Vrlo su složni: Tri astro para koja važe za najbolje roditelje
Foto: Shutterstock

Škorpija i Vaga

Ovaj roditeljski par stvara najbolji primer svojoj deci. Tradicionalni su po pitanju temeljnih životnih vrednosti i brzo će se složiti da je najvažnije pokazati veliku ljubav, poštenje, razumevanje i odricanje. 

Oni će se retko posvađati pred svojom decom, a u slučaju da im se to i omakne, organizovaće porodični razgovor u kom će detetu pojasniti o čemu se radi. Oni sebe ne ističu kao dominantne uloge u domu, nego pokušavaju da naprave timsku atmosferu u kojem svako dete može bez straha graditi sebe. 

Iako Škorpije imaju čvršći stav od Vaga, ova kombinacija osobina čini odličan stav u kom je kompromis glavni porodični moto. 

Rak i Blizanac

Rak je u ulozi roditelja ostvario svoj životni cilj. Rakovi su brižni i pažljivi roditelji. Možda malo glasniji i emotivniji, ali imaju tu sposobnost da se stave u kožu svog deteta i analiziraju njegove osećaje. Blizanci su perfekcionisti koji teže porodičnoj harmoniji, a istovremeno su čvrsti i pravedni. Ova kombinacija je savršena za vaspitanje dece, jer im zajedničkim snagama pokazuju da je porodica najsigurnije mesto na svetu. 

Deca Rakova i Blizanaca naučiće kako da vladaju emocijama, a balans u njihovom odnosu će klincima biti primer međusobnog poštovanja. 

Bik je predani roditelj koji će se maksimalno posvetiti svom detetu. Osobe rođene u ovom znaku ceo život rade kako bi svojoj deci pružile sve što im je potrebno. U tom predanom roditeljstvu ponekad znaju da zanemare sebe. Baš zato su odlična kombinacija sa Jarcem, koji sebe zna uvek da stavi na prvo mesto. 

Jarčevi su podosta tvrdoglavi, ali uverljivi pa će se roditelj Bik lako složiti sa partnerom Jarcem. Jarac će inicirati samostalno roditeljsko vreme jer smatra da roditelji moraju da napune baterije kako bi klincima mogli da budu najbolje verzije sebe. Bik i Jarac se lako dogovore oko svega, a deca to osete i razvijaju se u samopouzdane ljude. 

Strelac i Lav

Lavovi su snažni lideri koji uvek imaju potrebu za dominacijom. Ta osobina ne utiče dobro na druge ljude, a Strelac je jedan od retkih znakova koji sa njima znaju da izađu na kraj. Oni se međusobno pomažu kako bi izvukli najbolje iz sebe i zato čine savršen roditeljski par. 

Decu će odgajati na nešto opušteniji način, a vrlo im je važno da ne sede doma, nego da često organiziraju razne aktivnosti sa svojom decom. Ovaj par klincima će usaditi radne navike, želju za uspehom i hrabrost da se upuste u razne životne situacije, iz kojih se može mnogo toga naučiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading