dan vam je jako povoljan za polje novca.Važno je da budete spremni da donesete konačne odluke na ovom polju. 

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja to nije. Device koje su zauzete mogu da očekuju nepromenjeno stanje danas. Sa partnerom nemate sjajan odnos. 

ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Zdravlje vam je jako dobro iako ste na drugim poljima opterećeni. Izdržljivi ste i dobro podnosite sve okolnosti u kojima se nalazite. 

VAGA 

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti pred drugim kolegama i saradnicima. Dobićete podršku poslovnog okruženja za sprovođenje sopstvenih ideja. 

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom koja ne može da vam pruži više od toga. Spremni ste da budete u kratkotrajnoj vezi kako bi zadovoljili trenutne hirove. 

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i pazite na svoje zdravlje. U narednom periodu će vam pluća biti naglašena kao veoma slaba tačka. Budite spremni da menjate loše navike. 

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. APRIL Ovnu i Blizancima prilika za napredak, Ribe razmišljaju o prekidu veze, Vagi pluća slaba tačka

unsplash.com

 

ŠKORPIJA 

POSAO: Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje kako biste okolnosti u kojima se nalazite uspeli da rešite na pravi način. 

LJUBAV: Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom ali postoji mogućnost da sve to rešite i da dođete do kompromisa. Pred vama je faza u kojoj ćete ipak uspeti da nađete zajednički jezik. 

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju u ovom periodu i to bi moglo da vam se dešava na nervnoj bazi. Važno je da nađete bolji način da se sa svojim emocijama izborite. 

STRELAC 

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa nadređenima kako bi oni stekli više poverenja u vas. Mogli biste da dođete do značajnog poboljšanja situacije na poslovnom polju. 

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje da joj se više posvetite. S druge strane, vama je potrebna distanca jer vam se emocije hlade i osećate da dolazite do prezasićenja. 

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Očekuje vas period u kojem će vam zdravstvena situacija biti jako dobra. Potrudite se da iskoristite maksimalno današnji dan! 

JARAC 

POSAO: Potrebno vam je više vremena nego što ste očekivali kako bi obavili sve poslovne obaveze. Dajte sve od sebe kako bi na poslovnom polju ostvarili dobro stanje. 

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od udvarača ali i dalje niste spremni da mu date zeleno svetlo da napravi korak dalje. Moguće je da nemate dovoljno poverenja i dalje. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom kod vas. Očekuje vas period koji može da vam donese određene poteškoće na polju zdravlja. Dosta toga vas sada muči na ovom polju. 

VODOLIJA 

POSAO: Možete da očekujete da će vam se neki planovi poremetiti i da nećete uspeti da ostvarite baš sve što želite. Poslovno polje vam sada nije baš dobro prikazano. 

LJUBAV: Ukoliko budete skrivali od voljene osobe neke stvari, rizikujete samo da napravite još veći problem u vezi. Važno je da ipak na neki način poradite na iskrenosti. 

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme zbog loše koncentracije. Čuvajte se i nekih mogućih manjih povreda. 

RIBE 

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan kako biste mogli da se oporavite od gubitaka iz prošlosti. 

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze. Pred vama je faza koja vam donosi manje prepreke na polju emocija. 

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je naglašena kod vas u ovoj fazi. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da vodite više računa o svom zdravlju. Posavetujte se sa lekarom oko svega. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading