VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će napuniti novčanik, Rak će započeti novi život, Škorpiji pojačane emocije
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Merkur prelepi Ovan doneće i dobre vesti i brige o budućnosti. Vodite računa o svom zdravlju i raspoloženju. Ako se suočite sa neprijatnim emocijama, nemojte da budete previše impulsivni. Ovnovi su na listi najuspešnijih u finansijama, ali to ne znači da treba da troše nepredviđeno i na nepotrebne stvari.

Bik

Biku će biti potrebna pomoć u svim oblastima života, pa se slobodno konsultujte sa ljudima kojima verujete. Počinje povoljan trend koji je idealan za početak novog poglavlja u životu. Ukoliko vam je pažnja rasejana, ne donosite odluke nepromišljeno.

Blizanci

Blizanci treba da prebace pažnju sa posla na komunikaciju i kućne poslove. Uradite nešto važno, a nakon toga ne zaboravite da se opustite. Uzmite slobodne dane ako je moguće, potrebno vam je malo odmora. U narednih sedam dana vredi tražiti put do harmonije, do čišćenja od negativnosti.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će napuniti novčanik, Rak će započeti novi život, Škorpiji pojačane emocije

Foto: Shutterstock

 

Rak

Očistite svoj um od negativnih misli i izaberete prave ljude za komunikaciju. Možete da osetite energiju drugih ljudi, okružite se onima koji vam prijaju i donose radost. Astrolozi navode da će sa pojavom problema predstavnici ovog znaka započeti novi život. Dobro ili loše, na njima će da odluče.

Lav

Lavu će promena doći malo brže nego drugima. Neće samo da pokuca na vrata, već mogu da uđu bez kucanja. One neće biti isključivo pozitivne ili negativne, ali njihove posledice mogu biti dobre ili loše. Lavovi moraju da vide izazove kao način da postanu bolji i mudriji. Da biste lakše promenili svoj život nabolje, trebalo bi češće da se posvetite poboljšanju raspoloženja.

Devica

Glas intuicije će vam omogućiti da tačno osetite kako treba da postupite u ovoj ili onoj situaciji da biste iz nje izašli kao pobednik. Međutim, da biste sveli rizike na minimum, i dalje morate da uđete u režim štednje i da ne trošite previše. U prisustvu teškog umora, bolje je da se odmorite i da ne primoravate sebe da nešto završite.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će napuniti novčanik, Rak će započeti novi život, Škorpiji pojačane emocije

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Vage treba što pre da se oslobode navika koje im narušavaju kvalitet života. Vage će povećati svoju energiju i snagu, imaju prilike da poboljšaju raspoloženje. Saveznička Venera im može dodatno pomoći. Predstavnicima ovog znaka biće veoma teško da donesu ispravne odluke bez ugrožavanja rezultata i autoriteta. Možda ćete biti u dilemi, pa dobro razmislite.

Škorpija

Škorpija treba da nauče kako da oproste ljudima oko sebe i ostave prošlost što je pre moguće. Očekuje vas nedelju pojačanih emocija, ali i važnih stvari. Astrolozi to objašnjavaju pronalaskom Merkura u znaku Ovna. Energetska podrška planeta možda neće biti dovoljna za sprovođenje planova i unapređenje poslovanja i rada. Ali ne zaboravite da trudom možete sve da postignete i ostavrite.

Strelac

Ovo su povoljni dani za čišćenje i sređivanje kuće. Ove nedelje će često biti na pravom mestu u pravo vreme. Biće moguće uhvatiti sreću ako ne požurite stvari. Astrolozi savetuju da detaljno procene situaciju, donesete odluke putem logike, a ne intuicije. Improvizacija nije najbolji izbor za Strelca, baš kao i povećani rizici.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će napuniti novčanik, Rak će započeti novi život, Škorpiji pojačane emocije

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Ako tražite srodnu dušu, nemojte sve svoje ambicije i snage da usmerite na to, prilika će se pojaviti onda kada to bude bilo potrebno. U komunikaciji sa ljudima, bez obzira kakos e oni ophode, vi pristupajte ljubazno. Optimizam jarčeva je na površini.

Vodolija

Budite iskrnei, ali opažljivo primajte i obrađujte informacije. Moguće je da će Vodolije ove nedelje češće sretati bivše i suočavati se sa prošlošću uopšte. Ovo će postati relevantno zbog negativnih aspekata, ali će generalno položaj planeta ostati povoljan, tako da loše misli o prošlosti neće promeniti činjenicu da je Vodolija u sjajnom raspoloženju.

Ribe

Ribama savetuju da se fokusiraju na poboljšanje zdravlja i pronalaženje harmonije. Aktivirajte se, vežbajte, birajte način ishrane. Vreme je da promenite svoj život i svoje navike. Biće malo manje energije da postignete ono što želite, ali obratite pažnju na detalje. Ribe će razumeti nešto što ranije nisu razumele - uvek je dobro vreme za učenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading