Astrolozi otkrivaju: Najstrastveniji muškarci se rađaju u ovim horoskopskim znakovima
Foto: Shutterstock

Lav

Muškarci Lavovi su vladari i osvajači sveta, rođeni su da budu lideri i vole da budu u centru pažnje. Ako im se žena sviđa, iskoristiće svu svoju harizmu da je zavedu. Strast je kao pozorišna radnja, gde svako ima svoju ulogu i kostim. Lav nikada neće delovati direktno i spontano. Sve će biti smišljeno, a verni pomoćnici-prijatelji će organizovati šik bukete isporučene u kancelariju, fina vina za mamin rođendan, pakete za odmor sa prijateljima, gde niko ranije nije bio. Širina Lavove duše ne dozvoljava mu da skromno sedi u ćošku i piše romantične pesme.  Po prirodi, muškarac Lav se neće boriti za moć ili demonstrirati svoju superiornost nad suparnikom, ne, on će mirno gledati kako njegova voljena polako, ali sigurno gubi glavu za njim.

Ovan

Sa muškarcem rođenim u znaku Ovna, teško da se može požaliti da je strast napustila vezu, jer je nemoguće ugasiti večnu vatru u njihovoj duši. Strast i provokacija idu ruku pod ruku sa Ovnom, a što emotivnije žena reaguje na njegove postupke, on više cveta. Sa takvim čovekom je teško postići rutinu i monotoniju. Vatra strasti baca Ovna iz krajnosti u krajnost: on čas poludi od ljubomore, a već sledeće sekunde vrtoglavom brzinom juri sa vama u susret zalasku sunca. Noćne serenade, ponude za brak pred ogromnim brojem ljudi, strastveni seks nakon burne svađe, muškarci Ovnovi ovo garantuju.

Škorpija

Odlučne i samouverene Škorpije znaju da žene, nakon što su jednom upale u njihovu mrežu, nikada neće želeti da izađu iz nje. Mistično privlačne i seksi Škorpije mogu da razbude strast i u najledenijoj ženi. Za njih, što je zadatak teži, to je zanimljiviji. Žena koja je u vezi sa muškarcem Škorpijom definitivno gubi glavu, podlegavši njihovoj senzualnoj igri. Muškarci sa ovim znakom ne vole nikoga da slušaju, tako da uvek ostaju vodeći u svojoj igri. U braku strast između žene i muškarca Škorpije nimalo ne bledi, naprotiv, stiče izdržljivost i postaje višestruka kao skupo vino sa aukcije.

Strelac

Muškarci Strelčevi imaju veliko srce i njihova ljubav i pažnja biće dovoljni za sve devojke koje vole. Strelčevi ne vide nikakve prepreke da izjave ljubav na prvom sastanku. Oni vole da rizikuju i lakomisleni su, pa je upuštanje u novu avanturu glavom (srcem) za njih kao avantura u nepoznatim zemljama. Štaviše, Strelci vole intrige, tajne romanse i skrivene poglede. Ali strast u Strelcu ne budi telo, već bliskost duša koja se formira na suptilnom planu.

Blizanci

Muškarci Blizanci dajuc najzavodljivije komplimente. Strast Blizanaca je da pronađu onu ženu sa kojom se ne možete ispričati za samo jedan život. Za muškarce ovog znaka, flert je intelektualni seks. Blizanci vole da flertuju, čak će ih više zanimati žena koja vispremno odgovara, nego najveća lepotica. Razgovori pod mesecom, dugi sati razgovora o zajedničkim poslovima i učenje – to je ono što zaista uzbuđuje Blizance. Oni treniraju ne svoje telo, već mozak, pa čak i u starosti, oči muškaraca Blizanaca strasno gore, što znači da imaju šta da kažu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading