LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Device, imate sve šanse da upoznate srodnu dušu, Blizanci, možete da uđete u tajnu vezu sa šefom, Lavovi, suočite se sa problemima u vezi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Ceo februar će Venera prolaziti kroz vaše šolje podsvesti, što znači da ćete biti nostalgični i pomalo tužni, a moguće je i da ćete ući u tajnu vezu. Nije isključen ni sastanak sa bivšom ljubavlju, provešćete burnu noć zajedno o kojoj nećete želeti nikome da pričate. Ako ste slobodni, partnera biste mogli da upoznate preko društvenih mreža.

Bik

Tokom celog meseca će se vaša planeta, Venera, kretati kroz polje prijateljstva. Moguće je da ćete novu ljubav upoznati baš preko novih prijatelja. Za sve Bikove, februar će biti veoma aktivan, očekuje ih pregršt društvenih događaja. Zato, nemojte da odlažete i odbijate druženja, upravo tako biste mogli da upoznate novog partnera.

Blizanci

U februaru će Venera biti u polju karijere, tako da postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa šefom ili nekom osobom koja je dosta starija i na višem položaju od vas. Zauzete Blizance očekuje iznenađenje - partner im priprema predivan poklon, moguće je da je reč o kratkom putovanju. Ljubav cveta, očekuje vas veliki korak napred u vezi.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Device, imate sve šanse da upoznate srodnu dušu, Blizanci, možete da uđete u tajnu vezu sa šefom, Lavovi, suočite se sa problemima u vezi

Foto: Shutterstock

 

Rak

Venera vam u februaru donosi novi pogled na svet i doživljaj ljubavi: odjednom ćete shvatiti koliko možete i na šta ste sve spremni zarad voljene osobe. Nemojte da se iznenadite ako vam partner priredi odlazak na neku romantičnu destinaciju. Slobodni Rakovi bi mogli da u inostranstvu upoznaju srodnu dušu. Ovo posebno važi za datume oko 14. februara.

Lav

Planeta Venera se kreće kroz vaše polje krize i transformacije. To znači da je moguće da ćete naići na probleme u vezi, ali i da su velike šanse da doživite burnu i strastvenu romansu uz šampanjac i ruže na krevetu. Nerazumevanje sa pratnerom ćete najbolje rešiti iskrenim razgovorom, a ne bi bilo loše ni da se obratite stručnom licu za pomoć.

Devica

U februaru će Venera biti u vašem bračnom polju: imate sve šanse da upoznate srodnu dušu, stupite u brak ili, pak, da shvatite koje promene treba vi i partner da uvedete u vezu kako biste je unapredili. Za slobodne Device februar je bogat sastancima, poklonima i lepim susretima – obavezno prihvatite pozive, budite aktivni i upoznaćete osobu koja će vas očarati!

Vaga

U februaru je vaša vladajuća planeta Venera u polju rada i zdravlja, pa vam se u ovom periodu smeši ljubav na poslu, ali i, koliko god to čudno zvučalo, romantični susreti u zdravstvenim ustanovama. Da, jednostavan odlazak kod zubara može da se pretvori u flert i vezu. Za Vage u braku, februar će biti u znaku porodice, pa ne zaboravite da napravite pauzu i priredite partneru romantičnu večeru.

Škorpija

U februaru je Venera u vašem polju ljubavi i trudnoće! Mogući su razgovori sa partnerom o proširenju porodice ili ćete jednostavno saznati radosne vesti – prinova stiže. Takođe, Venera Škorpiji obećava da će se zaljubiti u stranca ili osobu koja se bavi medicinom, kulturom ili psihologijom. Budite otvoreni prema svetu - u februaru vam zvezde mogu pružiti neverovatnu i bajkovitu romansu.

LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Device, imate sve šanse da upoznate srodnu dušu, Blizanci, možete da uđete u tajnu vezu sa šefom, Lavovi, suočite se sa problemima u vezi

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Planeta Venera je u februaru u polju nekretnina i stanovanja, što znači da ćete vi i vaš partner više vremena provoditi kod kuće, uživajući u romantičnim večerima. Moguće je da odlučite da adaptirate stan i da se preselite, što će se povoljno odraziti na vašu vezu. Slobodne Strelčeve očekuje važno poznanstvo preko rođaka.

Jarac

U februaru je Venera u vašem polju putovanja i kontakata, tako da možete sresti kolegu na putovanju i ovaj susret može da preraste u romansu. Ako je moguće, putujte više i budite otvoreni za komunikaciju na sajtovima za upoznavanje. Za porodične Jarčeve takav položaj Venere obećava prelep izlazak sa voljenom osobom, na nekom lepom, bajkovitom mestu.

Vodolija

Venera je u vašem polju finansija i poklona tokom skoro celog februara. Nije isključeno da će vam voljena osoba pokloniti nešto vredno, brendirano ili će vam doneti poklon iz inostranstva. Ako ste slobodni, velika je verovatnoća da ćete u restoranu ili nekom salonu upoznati osobu sa kojom ćete započeti vezu.

Ribe

Venera je u vašem znaku što vas čini privlačnijim i zavodljivijim suprotnom polu. Dakle, u februaru vas očekuju brojna zanimljiva poznanstva, a među novostečenim poznanicima bi mogao da se nađe i vaš budući bračni partner. Zauzete Ribe plene, njihovoj lepoti i šarmu neće odoleti osoba sa kojom sarađuju, pa će pokušati da im se udvara skupim darovima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading