HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. JANUAR Škorpija će imati iznenadni trošak, Rak čeka bolji period, Devica se isuviše daje pogrešnoj osobi
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Uprkos lošim aspektima vi umete dosta toga da završite na vreme i da ne očajavate u narednom periodu kako vam to nije uspelo.

Ljubav

Izađite i provedite se kao nekada kada ste imali više entuzijazma. Ovo naročito važi za starije predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

BIK

Posao

Ulazite u solidan aranžman sa jednom Devicom. Iskoristite period pred vama, jer aspekti koje trenutno imate mogu da vam daju odličnu podršku.

Ljubav

Nije loša ideja da se dogovorite iskoristite vreme za nešto solidno kada su vaši izlasci u pitanju sa osobom koja vam je draga.

Zdravlje

Predeo grla je jako loše postavljen.

BLIZANCI

Posao

Niste u mogućnosti da komplikujete koliko se dešava malo lošija situacija na polju posla, jer na neke detalje niste obratili dovoljno pažnju u prethodnom periodu.

Ljubav

Postoji obostrana simpatija osobe na koju često mislite i ne otežavajte sebi emotivnu satisfakciju, ukoliko se desi da uvidite malo ignorisanje u prvi mah.

Zdravlje

Iskoristite dan za fitnes na otvorenom.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao

Ukoliko planirate nešto sasvim novo ne očajavajte ukoliko vam nešto promeni raspoloženje. Imate dovoljno potencijala, pa i da sačekate nešto bolji period.

Ljubav

Uložili ste dovoljno napora da jednu osobu fascinirate svojim postupcima. Vreme je da budete što konkretniji u svojim namerama.

Zdravlje

Vaš organizam zahteva više tečnosti.

LAV

Posao

Niste u toliko lošoj poziciji, sve dok možete da vidite napred. Ono što ne možete trenutno da postignete nije loša ideja za nešto boljom solucijom, koju vam nudi jedna Riba.

Ljubav

Isuviše ste zahtevni i nemate nameru da se povinujete potrebama svog partnera. Morate da balansirate sa svojim želama i trenutnim aspektima koji vam otežavaju njihovo ispunjenje.

Zdravlje

Srčani zalisci su vam lošije postavljeni.

DEVICA

Posao

Ušli ste dovoljno u svoj poslovni aranžman sa velikim entuzijazmom da se ne oseća kolebljiva situacija u kojoj se oseća neiskorišćen potencijal. Poradite na tome.

Ljubav

Isuviše se dajete pogrešnoj osobi. Razmislite gde sve vodi vaše ulaganje energije prema jednom Jarcu.

Zdravlje

Pojačan kašalj.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao

Otvoreni ste za nešto sasvim novo i uživate u većoj promeni. Pokušajte neke detalje što pred da dovedete u red.

Ljubav

Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi nije loše da ramišljate okrunisanju brakom. Razmišljajte dovoljno dalekosežno, ovj put.

Zdravlje

Opuštajte se uz tihu muziku.

ŠKORPIJA

Posao

Pojačana tenzija oko novca vam ne ide u prilog. Svakako se oseća velika razlika u vašem novčaniku u odnosu na prethodno period.

Ljubav

Volite jednog Raka. Imponujevam druženje sa ovom osobom u svakom slučaju. Ne ustručavajte se da pokažete svojemišljenje na pozitivan način.

Zdravlje

Oslobađajte se stresa.

STRELAC

Posao

Zahtevanje vašeg šefa je na mestu. Morate da požurite sa svojim idejama i da se fokusirate na zadatak, koji vam znači u karijeri.

Ljubav

Mišljenje kolega vas ne brine i vi na to nemate nameru da utičete u većoj meri. Smatrate da svi imaju pravo na svoje prioritete.

Zdravlje

Pojačano lučenje hormona stresa.

JARAC

Posao

Novčana situacija može da vam se polako popravlja. Uočavate dovoljno dobar razlog za novo napredovanje, koje očekujete u narednom periodu.

Ljubav

Ukoliko ste imali lošijimperiod ne očajavajte koliko vam dolazi nešto povoljnija situacija na višem nivou od trenutnog. Bićete u odličnom raspoloženju. Jedan Rak vas obožava.

Zdravlje

Impulsivnost rešavate sitnim vežbama.

VODOLIJA

Posao

Pojačano interesovanje za nešto jačim finansijskim prilivom je nešto što vam se odavno dopada, ali kao da još niste sazreli u svojim idejama koje polako prave finiš u vašoj glavi.

Ljubav

Verovatno ste dovoljno zaljubljeni da vam se čini, kako ne treba da propustite šansu sa jednim Jarcem koji vam se pojavljuje u pravo vreme.

Zdravlje

Odlično se osećate.

RIBE

Posao

Polje inostranstva vas upozorava na mnogo bolje dešavanje kada je reč o finansijama nego da se bazirate na zadacima od ranije. Budite spremni da postignete nešto više.

Ljubav

Ukoliko uvidite da stvari ne idu svojim tokom ne očajavajte, jer za sve postoji odlična reklama. Neko vas je zapazio na pozitivan način.

Zdravlje

Više meditirajte.

Komentari (0)

Loading