HOROSKOP ZA SREDU, 15. MART Biku zastoj i nesporazumi na poslu, Rak u iskušenju da uđete u tajnu vezu, Ribama se javljaju alergije
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Vaše polje platnog prometa sve vreme je aktivirano, pa vam ovaj period donosi povećan priliv novca. Moguće je iznenadno putovanje, kao i pojava novih saradnika s kojima možete postići odličan dogovor i potpisati unosan sporazum. To će vam doneti novu perspektivu na poslovnom planu. Oprezno s dokumentima.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu upoznati veoma zanimljivu osobu na nekom društvenom skupu ili prilikom putovanja. Ovnovi koji su u braku mogu imati dobru komunikaciju s partnerom, ali zbog obostranih obaveza dosta isprekidanu.

Zdravlje: Ukočenost vratnog dela kičme.

Bik

Posao: Ovaj period donosi zastoj, nesporazum i u velikoj meri usporava tempo vašeg poslovanja. Uprkos tome, ovaj period ćete prebroditi bez većih poteškoća i to uz pomoć dobro uigrane ekipe saradnika.

Ljubav: Na pomolu je nova ljubavna avantura sa veoma intenzivnim osećanjima i strašću između vas i partnera. Mogući su periodi naizmenične strasti i ljubomore, pa su moguće i svađe koje se okončaju izlivom emocija. Bikovi koji su u vezi prolaze kroz lep period.

Zdravlje: Bolovi u grlu, koji mogu preći u kašalj. Počnite na vreme sa analgeticima, čajevima.

Blizanci

Posao: Sadašnja situacija utiče na vaš posao i finansije. Iz tog razloga, budite pažljivi u pogledu sklapanja sporazuma i raznih usmenih dogovora. Povećana je verovatnoća većih nesporazuma. Ne savetuje vas da ulazite u rizik i zato se klonite rizičnih investicija.

Ljubav: Planetarni aspekti vam najavljuju duži period u kojem će vam se ukazati brojne prilike za pronalazak srodne duše. Ukoliko ste u vezi, gubite polako strpljenje sa partnerom, koji je bez inicijative, sam u svom svetu. Ne želite takvu osobu pored sebe. Shvatate da vam ni naredni period neće doneti promene.

Zdravlje: Nervoza.

HOROSKOP ZA SREDU, 15. MART Biku zastoj i nesporazumi na poslu, Rak u iskušenju da uđete u tajnu vezu, Ribama se javljaju alergije

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Sve vreme planete pojačavaju dinamiku vašeg polja poslovanja i privatnog biznisa. Moguća su velika previranja, a u sve te igre i manipulacije može biti uključena i politička igra. To su, međutim, skrivene radnje. Moguće je proširenje poslovne saradnje, ali neka stara saradnja ili ugovor mogu biti raskinuti.

Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Između vas se sve više razvija neodoljiva privlačnost. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu, ali zbog nečega možete imati otpor.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Pažljivo upravljajte novcem, budući da vam planete nisu sada naklonjene. Ne savetuje vam se da ulazite u rizične investicije, nego da za to sačekate bolji trenutak. Uspeh u kreativnim zanimanjima i u umetnosti.

Ljubav: Uspešno ćete rešiti neki problem u okviru vaše porodice. Uprkos pomalo napetoj atmosferi, vi ćete zadržati prisebnost i srediti situaciju u najkraćem mogućem roku. Slobodne Lavove očekuje dilema, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe, na dva potpuno različita načina.

Zdravlje: Vreme je da promenite način ishrane. Unesite više vitamina kroz voće i povrće.

Devica

Posao: Glavni izazov ovog perioda može biti ispravo upravljanje novcem i uzdržavanje od rizičnih poslovnih poteza i odluka. Može se desiti da vam fali novac, pa je neophodno da sačekate bolji trenutak za ulaganja. Finansijska situacija može biti nestabilna, u znaku uspona i padova.

Ljubav: Astrološka scena se premešta na vaš odnos s partnerom, jer tu može biti nekih bitnih dešavanja. Vi sami želite nešto kvalitativno da promenite, ali vam nekako ne polazi za rukom. Ključ uspeha je u otvorenom razgovoru s partnerom.

Zdravlje: Problem sa zubima.

Vaga

Posao: Najvažniji zadatak je da prevaziđete zahladnele odnose sa kolegama i nadređenima. Atmosfera među ljudima je pogoršana, ima dosta manipulacija. Iz tog lavirinta ćete se lako izvući ako budete više fokusirani na posao, nego na odnose.

Ljubav: Slobodne Vage mogu imati mnogo prilika za flert, ali bi trebalo da se čuvaju onih udvarača koji mogu početi da ih guše i da im dosađuju. Moguća je i delikatna situacija da vam se udvara neka osoba sa posla, neko ko nije slobodan. Vage koje su u vezi polaze kroz nesuglasice.

Zdravlje: Vrtoglavica. Moguća je promena pritiska.

HOROSKOP ZA SREDU, 15. MART Biku zastoj i nesporazumi na poslu, Rak u iskušenju da uđete u tajnu vezu, Ribama se javljaju alergije

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Na pomolu je sjajna prilika da unapredite svoju finansijsku situaciju. Pred vama se nalazi period u kojem se može pojaviti još neka poslovna ponuda, koja podrazumeva veću platu i bolje radne uslove. Bez obzira na početnu dilemu, sledi vam napredak u karijeri.

Ljubav: Moguće je obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Možda je između vas ostalo dosta toga nedorečenog, ali svakako jakih emocija još ima. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz stabilan period.

Zdravlje: Spazam mišića, kao posledica velike aktivnosti.

Strelac

Posao: Prisutan je savršen spoj pozitivnih energija. To će vam doneti novu perspektivu, novu poslovnu ponudu ili priliku za napredak. Uspeh vas očekuje posebno u kreativnim zanimanjima, umetnosti i dizajnu. Finansijski uspeh.

Ljubav: Očekuje vas period harmonije u odnosu s partnerom. Pozitivna energija može se ispoljiti u vidu jakih emocija i pojačane strasti između vas. U tom smislu, moguće su povremeno ljubomorne scene, ali ne preterano. Biće neophodno da to otvorenim razgovorom prevaziđete.

Zdravlje: Nedovoljno ste pokretljivi, usporeni. Pokušajte da budete aktivniji.

Jarac

Posao: Ovaj period vam donosi uspeh u poslovnoj saradnji sa inostranstvom. Postoji mogućnost da obnovite neku staru saradnju. Obazrivo upravljajte novcem, jer može da dođe do zastoja poslovanja.

Ljubav: Energija prisutnog aspekta unosi nemir i nezadovoljstvo u vama, mnogo se okrećete prošlosti i previše analizirate i to iz negativnog ugla. Između vas i partnera aktivira se neki stari problem, koji ste zanemarili u ranijem periodu, pa je sada došlo do kulminacije. Rešite pomenute probleme što pre, ne oklevajte, ma koliko to bolno bilo.

Zdravlje: Česta glavobolja.

HOROSKOP ZA SREDU, 15. MART Biku zastoj i nesporazumi na poslu, Rak u iskušenju da uđete u tajnu vezu, Ribama se javljaju alergije

Foto: Shutterstock

 

Vodolija

Posao: Ovaj period će obeležiti novi elementi u radnom okruženju, bilo da je reč o novim metodama rada ili novim članovima u timu zaposlenih. Moguće su neke spletke, pa se potrudite da se držite podalje od svega i da se ne stavljate ni na čiju stranu.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz fazu konstruktivnih razgovora. Možete postići uspeh u zajedničkom poduhvati i ostvariti dobitak. Slobodne Vodolije mogu da sretnu veoma privlačnu i zanimljivu osobu na nekom putovanju ili preko prijatelja. Sledi period daljeg zbližavanja.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Ribe

Posao: Spremni ste na inicijativu i savršen nastup na sastancima i u pregovorima sa poslovnim saradnicima. Uspeh i zavidne rezultate postići ćete kroz kreativna zanimanja i rada preko interneta. Savetuje se oprez prilikom sklapanja ugovora.

Ljubav: Planetarni aspekti imaju uticaja na vašu komunikaciju s partnerom. Može se pojaviti neki stari problem, nesuglasice. S druge strane, može vam se vratiti bivša ljubav. Sada već znate šta možete da očekujete, važno je da budete realni u svojim potrebama.

Zdravlje: Poteškoće sa alergijama. Poslušajte savete stručnjaka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading