HOROSKOP ZA 2023. OD ČUVENE ASTROLOŠKINJE TAMARE GLOBE  Lava će pratiti problemi u porodičnom životu, Ribama predviđa finansijske poteškoće i zdravstvene probleme
Facebook printscreen


Prognoza za Rusiju Ruski astrolog Tamara Globa predvidela je da Ruse čeka još teža 2023, od predhodne. Ali, ako uspemo da prevaziđemo ovaj period, 2024. godine konačno će doći mir ne samo u Rusiji, već u celom svetu.


Globa proriče globalnu preraspodelu sveta. Mere koje ruske vlasti sada preduzimaju imaće pozitivan efekat na ekonomiju u budućnosti. Rublja će pokazati trend jačanja, dok dolar ima sve šanse ne samo da se vrati na vrednosti pre sankcija, već i da nastavi svoj brz pad.


Nakon ove prelomne tačke, 2024. bi mogla doneti pozitivne promene širom sveta. Potrebno je samo izdržati ovaj period. Osim toga, 2024. će postati lakša u smislu političkih odluka, rekla je Globa. Na geopolitičkoj areni konačno će se pojaviti dugo očekivano zatišje. Kolosalne promene, prema astrologu, dogodiće se 2026. godine. Međutim, oni će biti više pozitivni nego negativni. Koliko god to fantastično zvučalo, ali današnji događaji u budućnosti daće šansu za ujedinjenje naroda, zaključila je astrološkinja.
HOROSKOP ZA 2023. OD ČUVENE ASTROLOŠKINJE TAMARE GLOBE  Lava će pratiti problemi u porodičnom životu, Ribama predviđa finansijske poteškoće i zdravstvene probleme

Kiselev Andrey Valerevich

 

Horoskop za 2023. godinu Tamare Globe predviđa ozbiljne probleme horoskopskim znacima koji će zahtevati brzu i odlučnu akciju. Neki od njih će imati više sreće, ali ipak treba da se bore za dugo očekivanu sreću.

Ovan

Morate sami da otkrijete nove perspektive. Imate priliku da steknete novo obrazovanje, poboljšate svoje veštine. Imaćete sreće i u materijalnom smislu. Iskoristite priliku za kupovinu imovine. Mogući dodatak porodici.
 

Bik

Horoskop Bika za 2023. predviđa stabilnu situaciju u finansijama, karijeri i porodici. Horoskopski znak ima priliku da upozna nove partnere i prijatelje. Globa preporučuje Biku da ne troši novac nepromišljeno i da se kontroliše. 

Blizanci

Učinite sve da ostvarite svoje snove. Radite na usađivanju dobrih navika u sebe, promenite sistem ishrane. Budite spremni za izazovne situacije na poslu i u privatnom životu.

Rak

Sve vaše želje će se ostvariti. Finansije će vam lako otići. Morate puno putovati. Čuvajte se neprijatnih i toksičnih ljudi, ne komunicirajte sa njima.


Lav

Budite pažljivi prema svom zdravlju. Možda. Vaš društveni krug će se mnogo promeniti. U porodičnom životu moguće su poteškoće i razdvajanja. Ako ste slobodni, biće mnogo novih poznanstava.

Devica

Možete postići svoje ciljeve ako uložite mnogo truda. Ne treba uzimati kredite i pozajmljivati novac. Ublažite svoj žar. Naučite da živite u granicama, a rezultati neće dugo čekati.

Vaga

Globa preporučuje Vagi da izbegava pohlepu, koja dovodi do nepromišljenih rizika. U 2023., znak zodijaka bi trebalo da bliže pogleda razna takmičenja, učešće u kojima se može pretvoriti u pobedu. Od početka juna horoskop Vagama predviđa sreću.

 
HOROSKOP ZA 2023. OD ČUVENE ASTROLOŠKINJE TAMARE GLOBE  Lava će pratiti problemi u porodičnom životu, Ribama predviđa finansijske poteškoće i zdravstvene probleme

Kiselev Andrey Valerevich

 

Škorpija

Prva polovina 2023. godine za Škorpiju će se održati pod okriljem rešavanja porodičnih i kućnih problema i radnih pitanja. Horoskop preporučuje znaku zodijaka da ne štedi novac za nekretnine, popravke, rekreaciju, zdravlje i poklone za najmilije.

Strelac

Svi birokratski problemi Strelca u 2023. godini biće lako rešeni. Horoskop savetuje horoskopskom znaku da ostavi po strani manje stvari i počne da ostvaruje stari san. Glavna stvar je da preuzmete situaciju u svoje ruke i brzo rešite sva pitanja.

Jarac

Jarac će 2023. godine naučiti kako je živeti bez žurbe, preteranog rada i preuzimanja muških uloga i obaveza. Znak zodijaka može da pretekne zdravstvene probleme. Do leta postoji šansa da dobijete novi stalni izvor prihoda. Jarac će imati novca ako se sve što je obećano podeli na dva dela i uspori protivnike.

Vodolija

Za 2023. Globa savetuje Vodoliju da posveti vreme savladavanju novih aspekata svojih aktivnosti. Horoskopski znak čekaju putovanja i neobične hobije. Horoskop podstiče Vodoliju da pažljivo kontroliše porodične i kućne probleme.
 

Ribe

Horoskop - 2023. Ribama predviđa finansijske poteškoće i zdravstvene probleme u isto vreme, horoskopski znak će dobiti priliku da se veoma visoko uzdigne, sposobnost da sudi i ohrabruje druge, i pomaže drugima da nađu svoje mesto u životu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading