MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUARU Jednom u 28 godina događa se konjunkcija Sunca i Saturna
Shuterstoock

Februar prema mišljenjima astrologa podstiče vas da idete napred, da ostvarimo stvari koje su nam važne. Počinje period povoljnih promena, jer većina planeta više nije u retrogradnoj fazi, sve se kreću direktno.

Sada je trenutak kada shvatamo da treba da napreduejmo, da se menjamo i ulazimo u narednu fazu našeg živonog putovanja. Bilo da su naši koraci veliki ili mali, tokom februara imaćete prilike da napredujete. Mart je jedan od najvećih i možda najvažnijih meseci u godini, tako da će februar biti malo tih.

Saznajte prema mesečnom horoskopu kakav će biti uticaj planeta u februaru 2023. godine:

Februar 1-28 - Nema velikih planeta u retrogradnoj fazi - Tokom celog februara, imamo nula velikih planeta u retrogradnoj fazi. Ovo stvara fantastičan zamah za napredovanje koji možemo iskoristiti da napredujemo u svojim snovima i ciljevima. Sa snažnim zamahom napredovanja, možemo iskoristit sjajne šanse.

3. februar - Retrogradna Cerera - Energija ovog asteroida je veoma meka i nežna i neće uticati na ovaj snažan zamah napredovanja koji doživljavamo. Cerera je asteroid povezan sa ishranom i negovanjem. Možemo se naći u potrebi da hranimo i negujemo sve one delove sebe koje smo ignorisali. Vreme je da ispravimo neke navike kod tebe i zalečimo stare rane. Asteroid Cerera će ponovo biti direktan 6. maja.

5. februar - Pun Mesec u Lavu - Donosi svetlu i smelu energiju! Uran je aktivan u ovom trenutku, što može stvoriti potrebu za promenom ili inovacijom neke oblasti naših života. Promena može doći naglo pod ovim punim Mesecom, ali pokušajte da se kotrljate sa njim i vidite koje nove iskre može da zapali. Pun Mesec je uvek divno vreme za rad, a ovaj pun Mesec nije izuzetak. Uz sav zamah napredovanja, odlično je vreme da uklonite prošlost i stvorite prostor za novo koje dolazi. Takođe, možete da radite sa energijom ovog punog Meseca da biste doneli svežu inspiraciju u svoj život i da se fokusirate na stvaranju radosti i zadovoljstva.

7-8 februarMerkur napušta period senke - Merkur je upravo napustio svoj postretrogradni period senke. Ako je nešto maglovito ili neizvesno u vašem životu od kraja decembra, sada će doći veća jasnoća.

15. februar - Venera u konjukciji sa Neptunom u Ribama - Harmonična kombinacija planetarnih energija koja pomaže da unesete slatkoću i mekoću u sve što se dešava u vašem životu. Koristite ovu energiju da volite dublje, otvorite svoje srce šire i da izrazite svoje ideje u svet. Prelepa energija za romantiku, proširenje vaše kreativnosti i za rad na sebi.

16. februar - Sunce u konjukciji sa Saturnom u Vodoliji - Ovo je poseban spoj Saturna i Sunca u Vodoliji u narednih 28,5 godina. Saturn u Vodoliji nam je odbacio lekcije na kolektivnom i ličnom planu, ali sada se njegov rad bliži kraju. Iskoristite ovu energiju da biste bili sigurni da preuzimate odgovornost za život koji zaista želite.

18. februar- Sunce u Ribama - Sunce izlazi iz znaka Vodolije i pralzi u poslednji znak Zodijaka, Ribe! Ribe su vodeni znak i donose osećaj završenosti i celovitosti. Predstavljena dvema ribama koje plivaju u suprotnim smerovima, energija Riba je povezana sa principima jina i janga. Obe energije postoje nezavisno, ali ne mogu postojati jedna bez druge. Dve ribe takođe plivaju u krugu, što ukazuje da, iako plivaju u različitim pravcima i gledaju na svet sa različite tačke gledišta, obe stignu na isto odredište. Pošto su Ribe poslednji znak Zodijaka, pravo je vreme da razmislite o pređenoj godini i o tome kako vas je sve što se dogodilo dovelo do sledećeg poglavlja vašeg razvoja, piše Sense.rs.

19. februar - Mlad Mesec u Ribama - Mlad Mesec u znaku Riba donosi energiju svežih početaka. Ovo je treći mlad Mesec koji smo imali na 1. stepenu određenog horoskopskog znaka, što ukazuje na snažnu temu novih početaka. Ribe su veoma kreativna energija, pa koristite ovaj mlad Mesec da kreirate i vizuelizujete ono što biste želeli da privučete u svoj život. Ovo je dobro vreme da se ono što želite i zamišljate pretvara u stvarnost. Pošto su Ribe vodeni znak, ne želimo da se zaglavimo na mestu vezanosti; umesto toga želimo da potvrdimo ono što želimo, ali onda ostajemo otvoreni za tok i harmoniju.

21-24 februar: Sunce u konjunkciji sa zvezdom Fomalhaut - Fomalhaut je jedna od četiri kraljevske zvezde. Za svaku kraljevsku zvezdu se kaže da je čuvar kapije zvezdane kapije naše galaksije. Fomalhaut je vratar ka južnom nebu i predstavlja transformaciju. Transformacija je veoma kreativna energija, što ovo čini izuzetno kreativnim vremenom u kojem možemo otvoriti vrata novom. Fomalhaut takođe može aktivirati naše darove i vodi nas da ojačamo našu vezu sa sobom i sa drugima. Radite sa ovom energijom tako što ćete izraziti svoju kreativnu stranu, psvestite da i svaka greška može da se ispravi, kao i da je svaki dan šansa da postanete bolja osoba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading