VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će imati veće troškove, sitni nesporazumi na poslu čekaju Devicu, nervna napetost za Vodoliju
Foto: Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 6. do 12. marta 2023. godine Vam donosi pregršt obaveza, jurnjave, ali i odmora krajem nedelje. Pare trošite na svakom koraku i ne marite za njih. Pokušajte da ih razdvojite za različite troškove. Ako ste u vezi bićete strastveniji nego inače, a ako ste slobodni, bićete otvoreni za neku novu priču od srede. Najbolji dani biće ponedeljka i petak.

BIK

Brojni izazovi su pred vama i nedoumice. Cele nedelje bićete duhovno nadahnuti za promene. Prijaće vam nakon dužeg vremena da radite stvari koje vas zaista ispunjuje, čak iako ne donose profit. Ljudima se sviđate i to će vam otvoreno dati do znanja. Unosite dovoljno vitamina i imajte redovne obroke. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

BLIZANCI

Konačno ćete u ovoj nedelji da doživite kreativno nadahnuće. Izađite iz zone komfora i oslobodite energiju koju dugo skupljate u sebi. Na poslu vam fali manjak organizacije te je vreme za nedeljni plan i veći fokus, kako ne biste bili na lošem glasu. U ljubavi budite spremni na oscilacije, ali ćete zato u sredu doživeti jedno pravo malo iznenađenje od partnera. Slobodni Blizanci neće znati od koga pre da se odbrane. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će imati veće troškove, sitni nesporazumi na poslu čekaju Devicu, nervna napetost za Vodoliju

yolobook.com

 

RAK

Početak nedelje očekujte udarnički tempo na poslu. Imaćete zahteve sa sto strana te se naoružajte strpljenjem, a onda i drugoj polovini vam stiže pomoć. Oni koji imaju privatni biznis neka pripaze na papirologiju i šta potpisuju. Sve što vas muči ne nosite na duši, imate kome da se obratite. Najbolji dani biće četvrtak i subota.

LAV

Ako ste novi u poslu ma početku se pokažite u punom sjaju, pitajte, učite i upijajte. Oni dugogodišnji radnici na istoj poziciji bi mogli da se nađu u dilemi oko primene posla ili pozicije. Sve što vam smeta, važno je naglas da kažete. Ne vrdajte, već budite direktni kako poslovno, tako i privatno. Više će vas ceniti! Najbolji da biće ponedeljak i petak.

DEVICA

Moguće su sitni nesporazumi na poslu. Neko će od kolega pogrešno da vas protumači što bi moglo da se odrazi na čitav posao. Budite oprezmi! U ljubavi vam nedostaje pažnje i intimnosti. Znajte da koliko pružate toliko ćete i dobijati. Ukoliko ste nedavno imali neku operaciju i zahvat, ne forsiramtw se fizički previše. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će imati veće troškove, sitni nesporazumi na poslu čekaju Devicu, nervna napetost za Vodoliju

pixabay

 

VAGA

Nije baš najsjajnija nedelja za cupkanje u mestu. Ispoštuje rokove i plaćanje računa, kako ne biste kasnije bili u minusu. Nezaposlene očekuje zanimljiva poslova ponuda. Oni u braku naićiće na trzavice. Ne upličite treću stranu, već pokušajte prvo samo da to rešite. Slobodne Vage biće na meti udvarača. Slobodni dani biće petak i nedjelja.

ŠKORPIJA

Nekada je bolje da zastanete na tren kako biste jasnije mogli da sagledate stvari. Sve što je brzo, to je i kuso, kao u i u vašem slučaju. Sredina nedelje je idealna da odmorite glavu od pritiska i obaveza. Oduševite i partnera, dvostruku ćete sreću postići. Obratite pažnju na pritisak, redovno ga proveravajte. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

STRELAC

Zvezde vam savetuju da se pričuvate ogovaranja i bespotrebnog komentarisanja na poslu kako vas kolege ne bi uzele na zub. Očekujte poziv na izlazak što će se mnogima slobodnim Strelčevima osladiti. Ostanite prirodni i spontani, previše hvalospeva o sebi može da vam naškodi. Više trenirajte i boravite u prirodni. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će imati veće troškove, sitni nesporazumi na poslu čekaju Devicu, nervna napetost za Vodoliju

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Prvi deo nedelje budite spremni na povećani stres i dodatna zaduženja na poslu. Čuvajte se da vas neko ne iskoristi na kvarno i ne plati vam uloženi trud. Cenite svoje vreme i trud! Imate dovoljno kreativnosti u sebi, ali vas neko iz okruženja koči. Takođe, neko vas, kome se sviđate, vreba iz prikrajka. Ne zaboravite da posetite zubara ako niste dugo. Najbolji dani biće petak i nedelja.

VODOLIJA

Vi ste stvoreni da radite sa ljudima, a u poslednje vreme previše bežite od njih. Zahavljujući dobrim odnosima možete dosta toga da učinite na poslovnom planu. Držite se ljudi od poverenja, ali i onih koji vam pokazuju svakodnevne znake pažnje. Mogući su problemi sa mišićima i nervima. Odmarajte više. Najbolji dani biće sreda i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 6. do 12. marta 2023. godine vam donosi pravi ljubavni preokret. Slobodni će konačno upoznati nekoga ko im odgovara, dok će zauzeti da podignu odnos na viši nivo. Sredina nedelje je rezervisana za iznenađenje, a očekujte i poziv starog prijatelja. Ne zaboravite na obećanja koje ste dali ljudima iz okruženja. Najbolji dani biče ponedeljak i petak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
misterijanemoguca

06.03.2023 11:12

Vučić se svim silama bori za foemiranje ZSO. Bez toga nemamo kako da zaštitimo svoj narod i zemlju na kojoj su.