VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA APRIL Škorpiju preti besparica, Ribe novčana propast, a dva znaka će napuniti džepove
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Ovan bi ovog meseca trebalo da što više pokaže da je samostalan na poslu i u radu. Postoji mogućnost da ćete se boriti sa nekim problemima, a rešenje ćete pronaći ukoliko donosite brze, ali brižljivo promišljene odluke. Finansije držite pod kontrolom. Zvezde vas upozoravaju i da budete oprezni i da se nikome ne otvarate previše, velika je verovatnoća da neko s posla pokušava da vam "smesti". 

BIK

Bika u aprilu očekuje velika sreća vezano za posao, karijeru i novac. Postoji mogućnost profitabilne saradnje, a neće vam nedostajati ni unosnih ponuda. Zvezde posebno upozoravaju Bikove da pametno upravljaju novcem i kupuju samo najneophodnije. A ako ostane određena svota novca, bolje da je odlože i sačuvaju za budućnost.

BLIZANCI

Što se tiče finansija, Blizanci se nalaze u stabilnoj situaciji, ali im je potrebno više para. Zvezde savetuju da dobro razmisle kako da povećaju prihode. Na poslu je sve mirno, nadležni su zadovoljni vašim rezultatima. Univerzum vam daje šansu koja će vas najverovatnije dovesti do uspeha, nemojte da je propustite. Budite smireni i orni za rad.

RAK

Ovog meseca, Rakovi treba da se posebno oslone na intuiciju kad je reč o poslu. Čak i u najtežim i najsloženijim situacijama onaj "osećaj" će im pomoći da donesu ispravnu odluku. Finansijski se očekuje da mesec bude stabilan i miran, ali budite oprezni prilikom kupovine, ne bacajte novac.

LAV

Lavove će najverovatnije očekivati nevolje na poslu zbog odluka drugih ljudi. Savet zvezda je da slušaju samo sebe i donose odluke potpuno sami. "Pucate" od energije koju je najbolje da usmerite na realizaciju planova u finansijskom sektoru. Obratite pažnju na "znakove" koje vam šalje Univerzum, nemojte da ih propustite.

DEVICA

Verujte svojoj intuiciji. Ovo je sjajan trenutak da počnete da radite na idejama koje već duže imate u planu. Uslov da povećate prihode jeste da naučite kako da pravilno planirate svoje vreme i budžet, kao i da budete pažljivi na poslu i pokažete maksimalnu odgovornost. Tek onda možete da se nadate prilivu novca.

VAGA

April će Vagama doneti uspeh ako budu aktivni na poslu i pokažu sve što znaju i umeju. Ako imate bilo kakve ideje za bolju organizaciju rada, slobodno razgovarajte o njima sa nadređenima. Vaše mišljenje ne samo da neće proći nezapaženo, već će pomoći da dođete do bolje pozicije i veće plate.

ŠKORPIJA

Škorpije, kao i uvek, rade svoj posao sa punom odgovornošću i apsolutnom pažnjom. Zbog toga će im u aprilu možda biti teško, jer će biti posla dosta, a ljudstva malo. Glavni uslov za uspeh i poboljšanje finansijskog stanja za Škorpije jeste da rade ono što vole. Izbegavajte nepotrebne troškove, mogu da vas gurnu u siromaštvo.

STRELAC

Koliko god da želite da se pohvalite, ne bi trebalo da pričate o svojim uspesima svima i na svakom koraku. Zapravo, najbolje bi bilo da ovakve informacije ne delite ni sa najbližim rođacima. Ali, ne brinite, čim postignete željeni rezultat - možete da očekujete veliki priliv novca. Strelčevi koji se bave privatnim biznisom ovog meseca očekuje jaka konkurencija, budite spremni i razmislite o svakom svom koraku.

JARAC

Jarčevi su prilično umorni i jedino o čemu razmišljaju jeste odmor koji već duže vreme planiraju. Ali, nije dobar trenutak da mirujete. Budite aktivni na poslu, od vašeg rada zavisi poboljšanje finansija. Imate dobru priliku da povećate priliv novca, nemojte da je propustite iz lenjosti. Ne odlažite stvari za kasnije, rešite sve probleme odjednom.

VODOLIJA

Vodolije očekuju nove ponude koje ne bi trebalo da odbiju, jer postoje velike šanse da će ostvariti značajan uspeh koji će im drastično popraviti finansijsku situaciju. Ipak, čuvajte se intriga na poslu, kolega koji vam zavide. Mogli bi da blokiraju vaš uspeh. Zato budite oprezni i nikome ne govorite o svojim planovima.

RIBE

Ribe će se ovog meseca naći u veoma nezgodnoj situaciji, u riziku su da izgube novac zbog neuspešnih ulaganja i kupovina. Savet zvezda je da ovog meseca ne obavljate nikakve važne finansijske transakcije. Fokusirajte se na rešavanje krupnih problema na poslu, a potom i onih manjih koji će u međuvremenu iskrsnuti, jer ako ih ignorišete moguće su katastrofalne posledice po vašu finansijsku situaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading