PAZITE KAKVE ODLUKE DONOSITE Ova 3 znaka očekuje pakleni februar
Foto; iStock-Getty-Images

Merkur ulazi u Vodoliju 11. februara, što će doneti energiju koja će vas pripremiti za gužvu i stvaranje napetih pomalo i rizičnih situacija.

Nakon što je nekoliko nedelja proveo u ozbiljnom Jarcu koji voli ozbiljnosti i tradiciju sada će udisati neobičan novi život i misaone procese i komunikaciju.

18. februara Sunce će ući u Ribe, što nas sve opušta i donosi sanjivu, romantičnu atmosferu do kraja meseca.

Nažalost to ne stiže baš za Dan zaljubljenih, ali na sreću nema većih retrogradnih ili planetarnih pomeranja koji bi doveli do problema za 14. februar – ali zvezde sugerišu malo vatre za taj dan.

Poslednjih dana u mesecu, mlad Mesec 20 .februara pokrenuće teme mašte i inspiracije, dok istog dana Venera ulazi u nezavisnog Ovna.

Kardinalni vatreni znak će biti orijentisan na akciju, postavljajući scenu za hrabriji pristup odnosima,lepoti i novcu do 16.marta.

Sa odlaskom Sunca i Meseca od disciplinovanog Saturna osetićemo olakšanje – konačno se možemo opustiti i misliti na sebe.

Kao organizatori fiksnog vazdušnog znaka Vodolije koji gleda na budućnost i kroz koji se Sunce kreće do 18.februara i sanjivog promenljivog vodenog znaka Riba u kojem Sunce boravi do 20. marta, ovo je savršen mesec da pustite mašti na volju – dozvolite vašoj intuiciji da podstakne manifestaciju.

Devicu očekuje veoma buran mesec – Mars planeta akcije bukti kroz vašu 10. kuću karijere i ima samo jednu stvar na umu – ambiciju, ambiciju i samo ambiciju. Tako da budite prizemni tokom ovog meseca i ne donosite ishitrene odluke.

Vaga – Vaš planetarni vladar će napraviti napet aspekt s Marsom 4. februara tako da su mogući nesporazumi sa partnerom i okruženjem. Povedite računa u komunikaciji sa okruženjem.

Jarac – Ekscentrični i buntovni Uran se još uvek kreće kroz vašu 5. kuću kreativnosti i romantike, tako da sa ovom energijom očekujte neočekivano u ovom mesecu ( sve ono što ste možda mislili da ne biste – ugrizite se za jezik tokom ovog perioda).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading