NJIHOVO SRCE JE ČISTO Ovaj znak je najemotivniji u horoskopu, uvek spremni da pomognu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Astrolozi veruju da su najemotivniji ljudi rođeni u znaku Raka, da im je stalo do svega i svakoga. Rakovi svaku informaciju uzimaju k srcu, trude se da pomognu ljudima u nevolji. Imaju otvoreno srce, što je lepo, ali se zato često susreću sa izazovima.

Ova osetljivost je zbog činjenice da znakom Raka vlada Mesec.

 

Rakovi procjenjuju ljude samo kroz prizmu emocija. Veoma su otvoreni, ali teško puštaju ljude u svoj uži krug, baš zbog svoje osetljivosti. Pre nego što se sprijatelje sa vama, Rakovi se moraju uvjeriti da su vaše namjere čiste. Za njih je porodica najvrednija, oni će brinuti o svakom članu porodice, pokušavajući da ga zaštite od bilo kakvih negativnosti.

Ali, ako ih jednom povrijedite, zauvijek će s vama biti na oprezu. Učiniće sve da spriječe ponovo istu situaciju.

Pored emotivnosti, vredi napomenuti još dva važna kvaliteta Raka - empatiju i razvijenu intuiciju. Osećaju emocije drugih ljudi, pa često biraju zanimanje vezano za usluge i pomoć drugima – učitelj, kuvar, psiholog, menadžer...

Intuicija Raka veoma dobro funkcioniše u mirnom, uravnoteženom stanju - osećaju se i dobro i loše, često znaju da predvide događaje. Ali ako su u emocionalno nestabilnom stanju, onda osećaju približavanje loših događaja i često su to lažne senzacije. Važno je da nauče kako da upravljaju svojim emocijama i intuicija će za njih postati talenat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading