HOROSKOP U NAREDNE 3 GODINE Ovan će muku mučiti sa zamkama i prevarama, Jarac i Lav će imati otvoren put ka uspehu
Foto: Shutterstock

Astrolozi objašnjavaju da će Saturn će 7. marta 2023. napraviti svoj prelazak iz Vodolije u Ribe, gde će ostati do 14. februara 2026. godine. Saturn se prvi put preselio u Vodoliju u decembru 2020. godine, pod poravnanjem poznatim kao Velika konjunkcija.

Ovan

Vama tranzitira 12. poljem što je izazovno. Posebno obratite pažnju kome verujete, kome poklanjate pažnju i ljubav. Biće zamki i prevara. Ipak nije sve tako teško jer imate Jupitera koji je u vašem znaku do maja i koji vas štiti i čuva.

Bik

Posle tri zadnje godine gde vam je život bio istumban sada na red dolazi mir. Vi ovaj tranzit nećete jako osetiti. Ipak držite se svojih moralnih načela i biće sve dobro.

Blizanci

Od vas Saturn zahteva jako i oštro da obratite paźnju na vašu komunikaciju. Nikako više površna komunikacija, morate da budete precizni i da duboko razumete ljude.

Rak

Od vas Satrurn traži borbu za sebe na svokom polju. Morate napustiti vašu sigurnu luku i uputiti se u avanturu zvanu život. Sami ali sigurni u sebe! Krenite i videćete kakav vetar u leđa dobijate od Saturna.

HOROSKOP U NAREDNE 3 GODINE Ovan će muku mučiti sa zamkama i prevarama, Jarac i Lav će imati otvoren put ka uspehu

Foto: Shutterstock

 

Lav

Vi sada uživajte. Svoje lekcije ste naučili. Bilo je teško i mučno poteklih godina. Sada Lavovski život u svoje ruke i naped!

Devica

Saturn vam donosi promene u porodici tj. partnerskim odnosima. Mnoge Device će svedočiti preljubi partnera.

Vaga

Saturn vas unazad i traži da preispitate svaki detalj, momenat vašeg života. Morate sami biti sebi ozbiljan i objektivan sudija jer u suprotnom sledi bolna kazna. Preuzmite odgovornost za svaki vaš postupak. Ako ste krivi priznajte.

Škorpija

Promene u emotivnom i duhovnom smislu. U naredne tri godine vi ostvarujete samo prave emotivne odnose.

Strelac

Vraća vam se optimizam i osmeh a sve zbog Jupitera. Saturn vas ne zamara. Spremite se na veliku poslovnu promenu koja vam boji život najlepšim bojama.

HOROSKOP U NAREDNE 3 GODINE Ovan će muku mučiti sa zamkama i prevarama, Jarac i Lav će imati otvoren put ka uspehu

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Od vas ne traži ama baš ništa. Vi njemu predloźite ples kroz vreme u naredne tri godine. Bićete srećni.

Vodolija

Naredne tri godine neće biti izazovne za vas. Vaš život će potpuno isto izgledati. Jedna utabana i sigurna staza. Ako želite promene bilo kakve vrste slobodno ih pokrenite!

Ribe

Ribe trebada se glasno bore za sebe kao i da skinu paučinu sa očiju. Ukoliko ovo urade Saturn ih nagrađuje u obliku životne snage i sreće koja će ih pratiti. Ali ako pokušaju da dobiju bilo šta na lepe oči, ako muljaju, varaju ne bore se glasno i pravično za sebe sledi oziljna kazna koja će biti bolna i duga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading