VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpiji zastoj u poslovima, Jarac upada u konflikte, Ribe nastavljaju ljubavnu agoniju
Foto: Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vam donosi poteškoće na samom početku. Ponedeljak će vas dobro prodrmati vestima koje vam ne idu u prilog, a koje mogu da se odnose na vašu finansijsku situaciju. Zvezde kažu da ako budete istrajni i dobro savladate prepreke, naučićete lekciju koja otvara nove vidike. Fali vam podrška partnera, ali možda se iza toga kriju problemi o kojima niste razgovarali. Bićete rasterećeni krajem nedelje, strpljenje je ključ uspeha. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam savetuje da se fokusirate na opuštanje ove nedelje. Tuđi propusti i greške vam stvaraju konfuziju u glavi, zbog čega se osećate opterećeno. Oslonite se na mlađu osobu iz poslovnog okruženja, prihvatite pomoć i stavite sebe u prvi plan. Ključno je da se relaksirate, kako vam nepotrebni stres ne bi oduzeo svu pozitivnu energiju. Vikend je predviđen za lepo novo poznanstvo, ostaviće poseban utisak na vas. Ne ostajte kod kuće! Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BLIZANCI

Početak nedelje donosi sjajnu energiju! Nakon razgovora sa bliskim ljudima, shvatili ste da se ništa neće promeniti ako sami ne reagujete. Slede povoljni dani za sve oni koji traže posao, žele napredak ili povećanje prihoda. Vreme je za akciju i sticanje novih, važnih kontakata koji će vam biti od pomoći. Prijaće vam osećaj da ste angažovani, ali ne zaboravite da sa sobom nosi i odgovornost. U ljubavi sve ide kako treba, prija vam pažnja partnera. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpiji zastoj u poslovima, Jarac upada u konflikte, Ribe nastavljaju ljubavnu agoniju

Foto: Shutterstock

 

RAK

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vam donosi slavlje! Spremite se na lepe vesti koje će vam saopštiti član porodice, ovo ste dugo čekali. Obavezno okupite najbliže i napravite atmosferu za pamćenje. Sredinom nedelje možete da očekujete da vam se neko obrati za pomoć, budite voljni da izađete u susret. Isplatiće vam se višestruko! Ukoliko ste planirali da odete negde na par dana i "napunite baterije", ovo je idealna nedelja. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

LAV

Imate osećaj da niste shvaćeni kako treba, a možda odajete utisak da niste dobar slušalac. Ove dane će obeležiti pad energije, pomalo ste se ulenjili i nemate volju da obavite ni osnovne zadatke. Imate potrebu za izolacijom, ali savet je da razgovarate sa bliskom osobom koja može da vam pomogne. Ne odbijajte striktno sve predloge i rešenja, već izađite iz zone komfora i uradite bilo šta što će vam popraviti raspoloženje. Ljubavna situacija nije za pohvalu, budite jasniji u svojim namerama. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

DEVICA

Ove nedelje rešićete sva pitanja koja su vezana za nekretnine, imovinu, važne ugovore. Poslušajte savet bliskih članova porodice, jer je njihova intuicija u ovom slučaju jača od vaše. To će vam doneti nove prilike za pokretanje privatnog biznisa, tako da je ovo odličan period da ostvarite zacrtano. U ljubavi vam smeta nerazumevanje partnera, pa će sukobi biti malo žustriji nego inače. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vam donosi konflikt sa osobom suprotnog pola. Ovo je situacija koja će vas naterati da dobro razmislite šta želite. "Zabranjeni odnosi" dolaze na naplatu, uverićete se da ništa ne može da bude onako kako ste očekivali. Ne očajavajte unapred, novonastale promene mogu da se pokažu kao rešenje koje ste dugo priželjkivali, ali niste imali hrabrosti da ga iznesete. Zvezde vas savetuju da se fokusirate na sebe. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpiji zastoj u poslovima, Jarac upada u konflikte, Ribe nastavljaju ljubavnu agoniju

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Budite otvoreni za novu poslovnu saradnju. Ne nervirajte se previše ako sve ide sporije nego inače. Sada je vreme da primenite naučeno znanje i da konačno dođete do rezultata koji će da vas zadovolje. Iako znate da nije poželjno, lako se upuštate u odnose sa ljudima koje ne poznajete dovoljno. Vodite računa kome se poveravate, obratite pažnju na osobu koja vam u poslednje vreme mnogo čini. Imate mnogo udvarača, očekujte mnogo poruka na mrežama. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vas savetuje da povedete računa o ishrani. Smeta vam tromost i iscrpljenost koju svakodnevno osećate, a ovo je idealna nedelja da je posvetite zdravlju. Uradite krvnu sliku, poboljšajte svoju ishranu i pojačajte unos vitamina. Zvezde kažu da bi bilo idealno da uvedete fizičku aktivnost, vaše raspoloženje bi se značajno promenilo. Partner vam sprema jedno iznenađenje, oduševićete se! Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpiji zastoj u poslovima, Jarac upada u konflikte, Ribe nastavljaju ljubavnu agoniju

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Veoma ste emotivni ove nedelje i na površinu izlaze sve emocije koje ste se trudili da sakrijete, a posebno bes. Gledajte da se više fokusirate na to da preispitate sebe i svoje emocije, nego da se svađate sa drugima. Ovi dani mogu da donesu kajanje zbog reči koje su izgoverene u afektu, potrudite se da ne reagujete "na prvu". Partner može da vam bude od pomoći u tome, ako iskreno porazgovarate. Najbolji dani biće vam petak i subota.

VODOLIJA

Zvezde kažu da ćete ove nedelje biti veoma produktivni, imate energije da završite sve što treba i u tome nalazite radost. Pazite samo da se ne preforsirate. Kada je reč o vezi, veoma ste romantični i ovo je sjajan period za ljubav. Slobodni, to se odnosi i na vas, velike su šanse da ove nedelje upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Savet je da se klonite zauzetih osoba, takvi odnosi ne donose dobro. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine kaže da vam nije lako da se posvetite poslu jer imate dosta toga u glavi, a ove nedelje biste radije proveli više vremena sa porodicom. Jednom članu ste jako potrebni, pomozite mu da savlada prepreke koje ga muče. Ni sami ne znate šta želite na emotivnom planu, ali produžavanje agonije vas čini još napetijim. Vreme je da donesete važnu odluku. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading