HOROSKOP ZA UTORAK, 14. MART Ovnu napet i težak razgovor s nadređenima, Raku će familija zagorčati dan, Devicu očekuje sudbinski susret
Foto: pexels.com

Ovan

Posao: Negativan aspekt može da vam poremeti planove, tako da je neophodno da za ovaj period osmislite rezervni plan. Iz tog razloga, oprez važi i za vašu kompletnu finansijsku situaciju. Očekuje vas napet i težak razgovor s nadređenima.

Ljubav:  Ovnovi koji su u vezi ovog dana prolaze kroz krizni period. Očekuje vas veoma ozbiljan razgovor s partnerom, tako da ćete na kraju uspešno prevazići krizu poverenja između vas. Slobodni Ovnovi mogu upoznati svoju srodnu dušu preko društvenih mreža ili putovanja. Neobavezna veza može neočekivani preći u nešto mnogo ozbiljnije.

Zdravlje: Podložni ste virusima.

Bik

Posao: Moguć je zastoj ako se bavite trgovinom ili neprijateljsko podrivanje kolega i nadređenih. Dosta negativne energije obeležiće ovaj dan, pa je bolje da se posvetite razradi rezervnog plana. Ne savetuju se rizični poslovni potezi. Takođe budite oprezni, ne donosite ishitrene odluke, ali i zaključke.

Ljubav: Ovaj period vam donosi poznanstvo sa privlačnom osobom, a do njega može doći na kraćim putovanjima ili preko posla. Planirate kako ćete da je osvojite, razrađujete taktiku, pa ćete na kraju uspeti da je osvojite.

Zdravlje: Pad imuniteta, podložni ste virusima.

Blizanci

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam pogoršanje odnosa sa nekim klijentima, tako da ćete tokom ovog perioda morati da ispoljavate poseban takt. Najbolje bi bilo da izbegnete nepotrebne rizike, ali i investicije u zajednici sa novim i neproverenim partnerima. Čuvajte se gubitka.

Ljubav: Blizanci koji su slobodni u ovom periodu mogu da se odluče za to da uđu u vezu s osobom s kojom su se neko vreme viđali. Blizanci koji u vezi uspeće da zajedno s partnerom reše jedan krupan problem i tako pročiste svoju vezu.

Zdravlje: Nervoza. Pokušajte da neke stvari ne shvatate lično!

HOROSKOP ZA UTORAK, 14. MART Ovnu napet i težak razgovor s nadređenima, Raku će familija zagorčati dan, Devicu očekuje sudbinski susret

Foto: pexels.com

 

Rak

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na problem sa veoma kratkim rokovima, ali i u odnosu s nadređenima. Možete očekivati promene tima zaposlenih i uvođenje nove organizacije. Problem može da se pojavi u okviru vaše pozicije, pa vam može biti nametnuti preveliki obim posla.

Ljubav: Negativan aspekt postavlja vas pred poseban izazov, jer se najednom može pojaviti neki stari vaš problem.  To se odnosi i na vaš odnos s partnerom, ali i u okviru porodice, sa ostalim članovima familije.

Zdravlje: Niste raspoloženi za susrete sa prijateljima, melanholični ste.

Lav

Posao: Ovaj dan može doneti negativnu energiju u vidu nezadovoljstva nekih klijenata i mušterija. Za nešto što ste ranije uradili može se ispostaviti da nije bilo kako treba, tako da je moguća reklamacija. Uprkos tome, očekuje vas finansijski dobitak. Nakon ove epizode, sprovešćete reorganizaciju, moguća promena u timu saradnika.

Ljubav: Rešili ste da se više posvetite partneru i to već daje rezultate. Možete doći na ideju da odete nekuda na odmor. Tu ćete se dodatno zbližiti. Slobodni Lavovi mogu imati dinamičan period i brojne ljubavne avanture.

Zdravlje: Glavobolja.

Devica

Posao: Aspekti u vašem polju komunikacije doneće vam novi početak nekog posla. Vaša radna pozicija može obuhvatiti dodatna zaduženja. Uprkos tome da se pred vama otvara nova perspektiva, nepovoljan aspekt može blokirati vašu finansijsku situaciju. Neophodno je strpljenje sa investicijama.

Ljubav: Slobodne Device mogu da očekuju sudbinski susret. Ovo će biti jedan od perioda kada jednostavno možete lakše sresti svoju srodnu dušu. Device koje su u vezi očekuje uspeh u zajedničkom poduhvatu.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu. Pijte biljne čajeve za izbacivanje vode.

Vaga

Posao: Dešavanja na ovom polju mogu pozitivno da se odrade na vašu finansijsku situaciju. Pa ipak, dosta manipulacija može da se pokrene, kao i da relativno brzo dođu do vas. Budite obazrivi u razgovoru s nadređenima, jer se aktivirao nepovoljan aspekt.

Ljubav: Vage koje su u vezi mogu da prolaze kroz dosta složenu situaciju, jer su im se pojavila pomešana osećanja prema partneru. Mnogo toga za i protiv, i eto čuvene neodlučnosti. Slobodne Vage očekuje ljubavna avantura na nekom putovanju. Ipak, to neće ostaviti nekog bitnijeg traga u vašem srcu.

Zdravlje: Povišena temperatura, obavezan je odlazak kod lekara.

HOROSKOP ZA UTORAK, 14. MART Ovnu napet i težak razgovor s nadređenima, Raku će familija zagorčati dan, Devicu očekuje sudbinski susret

Foto: Pixbay

 

Škorpija

Posao: Planetarna dešavanja postavljaju vas u ulogu glavnog aktera na astrološkoj sceni. Ovi aspekti ukazuju na završetak jednog ciklusa u karijeri i početak nečeg novog. Nepovoljan aspekt može uzrokovati zastoj i odlaganje rada na nekom projektu. Budite obazrivi u odnosu sa nadređenima.

Ljubav: Pozitivna atmosfera okružuje vaš ljubavni plan. Slobodne Škorpije će upoznati osobu koja će im se dopasti i s kojom će ući u vezu. Škorpije koje su u vezi, prolaze kroz period u kojem se smenjuju strast i ljubomora.

Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam.

Strelac

Posao: Ovaj dan nije povoljan za one koji se bave trgovinom. Vaši odnosi s kolegama i nadređenima mogu da prolaze kroz ozbiljnu krizu, pa čak možete doneti odluku o nekoj potpunoj promeni i udaljavanju iz tako negativnog okruženja. Vaš odnos s nekim kolegama se može prekinuti, a odnos s nadređenima narušiti.

Ljubav: Harmonična atmosfera između vas i partnera popraviće opštu atmosferu između vas i učiniti da se kvalitet vaše veze podigne na viši nivo.  Slobodne Strelčeve očekuje sudbinski susret i početak novog poglavlja.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Jarac

Posao: Nepovoljan aspekt deluje upozoravajuće, a odražava se na pogoršanje vašeg odnosa s nadređenima i pritiske zbog povećanog obima posla. Vaše nezadovoljstvo može kulminirati, pa možete poželeti da promenite radnu sredinu. U suprotnom slučaju, bićete u situaciji da pristanete na kompromis.

Ljubav: Vaš ljubavni život trebalo bi da dobije na kvalitetu. Vi tačno znate šta je to ono što tražite kod partnera, pa će njegova spremnost da se prilagodi vašim očekivanjima biti pravi znak da mu je iskreno stalo do vas.

Zdravlje: Bolovi u kostima, obratite se reumatologu.

HOROSKOP ZA UTORAK, 14. MART Ovnu napet i težak razgovor s nadređenima, Raku će familija zagorčati dan, Devicu očekuje sudbinski susret

Foto: Pixbay

 

Vodolija

Posao: Na Vodolije utiče negativan aspekt na način da može doći do zastoja posla i odlaganja početka rada na projektima. Nepovoljan uticaj mogu osetiti oni koji se bave uvozom i izvozom ili prevozom. Oprez je neophodan na putovanjima i u saradnji sa inostranstvom.

Ljubav: Negativan aspekt planetarnih uticaja može da proizvede dosta negativne energije, a to se takođe može odraziti na pogoršanje odnosa u vašoj porodici. Međutim, nesuglasice  između vas i partnera rešićete kompromisnim rešenjem.

Zdravlje: Više se krećite, olenjili ste se, nemate kondiciju.

Ribe

Posao: Složena situacija u poslovnoj komunikaciji sa nekim kolegama i poslovnim partnerima. Postoji mogućnost da vaši odnosi budu ozbiljno narušeni. Takođe bi moglo da dođe do zastoja platnog prometa. Nezaposlene Ribe mogu da dobiju odličnu poslovnu ponudu u okviru dizajna ili kreativnih zanimanja.

Ljubav: Ribe očekuje lep period u odnosu s partnerom. Vaš odnos je ispunjen uzajamnom podrškom i razumevanjem. Slobodne Ribe mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na putovanjima i preko društvenih mreža. Novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Problemi sa kožom, osip.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading