NE ŽELE DECU Muškarci rođeni u ova četiri znaka ne sanjaju o tome da postanu očevi
Alo

Biti rođen kao muškarac koji ne želi decu može biti stvar ličnog izbora, a na takvu odluku mogu uticati i neke horoskopske osobine. Zato je veća verovatnoća da će muškarci rođeni pod ova četiri znaka želeti da ostanu bez dece.

Vodolija 

Vodolije su obično nezavisne i slobodoumne i preferiraju svoju slobodu i nezavisnost. Mnoge Vodolije imaju veoma bogat društveni život i ne žele da se obavežu na obaveze koje dolaze sa roditeljstvom.

Blizanci 

Blizanci su znak dvojne prirode i mnogi uživaju u aktivnostima koje ne zahtevaju previše posvećenosti ili doslednog truda. Slično kao i Vodolije, većina Blizanaca izbegava obaveze koje bi im mogle ograničiti slobodu.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, a mnogi su zauzeti svojim karijerama i ostvarivanjem ličnih ciljeva ili hobija. U ovom slučaju, deca se često smatraju prevelikim teretom jer je njihova sreća na prvom mestu.

Jarac 

Jarčevi su ozbiljni i orijentisani ka cilju, a mnogi se fokusiraju na svoje karijere. Zbog toga se deca često smatraju prevelikom odgovornošću. Postoji mnogo razloga zašto neki muškarci ne žele decu. Bez obzira na vaš horoskopski znak, vaš životni put i lični izbori su važni. U svakom slučaju, život može biti izuzetno bogat i ispunjen, i sa i bez dece.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tom&Jerry

08.04.2023 12:02

Ja sam blizanac sa podznakom u jarcu , imam 2 cerke i nadam se imacu jos dece makar i sa drugom zenom .