HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. APRIL Vodolija napreduje, Blizanci uživaju, Lav veliča sebe, Vagi ljubavno iznaneđenje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da nećete imati dobre okolnosti na poslovnom polju i da će doći do manjih problema. Nije vam lako da ostvarite stabilnost kada je u pitanju vaše radno mesto.

LJUBAV: Glasine koje kruže utiču na odnos između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem će biti problema u komunikaciji među vama. Važno je da budete svesni svih problema.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni raznim tegobama zbog pada imuniteta koji će vas pratiti u narednom periodu.

BIK

POSAO: Iako dolazi priliv novca moguće je da nećete biti preterano zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je period u kojem ćete biti na nekoj poslovnoj raskrsnici.

LJUBAV: Voljena osoba se ne ponaša prema vama onako kako ste očekivali i na neki način vam to stvara pritisak i potrebu da mislite o raskidu. Moguće je da ste nesigurni u sve.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka prejedanju. Razmislite o tome da li na taj način pokušavate da nadoknadite emotivni nedostatak.

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan dan i nemojte da očekujete da ćete sada uspeti da nađete ono što ste tražili. Dosta toga vas opterećuje na ovom planu i nekad se ne osećate sigurno.

LJUBAV: Spremni ste da se sasvim prepustite voljenoj osobi. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa Strelcem sa kojim možete da ostvarite dublju vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa čestim glavoboljama. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke poteškoće na polju zdravlja pa bi bilo dobro da konsultujete lekara.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. APRIL Vodolija napreduje, Blizanci uživaju, Lav veliča sebe, Vagi ljubavno iznaneđenje

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Pokušajte da ne planirate veće poslovne poduhvate za današnji dan jer vlada jako loša atmosfera na ovom polju. Velike su šanse da nećete uspeti da ostvarite sve što želite.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije sasvim iskrena prema vama i na neki način vas može razočarati. Pred vama je prilično nepovoljan period kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa. Očekuje vas faza u kojoj ćet u većoj meri biti skloni nervozi koja će se negativno odraziti na vaše zdravstveno stanje.

LAV

POSAO: Možete da očekujete novi dogovor oko posla ali i neke manje komplikacije po pitanju administracije. Pred vama je faza u kojoj ćete imati sitne probleme i stresove na poslu.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova poznanstva. Možete da se nadate da ćete uskoro ući u ljubavnu vezu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Trebalo bi da vam stanje na ovom polju bude dobro i da se osećate solidno na ovom polju. Posvetite se sebi i ljudima koji su vam dragi.

DEVICA

POSAO: Na polju posla sledi šansa da ostvarite unapređenje i bolju situaciju nego do sada. Zarada vam takođe raste. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Sa partnerom imate brojne prepirke i nikako vam ne polazi za rukom da odnos stabilizujete. Moguće je da imate utisak da će vaše razočarenje u ljubav dugo trajati.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kičmom. Pred vama je period u kojem će vam kičma u većoj meri biti osetljiva tačka. Posvetite se sebi i svom zdravlju u narednom periodu.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. APRIL Vodolija napreduje, Blizanci uživaju, Lav veliča sebe, Vagi ljubavno iznaneđenje

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete priliku za promenu posla ili za putovanje u inostranstvo i saradnju sa inostranstvom. Imaćete sreće kao i priliku da vam se ukažu neke nove ponude.

LJUBAV: Ljubavno polje vam je odlično prikazano i vidi se da ćete sa voljenom osobom imati mnogo lepih trenutaka danas. Moguće je da planirate neke ozbiljnije zajedničke poteze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj će vam zdravlje biti prilično nepovoljno postavljeno i generalno vaše stanje može da bude sklono nestabilnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ste nezadovoljni poslovnim stanjem i da stvari ne idu onako kako ste očekivali. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da rešite sve probleme.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vas jako zaintrigirati. Spremni ste da joj pokažete svoje interesovanje i da se posvetite ostvarenju boljeg odnosa.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Trebalo bi da u sebi imate dosta energije i da se bavite sportom. Očekuje vas dan u kojem ćete pucati od zdravlja. Povoljan vam je period.

STRELAC

POSAO: Vama dolazi prilika da ispravite neke greške koje ste ranije pravili. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Sreća i sudbina će danas biti na vašoj strani u većoj meri.

LJUBAV: Pravite lepe zajedničke planove sa voljenom osobom i uživate u vašoj vezi. Zadovoljni ste svojim emotivnim statusom. Možete da očekujete povoljnu situaciju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. imate mnogo pozitivne energije u sebi i odlično se osećate. Očekuje vas povoljan dan u kojem zdravlje generalno ne bi trebalo da vas brine.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. APRIL Vodolija napreduje, Blizanci uživaju, Lav veliča sebe, Vagi ljubavno iznaneđenje

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Moguće je da će biti nekih neočekivanih komplikacija na poslovnom planu kod vas danas, pa povedite računa o tome. Važno je da se posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom o kojoj već duže vreme maštate. Vaš odnos bi mogao da se menja u pozitivnom pravcu u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa niskim pritiskom. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje tokom današnjeg dana.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se danas ukazati faktor sreće i da ćete uspeti da ostvarite pozitivne poslovne promene. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Nova ljubav vam se desila iako je niste ni tražili ni očekivali. Možete da se nadate povoljnom danu. Očekuje vas dobra faza u kojoj ćete generalno biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte pritisak. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne poteškoće kada je u pitanju polj zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pozitivne promene. Važno je da budete posvećeni svojim obavezama.

LJUBAV: Dan je pogotovo povoljan ako ste u dužoj vezi ili braku. Slobodne Ribe će uskoro ući u novu vezu. Očekuje vas dobra faza za polje ljubavi. Dosta toga može da vam ide u prilog.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme. Osećate se dobro. Povoljan vam je dan i treba maksimalno da se fokusirate na ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading