HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. MART Ovan očekuje novac, Škorpiju nervira partnerova hladnoća, psihičke tegobe zbog položaja Meseca muče Ribe
Foto: privatna arhiva

Ovan

POSAO: Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu implementaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite sporednim poslovima, postoji lista prioriteta koje treba da pratite.

LJUBAV: Delujete previše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se sviđa. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu napetost.

Bik

POSAO: Impresionirani ste saznanjem da vas neko predstavlja kao uspešnu ili neobičnu osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki stimulans za neposredno okruženje. Morate postaviti nova pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Osećate emocionalnu naklonost i zajedničku inspiraciju kada upoznate voljenu osobu. Divno se dopunjujete na različitim nivoima.

ZDRAVLJE: Emocionalna afirmacija pokreće novu energiju u vama.

Blizanci

POSAO: Ponašate se kao osoba koja ima efikasno rešenje za razne probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume uspešnog poslovanja. Ipak, najbolji rezultati dolaze od zajedničkog delovanja.

LJUBAV: Mudro krijete istinu o „detaljima“ koji vam nisu po volji. Ne treba potcenjivati partnerove mogućnosti, jer nije sve kako izgleda.

ZDRAVLJE: Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

Žizrl Bundšen

EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

 

Rak

POSAO: Nepotrebno se mešate u razne poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se bavite sporednim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da vas dovede u neprijatnu situaciju.

LJUBAV: Delujete previše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namere pri susretu sa voljenom osobom. Očekuje vas novi razvoj događaja.

ZDRAVLJE: Uveče ćete uživati u psihičkoj relaksaciji.

Lav

POSAO: Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenite, neko unapred i tačno predviđa kretanje vašeg poslovanja. Nažalost, ne možete dobiti lepe i korisne stvari u zajedničkom paketu.

LJUBAV: Taktika nadmudrivanja u vezi sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da napravite korak unazad da biste rešili situaciju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte impulzivne reakcije i nepromišljeno ponašanje.
 

Devica

POSAO: Ponašate se veoma promišljeno i dolazite do razumnih rešenja. Stil koji primenjujete okruženje tumači na različite načine, ali svi oni daju za pravo da budete na ivici poslovnog uspeha.

LJUBAV: Pokušavate da pridobite nečiju emocionalnu naklonost, ali izgleda da to činite na pogrešan način ili sa dosta preterivanja. Važno je da ispravno razumete nečiju poruku.

ZDRAVLJE: Zastanite na trenutak i usporite brz tempo.

Vaga

POSAO: Pred vama su razne obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novom ili boljem organizovanju poslovnih interesa. Dobro odmerite svoje lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od poverenja. Završite posao koji ste započeli na vreme.

LJUBAV: Važno je bolje razumeti nečije afinitete, posebno kada imate drugačija uverenja. Nema razloga da se u društvu voljene osobe ponašate previše zahtevno i arogantno.

ZDRAVLJE: Vodite računa grlo vam je osetljivo.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. MART Ovan očekuje novac, Škorpiju nervira partnerova hladnoća, psihičke tegobe zbog položaja Meseca muče Ribe

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

POSAO: Moguće je da propuštate poslovnu i finansijsku priliku, ali sada nije vredno žaljenja. Usmerite svoju pažnju na vredne ciljeve. Nema potrebe da se poredite sa nekim kolegama, pokažite da imate praktičnu pamet.

LJUBAV: Budite pažljiviji nego inače u izražavanju emocija, ne dozvolite da vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovođenje nekih odluka.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naporne situacije u kojima se ne osećate prijatno.

Strelac

POSAO: Delujete angažovani u različitim oblastima, ali imate loš osećaj i sa izvesnom dozom nepoverenja posmatrate svoju okolinu. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu.

LJUBAV: Ponašanje vašeg partnera vas nervira ili pokušava da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emocionalnom dominacijom i osećate dodatnu napetost.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konfliktne situacije i održavajte prisebnost.

Jarac

POSAO: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika proverava vaše sposobnosti ili vas profesionalno testira. Razna pitanja o poslovnim odnosima i poverenju za sada ostaju bez odgovora.

LJUBAV: Ne dozvolite da vas obuzme sumnja u voljenu osobu ili osećanje emocionalne rezignacije. Podstaknite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.

ZDRAVLJE: Uživaćete u psiho-fizičkom opuštanju.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. MART Ovan očekuje novac, Škorpiju nervira partnerova hladnoća, psihičke tegobe zbog položaja Meseca muče Ribe

Foto: Shutterstock

 

Vodolija

POSAO: Delujete napeto u situacijama kada drugi imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako tražite nečiju pomoć, budite spremni na odgovarajuću uslugu povratka. Na poslovnim sastancima sve se svodi na princip „uzmi ili daj“.

LJUBAV: Ne možete ostati ravnodušni na nečiji izgled i ponašanje. Uznemireni ste i imate poteškoća da kontrolišete svoje emocije.

ZDRAVLJE: Uživaćete u izlasku ili šetnji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

POSAO: Opterećeni ste raznim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće vaša neposredna okolina.

LJUBAV: Položaj Meseca utiče na vašu emocionalnu ili psihičku tegobu, teže vam je da razlikujete svoje subjektivne želje od stvarne slike. Sada nije vreme za donošenje važne odluke.

ZDRAVLJE: Primenite neku od tehnika psihološke relaksacije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading