Jednostavno su takvi: Najverniji znaci Zodijaka
Foto: Shutterstock

Bik

Ovo je jedan od najodanijih znakova Zodijaka. Činjenica je da je tipičan Bik veoma stabilan i nema naviku da menja partnere. Ako je Bik navikao na nekoga, onda će mu biti vrlo teško da raskine. Za uzvrat, on očekuje jednaku odanost i pažnju od svog partnera.

Rak

Rak je najviše porodični znak Zodijaka. Ako se emotivno „zakači“ za nekoga, neće više želeti da ga pusti. Predstavnici ovog znaka mogu mnogo toga da oproste zarad očuvanja zajednice. Ako osobu smatraju „svojom“, biće mu odani i verni do srži.

Devica

Racionalnoj Devici je obično potrebno mnogo vremena da izabere partnera. Pažljivo sastavlja listu osobina idealnog partnera, nabrajajući prednosti i mane. Ali čim Devica odluči da bude sa osobom i da je on baš „taj“, ostaće dugo zajedno.

Vaga

Tipične Vage su fokusirane na partnerstvo – ljubav je generalno preduslov za njihovu životnu ravnotežu. Zato, kada upoznaju partnera koji im se zaista dopadaju, gledaće samo u nju. Prirodno su šarmantni i vole da flertuju, ali neće žrtvovati ozbiljnu vezu zarad kratke romanse.

Jarac

Predstavnici ovog znaka prilično ozbiljno pristupaju izboru partnera. Jarčevi ne vole da menjaju partnere i vrlo su posvećeni. Sa osobom koju izaberu, biće zajedno dugi niz godina. Ovo je jedan od najodanijih znakova – iskren i nesposoban za izdaju.

Riba

Predstavnici ovog osetljivog znaka vrlo su posvećeni svojim partnerima. Na kraju krajeva, ljubav je od velike, ako ne i ključne važnosti u njihovim životima. Kada se zaljube, Ribe počinju da se raspadaju od ljubavi prema partneru. Zato retko raskidaju i varaju jer je za njih to kolaps: spremni su da izdrže mnogo zarad opstanka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading