OD DANAS, PA DO 2043. PLUTON ĆE NAM "KROJITI KAPU" Blizance očekuje ekspanzija, Lava potpuni prokret u ljubavi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Danas, 23. marta 2023. godine, dešava se monumentalna promena u astrologiji koja će biti na snazi do 2043. godine kada Pluton prvi put posle više od dve stotine godina prelazi u znak Vodolije. Što je astrološki događaj ređi, to je moćniji. U ovom slučaju, Plutonov tranzit u dinamički vazdušni znak Vodolije predstavlja vreme za prihvatanje nepoznatog.

Pluton vlada svim onim što je nevidljivo, svim materijama vezanim za vašu podsvest, intuicijom, istinom, tajnama, lažima, snovima i emocijama . Ova planeta čuva vašu istinu i može biti odgovorna za razotkrivanje laži. Radi na transformaciji svega u vašem životu iznutra ka spolja dok naučite da ono što najviše potiskujete u sebi takođe ima najveću moć nad vama.

Pluton u Vodoliji predstavlja nezavisnost, slobodu, istraživanje, avanturu i istinu koja se nikada ne može poreći. Da biste prihvatili ovu energiju, važno je da pogledate gde se tačno nalaze Vodolija ili Pluton u vašoj natalnoj karti, jer će vam to dati najbolju predstavu o tome šta da tražite.

Pluton će se preseliti u Vodoliju 23. marta 2023. i ostati direktan do 1. maja 2023. kada postaje retrogradan. Od 1. maja do 11. juna biće retrogradno u znaku Vodolije pre ponovnog ulaska u znak Jarca. Pluton će ostati u Jarcu do 20. januara 2024, kada će ponovo ući u Vodoliju do 1. septembra 2024. Tada je samo nakratko u Jarcu dok se kreće retrogradno od 1. septembra do 19. novembra 2024.

Ostaće u Vodoliji od 19. novembra 2024. do 8. marta 2043. Kada gledate svoj život i kako se promene dešavaju, važno je zapamtiti ples koji će Pluton igrati do sledeće godine jer ćete videti isti obrazac u svom životu. Promena se ne dešava preko noći, posebno kada je povezana sa većom slobodom i, u ovom slučaju, polako ali sigurno donosi duboku transformaciju.

Pluton u Vodoliji za svaki horoskopski znak počev od 23. marta 2023:

Ovan

Oblast fokusa: zajednica

Vodolija vlada vašom jedanaestom kućom u astrologiji, predstavljajući zajednicu, društvene krugove, nadu i osećaj povezanosti sa kolektivom. Ovaj tranzit će vas primorati da transformišete svoje ciljeve i ideale i izazvati vas da pronađete najautentičniju verziju sebe. Ova spoznaja može da "izbaci" neke ljude iz vašeg života i donese nove.

Bik

Oblast fokusa: karijera

Desetom kućom u vašoj natalnoj karti vlada Vodolija, što znači da kada Pluton prvi put 'sleti' ovde, videćete najviše akcije. Za to vreme će se desiti značajne promene u vašem profesionalnom životu. Bez obzira da li menjate posao ili čak pokrećete sopstveni posao, ovo je vreme da shvatite šta je to što vas zaista uzbuđuje kako biste mogli da stvorite prostor za veći rad na tome.

Blizanci

Oblast fokusa: ekspanzija

U vašoj natalnoj karti, deveta kuća upravlja svim pitanjima ekspanzije. To uključuje obrazovanje, filozofiju, putovanja, avanturu i duhovnost. Pošto Pluton u Vodoliji počinje svoju vladavinu ovde, možete očekivati da će vaša uverenja i način života biti dovedeni u pitanje. Vaša dramatična transformacija biće slušanje vašeg višeg poziva, bilo da vam govori da se vratite obrazovanju ili da putujete svetom.

Rak

Oblast fokusa: transformacija

Osma kuća vlada transformacijom, intimnošću i zajedničkim finansijama. Kako Pluton prelazi u Vodoliju, ovaj deo vaše karte se aktivira i obezbediće prostor za najveću transformaciju u godinama koje dolaze. Ovo predstavlja period ponovnog rođenja u kojem se konačno možete uhvatiti u koštac sa onim što je dugo bilo zakopano ili nepoznato. Moguće je otkriti istine koje će vam omogućiti da kreirate svoju novu, bolju stvarnost.

Lav

Oblast fokusa: odnosi

Vodolija je horoskopski znak koji vlada vašom sedmom kućom, delom vaše karte koji predstavlja ljubav, romansu i odnose. Pluton u Vodoliji znači da će doći do potpunog preokreta u vašim mislima o ljubavi i odnosima. Ovo vam pomaže da otkrijete šta vam je najautentičnije kako biste vi i vaš partner mogli da kreirate sopstvenu bolju vezu.

Devica

Oblast fokusa: wellness

Tokom ovog vremena, biće od ključnog značaja da razmislite o tome kako navike i rutine u vašem životu doprinose vašem opštem blagostanju. Moraćete da se zauzmete za sebe i da provodite vreme radeći ono što volite kako ne biste postali žrtva sopstvenog života. Tokom vladavine Plutona u Vodoliji, koja aktivira ove teme kroz šesto polje, moraćete da se konačno oslobodite da biste živeli životom koji vam koristi.

Vaga

Oblast fokusa: zadovoljstvo

Vodolija vlada vašom petom kućom, poznatom po tome što upravlja zadovoljstvima vašeg života. Takođe uključuje radost, samoizražavanje, kreativnost, brak i decu. Kako Pluton otkriva istinu u ovoj oblasti vašeg života, on vas podstiče da radite na izlečenju svog unutrašnjeg deteta , što će promeniti način na koji gledate na ljubav, odnose i život. Ovo omogućava iskreniji pogled na sve, stvarajući više mogućnosti za zadovoljstvo i radost.

Škorpija

Oblast fokusa: dom

Četvrta kuća vaše natalne karte upravlja lečenjem, korenima, porodičnim i kućnim stvarima. Pošto je ovo oblast kojom za vas vlada Vodolija, to znači da će Pluton kada uđe na ovu teritoriju pomoći da se donese istina i promena. Pluton u Vodoliji će vam pomoći da vidite istinu unutar ovih tema i pomoći će vam da prihvatite svoju unutrašnju moć da se zalažete za sebe i izgradite dom i život koji su zaista zasnovani na vašim potrebama i željama. Možete produbiti svoje isceljenje da biste pronašli slobodu od onoga što vas je sputavalo.

Strelac

Oblast fokusa: komunikacija

Ne postoji ništa što volite više od potrage za istinom, koju će Pluton u Vodoliji uskoro pokrenuti za vas. Vodolija vlada vašom trećom kućom, koja se odnosi na komunikaciju. Tokom ovog vremena, možete videti ljude kakvi jesu, a takođe ćete proći kroz proces transformacije u smislu sa kim se identifikujete. Ovde se radi o otelotvorenju i životu svoje istine tako ponosno da vaš život postaje vaše nasleđe.

Jarac

Područje fokusa: vrednost

Kako se Pluton kreće u ovaj nekonvencionalni vazdušni znak, fokusiraćete se na svoje resurse, materijalne odnose, finansije, pa čak i one stvari i ljude koji doprinose većem osećaju vrednosti. Pluton u Vodoliji menja način na koji zarađujete novac i koristite svoje finansije, dajući vam veće samopouzdanje i slobodu u vašem životu.

Vodolija

Područje fokusa: identitet

Dok je Pluton u Vodoliji, vaš osećaj identiteta će biti preoblikovan i transformisan. Vodolija predstavlja prvu kuću koja govori o identitetu, potrebama, željama i uverenjima. Kako Pluton ulazi u ovo novo područje vašeg života, otkrićete šta vas čini onim što jeste. Otelotvorićete veću istinu i uspećete da zakoračite u autentičniju verziju sebe .

Ribe
 

Područje fokusa: intuicija

Vodolija je glava vaše dvanaeste kuće, koja je kuća vaše podsvesti. U ovom prostoru, Pluton je kod kuće jer ste pozvani da razmislite o tome šta još nosite i šta vam više ne služi. Bavićete se stvarima iz prošlosti, završecima, ranama, pa čak i karmom iz ovog života i prošlih života. Dok budete prolazili kroz ovu fazu, direktno ćete se suočiti sa svojim promenom i moći ćete da krenete ka životu koji je usklađen sa prirodom vaše duše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading