MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023. Ovna čeka unosna ponuda za posao, ljubavna veza Device biće na ispitu, Škorpija će značajno poboljšati finansije
Foto: Shutterstock

Ovan

Prvi mesec u godini Ovnovima će doneti uglavnom pozitivne utiske. Dogodiće se mnoga prijatna iznenađenja, a sreća će vam pomoći u malim stvarima. Početkom meseca obratite pažnju na nedovršene poslove. Bolje je da ih završite, inače vas mogu podsetiti na sebe u najnepovoljnijem trenutku. Sredinom januara obratite pažnju na svoje zdravlje i opustite se. Nemojte sebe izmoreti do krajnjih granica - nađite vremena da se opustite i uživate u svojim hobijima. Krajem januara Ovna čeka unosna ponuda za posao. Čak i ako niste previše sigurni u svoje sposobnosti, nemojte odmah odbiti - razmislite o tome. U sferi ljubavi izbegavajte lakomislenost: ona može doneti velike probleme.

Bik

Januar za Bika će svakako biti dobar period. I u početku vam se možda neće dopasti ono što se dešava, ali što dalje idete, više ćete osećati njegove prednosti. Prva dekada meseca omogućiće vam da steknete mnoga neophodna poznanstva. Novi prijatelji će vam pomoći da razumete svoje prave težnje i počnete da delujete u željenom pravcu. U finansijskom smislu, sve će ispasti više nego uspešno. Moćićete da napravite veliku kupovinu o kojoj ste dugo sanjali, da potpišete profitabilan ugovor, uložite novac uz dobar profit. Ako ste planirali selidbu, onda je najpogodnije vreme za to sredina januara. Na ličnom planu sve će biti stabilno, ali to je sve što vam treba. Usamljeni Bikovi shvataju da sreću treba tražiti pre svega u sebi. Porodični pripadnici znaka će shvatiti da je u njihovim životima počeo period harmonije.

Blizanci

Januar će Blizancima doneti mnoga iznenađenja. Neće sve ići po planu od samog početka. Međutim, navikli ste na promene i uživaćete u tome. Vaše raspoloženje će se promeniti. Nemojte se prepustiti emocijama, inače rizikujete da pokvarite odnose sa drugima na duže vreme. Racionalno razmišljanje će vam pomoći da pobedite u svakoj situaciji. U finansijskom sektoru moguće su privremene nevolje. Pokušajte da ne trošite previše. Uspešan posao sa skraćenim radnim vremenom će vam omogućiti da dopunite svoj novčanik. Ako to shvatite ozbiljno, u bliskoj budućnosti može postati osnova vašeg prihoda. Lični život će na neko vreme biti u pozadini. Ne očekuju se nov eveze, ali od sadašnjeg partnera ćete dobiti sve što vam je potrebno.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023. Ovna čeka unosna ponuda za posao, ljubavna veza Device biće na ispitu, Škorpija će značajno poboljšati finansije

Tanjug

 

Rak

U januaru će Rakovi konačno moći da žive ovde i sada, ne razmišljajući baš o budućim planovima. Stvari će ići dobro i glatko na svim frontovima. Rad će biti umereno rutinski i istovremeno ostaviti vremena za kreativnost. Sredinom meseca možete dobiti zanimljivu ponudu od pretpostavljenih. Pre nego što pristanete, razmislite: da, biće više novca, ali ćete morati da uložite celog sebe u novo zanimanje. U drugoj dekadi januara moguća su velika primanja, kako u vidu novca, tako i u vidu vrednih sredstava. Ne trošite novac na kućne troškove. Bolje je stvoriti finansijsku osnovu za budućnost. U vašem ličnom životu sve će zavisiti od vas. U januaru se svaka vaša želja u ovoj oblasti može ostvariti, glavna stvar je da pravilno formulišete svoju listu želja.

Lav

U januaru Lavove očekuju promene nabolje u mnogim oblastima života. Sada vam je najvažnije da ne pokušavate da kontrolišete situaciju sa svih strana, već da posmatrate i iskoristite sve mogućnosti koje se otvaraju. Ovo će vam omogućiti da postignete bolji rezultat od onoga što ste očekivali. Međutim, pojačavajući lestvicu karijere, vodite računa o svojoj reputaciji. Izbegavajte sumnjive partnere i poslove. U finansijskoj sferi, Lavovi će imati sreće, ali samo ako pažljivo razmotrite svaki korak koji preduzmete. Nepažljive akcije mogu dovesti do velikih gubitaka. Druga dekada januara biće plodno vreme za sve poduhvate. Ovo važi i za ljubavnu sferu. Slobodni predstavnici znaka mogu započeti romantičnu vezu koja će prerasti u nešto više. Porodične Lavove čekaju prijatni sastanci i druženja u uskom krugu porodice.

Devica

Device će u januaru imati mnogo planova i ideja koje će na prvi, pa i na drugi pogled delovati fantastično i pomalo sumanuto. Ali ne zaboravite na njih: vreme će pokazati da su oni sasvim izvodljivi. Na poslu nemojte težiti drastičnim promenama. Pokušaji da se nešto poboljša prepuni su pogoršanja situacije. Sačekajte proleće i dobro razmislite šta tačno želite da radite. Januar je jedan od retkih meseci ove godine kada svoj hobi možete da pretvorite u finansijski. Posebno profitabilni mogu biti projekti iz oblasti rukotvorina i humanističkih nauka. Ali čak i ako Device nisu spremne da otvore sopstveni posao, onda definitivno nećete morati da se iscrpljujete zaradom za život. Novac će, kako kažu, otići u ruke. Na ljubavnom planu stvari ne idu tako dobro. U odnosima sa partnerima moguće su nesuglasice. Oni mogu biti povezani sa ljubomorom i vašom nespremnošću da se povinujete principima druge polovine. Ako želite da sačuvate vezu, pokušajte mirnim razgovorom da rešite svađu.

Vaga

Januar će za Vagu biti možda najvažniji mesec u godini. Ono što je urađeno u ovom periodu doneće trostruku korist i profit. Zato je najbolji način da provedete vreme u januaru da radite. Dovoljno snage - vaše energetske rezerve će biti jednake vašim ambicioznim planovima. Da se ne biste opterećivali sitnicama, izaberite najvažnija područja i krećite se duž njih. Samodisciplina će vas održati. Finansije u januaru će biti tačno onoliko koliko vam treba, ni više ni manje. Stoga, nemojte sanjati o ekscesima, njihovo vreme će doći kasnije. Ali planiranje troškova će biti veoma korisno. Na ljubavnom planu pred Vagama će se otvoriti novi horizonti. Oni će biti povezani ne toliko sa novim poznanstvim, već sa vašim oblikom svesti. Naučićete da vidite ljubav u malim stvarima i ona će vam lakše dolaziti u život.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023. Ovna čeka unosna ponuda za posao, ljubavna veza Device biće na ispitu, Škorpija će značajno poboljšati finansije

Foto: Pixbay

 

Škorpija

Škorpije će u januaru doživeti punu lepezu emocija, zbog svoje ljubavi da nerešene probleme odlažu za kasnije. Predstavnici znaka će sustići nedovršene poslove iz protekle godine i biće prinuđeni da se nose sa sobom. Ovo će uzeti sve novogodišnje praznike, koji će donekle zaseniti praznik života. Povratak u normalan život nakon odmora takođe će doneti razočaranje. Kao i obično, bukvalno jedan dan neće biti dovoljan za potpuni oporavak, a neće biti ni lako uključiti se u posao. Sredinom meseca situacija će početi da se popravlja. Mnogi događaji koji će se odigrati u ovom trenutku biće teško objasniti sa stanovišta obične logike. Finansijski poslovi će se magično poboljšati, a u romantičnoj sferi očekuju vas prijatna poznanstva koja se mogu pretvoriti u čarobnu priču.

Strelac

Januar će biti proslava života za Strelčeve u pravom smislu te reči. Svaki dan donosi događaje koji se mogu nazvati poklonima. Na ovaj ili onaj način, ako ste imali neke planove, slobodno preuzmite njihovu realizaciju. Pokazujući inicijativu, možete dobiti i više nego što ste tražili. Novčano gledano, januar će biti izuzetno povoljan mesec. Ovoga puta na vas neće uticati tradicionalno očekivanje februarske plate. Planirajte za ovo vreme velike kupovine o kojima se dugo sanjalo, čak i ako nisu neophodne. Na ličnom planu, nemojte se previše zanositi laganim flertom. Ono što vidite kao laku komunikaciju može povrediti vašeg partnera.

Jarac

U januaru Jarčevi će provesti mesec u atmosferi mira i spokoja. Tokom novogodišnjih praznika, predstavnici znaka prvi put posle nekoliko godina moći će kako treba da se opuste i steknu snagu za nova dostignuća. Sredinom meseca, okolnosti će se razviti na takav način da će vam omogućiti da u potpunosti otkrijete svoje talente: i očigledne i neočigledne. U vašem životu mogu se pojaviti novi hobiji, i to toliko ozbiljno da će vremenom zaseniti glavnu aktivnost. Problema sa finansijama neće biti, ali se ne očekuju veliki prihodi. Ako sumnjate u kupovinu, nemojte je činiti. Intuicija je u pravu - neće vam pomoći. U ljubavnim pitanjima očekujte drastične promene. One mogu biti prijatne, a možda i ne. Promena će početi sa malim stvarima koje mogu u velikoj meri da promene vaše mišljenje o ljudima oko vas.

Vodolija

Januar će biti test snage za Vodoliju. Svi pomno napravljeni planovi se mogu pokolebati. Ne treba paničiti, ali ipak morate imati nekoliko rezervnih opcija u slučaju promašaja. Stare veze, racionalan pristup haosu oko sebe i sposobnost da se ne izgubi glava u hitnim slučajevima pomoći će da sve dođe na svoje. Rešavanje finansijskih pitanja zahtevaće oprez. Nije da je sve loše, ali još jednom je bolje ne razmetati se. Ako prihodi premašuju troškove, uštedite novac. Na ljubavnom planu moguće su svađe i sukobi. Vaš partner će redovno testirati vaše živce (bar će vam se tako činiti). Najpametnije će biti da se ne mešate u svađe i pokažete malo više pažnje nego inače.

Ribe

Prvi mesec naredne godine doneće mnogo prijatnih trenutaka u život Riba. Početak januara biće stabilan u svim vrstama proslava, poseta, gozbi. Očekuju vas romanse, lepe prilike, pokloni, romanse. Porodični mesec Riba će pomoći u jačanju odnosa. U pitanjima karijere, ne računajte na lak uspeh. Međutim, privremene poteškoće samo će podstaći vaš ponos i učiniti da više cenite ono što ste postigli. Pazite na stanje vašeg novčanika - troškovi mogu znatno premašiti prihode. Za kratko vreme ćete sustići, ali ćete se pokajati zbog svoje ekstravagancije.

Izvor: Sensa.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading