POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ Blizance čeka novčani krah, neke Vodolije raskid radnog odnosa, Devicu prekretnica u karijeri
Foto: Shutterstock

Ovan

Mesec maj vam donosi dobru energiju kada je posao u toku. Sada imate osećaj neizvesnosti i straha, ali nema potrebe za tim. Vaše finansije su na putu ka uspehu i uskoro ćete napredovati u karijeri.

Bik

Mesec koji traži promene. Pojedini Bikovi mogu imati ozbiljan sukob na poslu sa svojim nadređenima ili kolegama. Drugi mogu imati nagli prekid karijere i pokrenuti samostalan posao koji im donosi veliki uspeh.

Blizanci

U maju se može desiti finansijski krah, ali ne brinite jer vam se odmah otvaraju druga vrata i vratićete novac čak i više nego što mislite. Imajte poverenja u ljude, prijatelje i poslovne saradnike jer preko njih zarađujete ozbiljan novac.

Rak

Očekuje vas veliki napredak u karijeri. Sada vam se to čini nezamislivim. Polako vas planete guraju napred. Imaćete mali finansijski problem koji ćete prevazići uz pomoć partnera.

Lav

Mesec koji vas gura napred i pred vas stavlja velike poslovne izazove. U početku ćete se plašiti, ali kako uđete u poslovnu igru, sve se odvija glatko i u vašu korist. Takođe, imaćete veliku podršku tima ili nadređenih. Odličan mesec za uspeh u karijeri!

Devica

Merkur će biti retrogradan i malo ćete izgubiti kompas. Ali kada se saberete, videćete da možete da prihvatite sve izazove jer je ovaj mesec prekretnica u vašoj karijeri. Odličan poslovni, ali i finansijski uspeh je pred vama!

Vaga

Imaćete neočekivane troškove ovog meseca. Za renoviranje stana ili parcele. To vas neće uznemiravati jer su vaše finansije stabilne kao i vaš posao.

Škorpija

Najvažnije je da poslovne zadatke ne odlažete i da ih obavite na vreme. Samo tako nećete zaostati. Nudi vam se odličan dodatni posao u okviru postojećeg posla koji bi trebalo da prihvatite bez razmišljanja jer vam donosi lep prihod.

Strelac

Maj vam donosi duboko preispitivanje kada su u pitanju finansije. Potpuno ćete promeniti način na koji trošite novac. Spremanje je sada primarno. Rad je stabilan, nećete imati trenja, piše atvbl.rs.

Jarac

Važno je da posao ne menjate do juna. Da se ​​ne bavimo malim stvarima, već da zadržimo fokus na velikim i važnim stvarima.

Vodolija

Turbulencije su moguće od 17. maja kada je posao u pitanju. Iznenadna promena posla i možda za neke raskid radnog odnosa. Ovog meseca polako, uradite sve što se od vas traži i fokusirajte se na štednju.

Ribe

Prebacili ste fokus isključivo na čist profit. Ne zanimaju vas pozicije i funkcije, već samo zarada. Shodno tome, možete i da promenite posao gde ćete više zarađivati i gde će vam titula biti manja. Šta god da odlučite, zarađujete! Srećno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading