NOVČANI HOROSKOP ZA LETO 2023. Bik u riziku od gubitka, Lav će imati "dobar ulov", Škorpiji neko nasledstvo
Foto: Shutterstock

Ovan

Ne gubite optimizam, već krajem proleća prirodno preduzetništvo će vam reći pravi pravac. Najuspešnija rešenja za Ovna biće investicioni projekti koji će zadovoljiti ne samo potrebe domaćinstva, već će i deo dobiti odvojiti za nove ideje.

Bik

U leto 2023. će se pojaviti projekat za Bika, koji će izgledati veoma obećavajući za ulaganje. Međutim, zvezde toplo preporučuju da ne podlegnete iskušenju, jer u potrazi za lakim novcem rizikujete da izgubite mnogo.

Blizanci

Blizancima će leto 2023. doneti neverovatne mogućnosti. Sve finansijske transakcije će se odvijati kao sat. Zvezde savetuju Blizancima da se ne zadovoljavaju malim, već da prošire vidike.

Rak

Zvezde obećavaju Rakovima dodatni prihod od depozita u banci, kao i solidan bonus u vidu nasledstva ili značajne pobede koja će se desiti do kraja godine. Ostavite po strani prirodnu nevericu i prihvatite neočekivani novac.

Lav

Lavovi će se primetno obogatiti u leto 2023. godine. Donećete niz važnih odluka koje će na najkorisniji način uticati na zajednički cilj. Sreća će Lavove pratiti čitavu godinu, pa treba da iskoristite šansu.

Devica

Moraćete racionalno da upravljate svojim budžetom i da ne trošite bezumno. Do jeseni 2023. situacija će se popraviti, ali do tada Device treba pažljivo da prate sadržaj sopstvenog novčanika.

Vaga

Novčana sreća čeka Vagu u prvoj polovini leta. U ovom periodu treba obratiti pažnju na velike projekte i ne plašiti se opravdanih rizika. Najbolje rešenje za Vagu biće ulaganje u nekretnine, koje će doneti najmoćniji finansijski prinos.

Škorpija

Škorpionima će se smešiti finansijska sreća. Sredinom leta dogodiće se radostan događaj. Pripremite se za slučajni i neočekivani novac koji će značajno napuniti vaš novčanik. Zvezde vam obećavaju solidne novčane bonuse, vredne poklone kolega i velikodušne znake rođaka.

Strelac

Materijalno stanje Strelca godine pokazaće nepromenljivost, što već nije loše. Uz konstantan i stabilan prihod, možete istraživati nove oblasti svoje karijere ili tražiti posao koji obećava.

Ne plašite se velikih promena u životu, jer će svaka od njih povoljno uticati na finansijsku situaciju.

Jarac

Iskoristite svoju stabilnu poziciju da formirate finansijski jastuk ili investirajte u zanimljive projekte. U jesen ćete shvatiti da se krećete u pravom smeru. Uprkos uspešnom finansijskom stanju, ne pozajmljujte novac drugima.

Vodolija

Kao rezultat promene posla i traženja dodatnih mogućnosti, prihod Vodolija će se dramatično povećati. Pred vama će se pojaviti nove perspektive.

Sada će Vodolije konačno moći da priušte da obave cenjene kupovine ili krenu na zanimljivo putovanje. 

Ribe

Finansijska sreća naći će Ribe u leto 2023. U ovom periodu treba da napravite većinu transakcija i manipulacija novcem.

Ipak, Ribe definitivno ne bi trebalo da puste sav novac u vetar i rano slave pobedu. Do kraja godine očekuju vas neočekivani opipljivi troškovi koji nisu bili uračunati u budžet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading