BURAN POČETAK APRILA Ova 3 znaka horoskopa doživeće veliko razočaranje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za april 2023. godine donosi uzbudljiva dešavanja. Pojedini znaci će imati mnogo sreće i uspeha, dok će drugi u startu osetiti da ne ide sve kako treba.

Astrologija upozorava na znakove na koji posebno treba da obrate pažnju:

BLIZANCI

Rasejanost i nepažnja početkom aprila mogu da koštaju Blizance. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, dobro obratite pažnju na važne sastanke. Mnogi će ih zaboraviti, a ove prilike bi znatno uticale na napredak. Horoskop vas savetuje da strogo vodite računa o rasporedu obaveza i napravite podsetnik, jer odgovornost neće biti vaša jača strana u ovom mesecu.

RAK

Početak aprila Rakovima donosi konflikt u poslovnom okruženju. Bićete previše osetljivi na kritike. Umesto da ih usvojite i naučite lekciju, teraćete inat. Ovo će umnogome da utiče na vaše ciljeve. Zvezde kažu da će se greške ponavljati, sve dok ne shvatite da sebi nanosite više štete nego koristi. Čuvajte se ishitrenih reakcija, reči izgovorene u afektu mogu mnogo da vas koštaju.

VAGA

Čim počne april, Vage će osetiti nezadovoljstvo. Moraće da donesu važne odluke, ali raskrsnica im pada teže nego ikada. Ako previše budu razmišljale koju odluku da donesu, ostaće bez svih mogućnosti koje su u opticaju. Ovo može da dovede do gubitka sjajnih prilika i propuštanja važnih trenutaka. Horoskop vas savetuje da ne bežite od odgovornosti, već da se suočite sa njom.

Komentari (0)

Loading