Pun Mesec
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Učetvrtak, 6. aprila u 5 sati i 35 minuta očekuje nas pun Mesec na 16 stepenu Vage koji će u narednim nedeljama doneti značajnija iskustva na polju odnosa.

Neki odnosi se prekidaju, neki mogu i započeti. Mnogo toga nam se razotkriva od uzaludnosti popravljanja jednog odnosa, do prilike da napokon krenemo dalje i iza sebe ostavimo one priče koje smo davno ispričali, a sada samo treba da ih arhiviramo.

Podiže se emocionalni talas, i preplavljuje nas…
Zašto ne zove? Hoće li nazvati? Što ona/on misli o meni i našem odnosu? Pitanja koja svi postavljamo u svom umu, nekada i naglas, tražeći odgovor. Ali pravo je pitanje šta vi želite od tog odnosa i možete li to što želite da dobijete od te osobe? Ako mislite da možete, zatražite. Uvereni ste da ne možete, šta ćete dalje?

Ovaj pun Mesec nas uči veštini sklapanja kompromisa. Kada nam ti kompromisi idu u prilog, a kada nam štete?
Postoji li neko zbog koga se toliko odričete, da ste zapostavili sebe i sve svoje?
Igrate li pošteno i pravedno. Igraju li drugi pošteno?
Šta ili ko vas izbacuje iz ravnoteže?
Ko vas energetski iscrpljuje? I zašto i dalje želite istu osobu, isti tretman?
Da li vam se neko sviđa, da li se zaljubljujete?

Spoj Hirona i Sunca otvoriće neka ranjiva mesta. Suočićete se sa sobom, s nekim aspektima sebe sa kojima niste na ‘ti’. Imajte hrabrosti da pogledate u sebe. Imajte hrabrosti da se zauzmete se za sebe, da izgovorite, da povučete granicu. Iscelite…

Znimljiv period je pred nama, tim pre što će ovaj nebeski uticaj biti začinjen susretom Merkura i Mesečevih čvorova, pa će neke informacije koje dolaze do nas, kao i razgovori koje ćemo voditi biti izuzetno značajni za dalji sled događaja.

I na kraju, ne zaboravite da činite dobro, da izrazite zahvalnost prema svemu i svima u vašem životu koji deluju u ime vaše i zajedničke dobrobiti. Izvor: Julijana Oremović, astrološkinja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading