VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vodoliji stiže ponudu koja se ne odbija, Blizance čeka nezaboravni susret

alo.rs/S.Ć. | Žena 26.12.2022 09:30

Horoskop za nedelju, od 26. decembra 2022. do 1. januara 2023. za sve znakove Zodijaka

Foto: Shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Ovan

Ove nedelje možete da izvršite veliku nabavku, završite ranije započete poslove, ispunite svoja obećanja. Mnogo će zavisiti od vaše odlučnosti i upornosti. Vikendom se ne treba svađati sa drugima, obračun može loše da se završi po vas.

Bik

Ove nedelje moramo da mobilišemo sve naše snage i da se potpuno koncentrišemo na posao. Uspeh u bilo kom poslu direktno će zavisiti od brzine vaših akcija. Vikendi su u potpunosti posvećeni domu, porodici i voljenim osobama.

Blizanci

Ova nedelja će biti dobro vreme za važne stvari. U ovom trenutku racionalno koristite svoju snagu i emocionalno raspoloženje.
Ove nedelje, lični život će biti bogat događajima, zvezde vam obećavaju mnogo nezaboravnih susreta.

Rak

Ove nedelje ćete biti puni odlučnosti. Predstoji vam važan period, koji može biti ozbiljan podstrek u karijeri. Pokušajte u ovom trenutku da se potpuno koncentrišete na posao i radite sa punom posvećenošću.


Lav

Ove nedelje treba da se naoružate strpljenjem i izdržljivošću, pokažete svoje najbolje kvalitete u svom poslu. U ovom trenutku, nemojte se oslanjati na sreću. Sreća neće uvek biti na vašoj strani i može se u svakom trenutku okrenuti od vas.

Devica

Nedelja će biti puna raznih dešavanja, sigurno vam neće biti dosadno. Tokom ovog perioda, zvezde preporučuju promenu pejzaža, posetu mestima koja će vas zanimati. Pokušajte da koristite zdrav razum kada pravite velike planove za dan i organizujete razne događaje sa prijateljima.


Vage

Predstoji uspešan period tokom kojeg će se pred vama otvoriti veoma obećavajuće prilike u mnogim oblastima života. Pokušajte da ne precenjujete svoje sposobnosti ove nedelje. Vikendom ćete imati priliku da se pobrinete za svoj lični život. U suprotnom, možete propustiti povoljan trenutak, a zatim zažaliti.

Škorpion

Ako krenete u pravom smeru, uspećete u mnogim stvarima. Važne odluke o ovom pitanju trebalo bi da budu donete u sredu ili četvrtak. Vikendima je bolje provesti vreme sa porodicom i opustiti se u opuštenom kućnom okruženju.


Strelac

Ove nedelje će moći da se nosi sa većinom problema. Dobićete lične podatke i moraćete da donesete tešku odluku. U narednim danima pokušajte da sprovedete one ideje koje će se pojaviti upravo u ovom trenutku.

Jarac

Ove nedelje je važno da ne pravite ozbiljne greške u radu. Vaše samopouzdanje i ispravni postupci pomoći će da steknete naklonost drugih. Sredinom nedelje očekuju vas ozbiljne nesuglasice sa najmilijima.


Vodolija

U ovom periodu uspeh u poslu će uglavnom zavisiti od vašeg ličnog interesovanja za rezultat. Mogu se desiti događaji koji će vas iznenaditi i oduševiti, nećete znati kako da odgovorite na neobične ponude. Biće važnih sastanaka sa voljenima ili ljudima koji nisu viđeni određeno vreme.

Ribe

Ove nedelje je važno da realno procenite događaje koji se dešavaju i svoje šanse za uspeh. U bliskoj budućnosti, nemojte žuriti da donosite ishitrene odluke. Možda postoje situacije koje vas zbune, pronalaženje pravog izlaza neće biti lako.
 

Expand player
Pogledajte više