Sa njima ne ulazite u raspravu: Znakovi Zodijaka koji preteruju u svađama
Shutterstock

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna su impulsivne i nestrpljive, pa često reaguju burno. Brzo se naljute i započnu svađu u kojoj se ne ustručavaju ni podizanja glasa ili grubih reči, čime uznemiruju partnera i dovode svoju vezu u krizu. Tvrdoglavi su i uvek rade iste greške, a da toga nisu ni svesni.

Bik

I Bikovi su izuzetno tvrdoglavi i misle da su uvek u pravu. Ne možete ih nikada navesti da promene mišljenje, a njihova svojeglavost često im stvara probleme u vezama. Pobesne kada im partner protivreči, pa se brzo pretvore u razjarenog bika koji seje strah i trepet.

Lav

Lavovi su rođene vođe koji vole da imaju kontrolu nad partnerom. Sebični su i žele uvek da budu u središtu pažnje, a dragoga stavljaju u drugi plan. Ako im se suprotstavi ili im ne posveti dovoljno pažnje, Lavovi odmah polude i započnu žestoku svađu. Ne mogu da podnesu pomisao da nisu glavni u vezi.

Škorpija

Škorpije su prilično emotivne i intenzivne osobe koje se lako uvrede. Burno reaguju usred bilo kakve nevolje u vezi i tada gube kontrolu nad svojim postupcima. Zbog emocionalnog haosa koji nose u sebi često igraju prljavo, pa u ljutnji posežu za niskim udarcima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading