HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 10. APRIL Ovnu i Biku novčane promene, Vagi i Škorpiji sreća u ljubavi, Ribama komplikacije na poslu
Shutterstock

OVAN

Posao: Promene na finansijskom planu u poslednji čas. Povoljne okolnosti su vam se osmehnule i sada znate da ćete imati koristi od svog truda. 

Ljubav: Dobro se razumete sa partnerom i kada ne pričate mnogo. Danas osećate specifičnu povezanost i u redu je da se tome prepustite. 

Zdravlje: Srčani problemi.

BIK

Posao: Moguće je da ćete danas doći do novca na neki neobičan način. Samo vi to umete da uradite tako suptilno i iznenada. 

Ljubav: Povoljan dan za nova dešavanja. Sigurno vam neće biti dosadno. Iskoristite vreme koji dolazi da se opustite. 

Zdravlje: Manji problemi sa vrtoglavicom.

BLIZANCI

Posao: Polako gubite koncentraciju. Oslonićete se na pomoć poslovnog partnera ili saradnika u kog imate poverenja. Bez većih promena na ovom polju tokom današnjeg dana. 

Ljubav: Partner će vam pružiti svoju toplinu i nežnost. Oprostićete mu neke stvari od ranije. 

Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 10. APRIL Ovnu i Biku novčane promene, Vagi i Škorpiji sreća u ljubavi, Ribama komplikacije na poslu

Foto; iStock-Getty-Images

 

RAK

Posao: Iako to niste očekivali, Škorpija će pokazati spremnost za saradnju. Sve je to, naravno, u obostranu korist. Pomoć i prihodi vam dolaze od drugih ljudi. 

Ljubav: Svog novog partnera sada vidite novim očima i verovatno vam se dopada još više. Vreme je da više verujete jedan drugome. 

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak.

LAV

Posao: Dan je dobar samo za onog Lava koji sarađuje sa ljudima iz dalekog inostranstva. Obavite telefonski razgovor ili preko neke popularne društvene mreže. 

Ljubav: Izolovali ste se od spoljnog sveta, ali sreću i zadovoljstvo nalazite u krugu svog doma i porodice. 

Zdravlje: Verovatno treba da koristite neku terapiju za problem koji vas muči danima.

 

 

DEVICA

Posao: Povoljan dan za vas. Saradnja se preporučuje sa Rakom ili Jarcem. Podelite posao i uspećete da postignete mnogo toga. 

Ljubav: Emotivno ste usaglašeni sa partnerom i veoma ste zadovoljni zbog toga. Potrebni ste jedno drugome. Znate kako da ljubav kanališete. 

Zdravlje: Pokušajte da se maksimalno opustite i da ne mislite o problemima.

VAGA

Posao: Uspešno funkcionišete na više strana u isto vreme. Veoma ste energični i drugi vam se dive. Volite publiku. 

Ljubav: Nemojte da propustite priliku da izađete negde večeras. Sa voljenom osobom ili sa društvom, važno je da budete viđeni. 

Zdravlje: Danas se dobro osećate.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 10. APRIL Ovnu i Biku novčane promene, Vagi i Škorpiji sreća u ljubavi, Ribama komplikacije na poslu

Foto; iStock-Getty-Images

 

ŠKORPIJA

Posao: Uskladićete poslovne interese sa Ovnom ili Strelcem. Možda niste baš oduševljeni, ali to je sve što za sada imate. 

Ljubav: Dobar dan za ljubav. Emotivna stabilnost i spremnost partnera da vam ugađa vam posebno prija tokom današnjeg dana.

 Zdravlje: Problemi sa organima za izlučivanje tečnosti.

STRELAC

Posao: Ulažete svaki napor kako biste izvukli najbolje iz situacije koja vam je data. Potrudite se da date sve od sebe jer to vredi. 

Ljubav: Moguće je da ćete imati neki strastven susret. Muškarac je dominantan u tom odnosu. Niste sasvim sigurni kuda to vodi. 

Zdravlje: Dan nije povoljan po vas. Moguće su upale, ali i povrede.

JARAC

Posao: Morate da se povinujete višoj sili. Ne odlučujete vi o svemu, tako da jednostavno ne možete da promenite trenutnu situaciju.

 Ljubav: Prilika za zanimljiva dešavanja sa Vodolijom ili Jarcem… U svakom slučaju nećete dan provesti sami. 

Zdravlje: Uznemireni ste i to se odražava na vaše zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Čim imate naznake da će vam se poboljšati sledeća plata, odmah se bolje osećate i posao obavljate sa više elana. Ako ste privatnik, dobijate novac od neke saradnje danas.

 Ljubav: Prijatni kontakti sa osobama suprotnog pola vam dokazuju da ste još uvek u “igri”. Imate odličnu harizmu i to iskoristite. 

Zdravlje: Dobro se osećate. Ne preterujte sa pićem.

RIBE

Posao: Sve važne stvari koje imate završite pre podneva. Od 12 časova možete imati neke komplikacije na u radnom okruženju. 

Ljubav: Tokom druge polovine dana ćete biti razdražljivi. Možda ćete reći nešto što ne mislite. Neka osoba može da priča tračeve o vama. 

Zdravlje: Veoma ste osetljivi danas, potrebno je da se opustite.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading