KINESKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Sreća prati dva znaka, a jedan će sigurno potpuno promeniti život
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

PACOV

Područje posebne pažnje su odnosi sa drugima. Da biste izbegli sukobe i svađe, pokušajte da govorite i postupajte pažljivo. Uključite šarm, to će pomoći u uspostavljanju komunikacije. Izbegavajte investicije i rizične transakcije, ne rasipajte svoju ušteđevinu. Radne obaveze će vas malo opterećivati. Sada je važno ostati smiren i rešavati sve probleme kako se pojave. Sačuvajte rutinu koja vam prija.

BIVO

Za ljude rođene u godini Bivola, februar obećava da će biti veoma uspešan mesec. I iako vaš učinak neće biti najbolji, možete dobiti veliki bonus na osnovu prošlih zasluga. Možete sebi priuštiti da kupite ono o čemu ste sanjali poslednjih meseci. Odnosi sa partnerom biće laki i prijatni, parovi će možda poželeti da svoju vezu podignu na viši nivo. Vodite računa o svom zdravlju, pokušajte da ne radite previše.

TIGAR

Sreća prati Tigrove u gotovo svim oblastima života. Ako ste vredno radili na psolu, možete dobiti unapređenje ili lep bonus. Slobodno preuzmite nove projekte, oni će vam otvoriti velike šanse. Vaša finansijska situacija je sada prilično stabilna, ali nemojte da izlazite van plana. Ne dozvolite da vam spoljašnje okolnosti prekinu mir u vezi.

ZEC

Život rođenih u godini Zeca obećava da će biti prilično miran. U drugoj polovini meseca ne proppuštajte ako se pojave prilike za važan posao ili projekat koji će u velikoj meri uticati na vašu budućnost. U romantičnom smislu, usamljenim Zečevima ovaj mesec možda ne donosi neverovatna poznanstva, ali prijaće vam da se posvetite odmoru ili ličnom razvoju. Ako ste i vezi osetićete ljubav i brigu partnera, uzvratite istom merom, piše Sense.rs.

ZMAJ

Život Zmajeva u februaru biće miran i odmeren. Obim radnih zadataka može se donekle povećati, pa ćete morati da poradite na svojoj efikasnosti. Usamljeni zmajevi će osetiti interesovanje nekoga iz svog užeg kruga. Ne dozvolite da zbog neodlučnosti propustite šansu. Ovog meseca se posvetite popravkama i sređivanju doma.

ZMIJA

Ovog meseca postoji velika verovatnoća službenih putovanja. Dobro planirajte kako trošite novac i na šta. U februaru možete podstaći bliskost sa partnerom. Prepiske, telefonski pozivi, nežne reči, podrška - sve ovo će vratiti romantiku u vaš život.

KONJ

Ljudi rođeni u godini Konja biće zauzeti radnim zadacima u februaru. Međutim, ako se pojave prepreke, nemojte odmah da odustajete. Male smetnje i stalne promene u vašim planovima mogu da vas iscrpe i fizički i psihički. Nađite vremena za odmor. Izbegavajte velike troškove i pazite kome verujete kada je reč o finansijama i poslu.

KOZA

Privatni život može uticati na poslovni, zato je važno da ovde pronađete ravnotežu. Najvažnija stvar za vas ovog meseca biće da naučite da odvojite posao i lični život. Ako to uspete, mesec će vam biti prilično uspešan. Usvojite neke nove i vredne zdrave navike.

MAJMUN

Za one rođene u godini majmuna, februar će biti više mesec odmora nego rada. Imaćete priliku da odete na nekoliko sastanaka, možda da započnu romantičnu vezu. Budite oprezni sa hranom i alkoholom, nemojte da preterujete. Moguće je da će vam u ovom periodu najviše prijati da provodite vreme sa porodicom.

PETAO

Veoma uspešan mesec, posebno u svemu što je vezano za ljubav i romansu. Ako ste slobodni, sada iskoristite šanse da pronađete ljubav. Budite otvoreni za poznanike i pokažite simpatije. Na poslu će se sve stvari rešavati same, imaćete priliku da pokažete svoje talente, što neće proći nezapaženo.

PAS

Vaša mudrost, u kombinaciji sa vašom marljivošću, urodiće velikim plodom: moguće su nagrade za trud i novi položaj. Vaš prihod će biti stabilan, ali izbegavajte sve vrste avantura. Pre nego što napravite brzopletu kupovinu, razmislite da li imate dovoljno novca za svakodnevne potrebe. U ljubavi izbegnite nesuglasice, kompromis je ključ srećne veze.

SVINJA

Februar će biti srećan mesec za one rođene u godini svinje. Na poslu ćete imati priliku da preuzmete odgovornost za neke važne projekte. Ovo će pozitivno uticati na vaš razvoj karijere, a možda čak i na novac. Budite pažljivi prema ljudima, možda će vam neko iskazati ljubav. Romantični odnosi sa vašim supružnikom biće puni harmonije, ali ne zaboravite da je važno ne samo da dobijete ljubav, već i da pružite brigu i nežnost svom partneru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading