HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. FEBRUAR Lavu pristižu neizmireni dugovi, Ovan napreduje na poslu, prijatno iznenađenje za Ribu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Dan koji označava početak vrlo bitnih stvari u vašem životu. Na polju ljubavi ćete konačno neke stvari rasčistiti. Na poslu mogućnost napredovanja. Zdravlje je stabilno.

Bik

Teško vam pada radni dan jer se niste dovoljno odmorili. Jedan neplaniran susret će vam ulepšati popodnevne sate. Nešto sa vašim imunitetom nije u redu.

Blizanci

Karakteristična situacija za neki drugi znak. Dugo će vam trebati da donesete bitnu odluku. Veće su šanse da ćete pogrešiti. Bolovi u želucu nisu ništa ozbiljno.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. FEBRUAR Lavu pristižu neizmireni dugovi, Ovan napreduje na poslu, prijatno iznenađenje za Ribu

Foto: Shutterstock

 

Rak

Rešili ste da napravite malo reda u vašem životu. Mnogo toga se nagomilalo i bilo je vreme. Nađite mesto i za osobu koja vas puno ceni. Zdravlje vam je u redu.

Lav

Jutro će doneti niz trzavica na koje ne bi smeli da burno reagujete. Naoružajte se strpljenjem. Pristižu neizmireni dugovi. Prekontrolišite rad štitne žlezde.

Devica

Dobro je što niste na brzinu povukli pogrešan potez pre nekoliko dana. Danas ćete uživati u mudrosti te odluke. Partner je nešto zabrinut. Naduvenost u stomaku.

Vaga

Velika mogućnost da danas zakasnite na posao ili neki bitan događaj, zato budite oprezni. Jedna osoba će vam se izviniti zbog greške. Zdravlje vam je prilično dobro.

Škorpija

Niste ni slutili da ćete upravo danas na vrlo neobičnom mestu sresti osobu o kojoj ste nekad sanjali. Čuvajte se danas padova sa visine. Oprez u svakom pogledu.

Strelac

Razmišljate šta da učinite sa osobom koja je zaljubljena u vas a vi ne želite da je povredite. Izbegavajte kredite koji nisu neophodni. Alergijska reakcija na hranu.

Jarac

Tragovi neprospavane noći pratiće vas celog dana. Na sreću ništa bitno se neće dešavati pa ćete u takvom stanju pregurati nekako dan. Premoreni ste i nervozni.

Vodolija

Jedan član porodice očekuje vašu pomoć. Nemojte ga razočarati. Kako zaslužite, tako će vam se vratiti. Ništa od novog posla. Virusna infekcija.

Ribe

Jedan opuštajući dan za rođene u ovom znaku. Nećete imati potrebe da naprežete moždane vijuge. Veče bi moglo da donese prijatno iznenađenje. Zdravlje je dobro.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading