HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. MART Ovan na ivici živaca, Devicama  povoljan dan za početak strasne veze, Lav treba da poseti kardiologa
Foto: pexels.com

OVAN

POSAO: Trenutno imate manjak koncentracije. Moguće je da se nalazite u prilično haotičnom radnom okruženju u kom vam se mnogo njih meša u ono što radite. Na ivici ste živaca. Sigurni ste da samo vi možete da završite poslove do kraja.

LJUBAV: Imate potrebu da se partneru otvorite i da mu pokažete svoju emotivnu i nežnu stranu. Konačno je došao i taj dan! Pozitivno je iznenađen promenom i zahvalan na iskrenosti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesvestica i problemi zbog malaksalosti. Odmarajte dovoljno. Ne unosite dovoljnu količinu namirnica, osećate nemoć. Postoji sklonost anksioznosti.

BIK

POSAO: Imate jako dobre i kraetivne ideje koje danas možete realizovati. Nemojte da dopustite da vam bilo ko poremeti planove. Na vama je da budete dovoljno aktivni i da se potrudite.

LJUBAV: Ušli ste u neki vid komunikacije sa osobom koja je zauzeta, ali niste sigurni kuda to vodi. Pre nego što uradite nešto nepromišljeno, zapitajte se da li je vredno truda. Možete iz svega da izađete vrlo povređeni.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica, a kada zaspite mogući su košmari. Teška noć vas očekuje. Pokušajte čitanjem, gledanjem nekog dobrog filma da prevaziđete krizu.

BLIZANAC

POSAO: Od strane bliskih saradnika dobijate podršku i na taj način rešavate problem koji vas je mučio neko vreme. Zadovoljni ste, jer se konačno nazire važan pomak na poslovnom polju.

LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete svoje emocije prema voljenoj osobi. Jednostavno nemate dovoljno vremena da joj se posvetite, iako gorite od želje da budete pored nje. Partner počinje da sumnja u vaše emocije. Poželjno je da ga što pre razuverite.

ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva, mogući su i manji problemi sa cirkulacijom u nogama. Za početak, promenite obuću.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. MART Ovan na ivici živaca, Devicama  povoljan dan za početak strasne veze, Lav treba da poseti kardiologa

Foto: pexels.com

 

RAK

POSAO: Imate puno poverenje u poslovnog partnera i smatrate da vas njegova strategija vodi do zajedničkog uspeha. Ovaj put niste pogrešili u proceni, zajedničkim snagama ostvarujete uspeh. Dobra procena je vrlo važna u poslovanju.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste u braku, očekuje vas veoma lep dan sa partnerom, uživaćete u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sem manje ukočenosti. Prijala bi vam masaža. Obratite se fizioterapeutu. Veoma je važno da, u međuvremenu, ne podižete veći teret.

LAV

POSAO: Pokušajte da se usmerite na male i konkretne poslove. Sada od prevelikih očekivanja ili od megalomanskog planiranja nećete imati ništa, sem eventualno, razočarenja. U ovom slučaju je bolje  da igrate na manje poslove, koji su lakše ostvarivi.

LJUBAV: Niste usmereni na dešavanja na ljubavnom planu, jer ste okupirani poslom. Moguće je da maštate o nekom velikom uspehu i da od svoje ambicije ne vidite osobu koja vam se udvara.

ZDRAVLJE: Težak dan, mogući su problemi za zdravljem. Nemojte da se forsirate previše. Možete imati probleme sa disanjem. Obavezno posetite kardiologa.

DEVICA

POSAO: Potrudite se da sebi ne stvarate bespotrebnu tenziju. Ukoliko se postavite na pravi način, možete da očekujete malu promenu koja će vam biti veoma značajna. Potrebna je samo dobra volja.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za početak nove veze! Donosite odluke na bazi strasti, to je ono što vas najviše zbližava sa novim partnerom. Između vas dvoje sve pršti od varnica! Partnera sagledajte i sa druge strane, kako se kasnije ne biste razočarali.

ZDRAVLJE: Sem nervoze, nemate zdravstvene probleme. Nađite neki vid relaksacije, kako biste izbacili negativnu energiju.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. MART Ovan na ivici živaca, Devicama  povoljan dan za početak strasne veze, Lav treba da poseti kardiologa

Foto: pexels.com

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje na polju privatnog posla. Postepeno dolazite i do stabilnijih finansija, što je svakako jako važno. Imate nadu da će budućnost biti sigurna.

LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom koju sada imate sa voljenom osobom i ne planirate bilo kakve promene. Pokažite joj koliko vam je stalo i topićete se u romantici zajedno!

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju, povedite malo više računa o sebi. Hladnije vreme, vetar i vlaga, mogu da pokrenu hronične tegobe. Ništa preventivno ne preduzimate dok se ne pojave posledice.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovo je poslednji trenutak da završite neki veoma važan posao! Nemojte da zanemarujete upozorenja koja dobijate, možete se pokajati. Ako date svoj maksimum - isplatiće vam se!

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada, ali postoji mogućnost da nećete ostvariti neke konkretnije pomake. Zadovoljni ste i ovim. Nemojte da odlažete prilike, jer može da se desi da ostanete bez njih. Simpatija polako gubi strpljenje.

ZDRAVLJE: Budite aktivni i konstruktivno potrošite energiju! Organizujte svoje vreme na pravi način.

STRELAC

POSAO: Opterećuje vas novac, to je glavna kočnica zbog koje ne možete da realizujete poslovni plan koji imate. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška, ali ne znate na koga da se oslonite.

LJUBAV: Primetili ste da se partner nekako hladi i da nije više u istoj meri zainteresovan za vas kao ranije. Polako vas hvata strah i nesigurnost, želite da ostanete sa njim u vezi.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju, izbegavajte tu naviku ako ne želite probleme sa varenjem. U suprotnom ne samo da ćete imati stomačne probleme, već može doći i do prekomernog viška kilograma.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. MART Ovan na ivici živaca, Devicama  povoljan dan za početak strasne veze, Lav treba da poseti kardiologa

Shuterstoock

 

JARAC

POSAO: Po svaku cenu planirate da zaštite svoje poslovne interese. Oni su vam sada prioritet, ne obazirete se na druge.Nema onoga kome ćete dopustiti da vam stane na put. Vraća vam se borbenost i ratnička energija, spremni ste na sve!

LJUBAV: Polako počinjete da se hladite od partnera. Moguće je da se vaša veza postepeno privodi kraju, ali niko od vas dvoje još uvek nije spreman da to otvoreno prizna. Vaš prekid mora biti iniciran.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervima i kičmom. Čuvajte se mogućih povreda u tom predelu. Skloni ste padovima, povedite računa i u saobraćaju.

VODOLIJA

POSAO: Možete imati dosta sreće danas. Slobodno se upustite u neki manji rizik, imaćete koristi od toga. Očekuje vas pozitivan dan tokom kog ćete moći da postignete mnogo toga. Čak i poslovi koje niste mogli da završite, sada se mogu idealizovati.

LJUBAV: Javno ćete pokazati svoju ljubav i na taj način partnera uveriti da imate ozbiljne namere. Okolina lepo reaguje na vašu vezu i sve ste sigurniji u izbor koji ste napravili ovaj put.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i sve vam ide od ruke! Širite pozitivnu energiju gde god da ste! Okolina rado boravi u vašem društvu, sa vama je opuštenije.

RIBE

POSAO: Muče vas finansijski problemi. Prilično ste isfrustrirani i teško vam je da se saberete. Nije vam do posla niti do bilo čega, pitate se zbog čega ste uopšte ulagali veliki trud. Sada ste pod snažnom negativnom energijom.

LJUBAV: Postajete veoma ljubomorni i sumnjičavi prema voljenoj osobi. Teško vam je da ignorišete neke signale koje dobijate, a vaša intuicija je do sada bila nepogrešiva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nogama i zglobovima. Povedite računa pri fizičkoj aktivnosti. Razlog bolova je upravo slaba aktivnost. Potreban je savet reumatologa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading