HOROSKOP ZA UTORAK, 29. NOVEMBAR Lepe vesti na poslu čekaju Blizance, Ovnovi pojačavaju tenzije sa voljenom osobom, veći priliv novca za Vage

ALO.RS/S.Ć. | Žena 29.11.2022 05:00

"Stara tuga, usled velike tajne života ljudskog, potpuno prelazi u tihu i umilnu radost", Fjodor Dostojevski

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete lako doneti odluku o tome da date otkaz na radno mesto na kom ste dugo bili nezadovoljni. Želite da ostvarite neke prilično drastične promene.

LJUBAV: Moguće je da se tenzija između vas i voljene osobe pojačava. U svađama ste strastveni kao i u intimnom delu veze, pa jedino kroz te strasti i možete problem rešiti. Ipak, pokažite malo više tolerancije i razumevanje jedno za drugo, kako bi ova veza opstala i u budućnosti.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak vam može stvarati manje probleme. Imate učestale tahikardije. Javite se lekaru za savet.

BIK

POSAO: Dan je veoma dobro postavljen za sve one koji se bave poslovima u kojima su vezani za uniformu, pa i za ljude koji rade u zdravstvu. Napravićete zapažen uspeh.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete pored voljene osobe danas provesti neke jako lepe trenutke. Ukoliko ste slobodni, ostvarujete zanimljivo poznanstvo sa jednom prijatnom osobom

ZDRAVLJE: Nema potrebe da brinete previše kada je u pitanju zdravlje, situacija na ovom planu je više nego dobra. Odlično se osećate. aktivni ste, a pozitivna energija kojom zračite, reflektuje se i na osobe iz vaše okoline.

BLIZANCI

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete dobiti neke veoma lepe vesti u poslovnom okruženju. Možete da očekujete smanjenje obaveza, a samim tim i višak slobodnog vremena! Bićete dobro organizovani, pa ćete uspevati da završite poslove pre zadatih rokova.

LJUBAV: Poteškoće koje imate u emotivnoj vezi možete prevazići veoma lako- iskrenim i otvorenim razgovorom. Potrebno je da se u dovoljnoj meri posvetite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša, gaziranih napitaka i namirnica koje sadrže “prazne” kalorije. Povedite računa o probavi, jer vam je želudac jako osetljiv.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Imaćete sreće u brojnim situacijama vezanim za posao i samim tim i mogućnost da dosta toga preokrenete u svoju korist. Nema potrebe da budete pod bilo kakvim pritiskom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete veoma važan susret danas! Zaljubićete se, sudbinski  neku novu osobu sa kojom kasnije možete ostvariti veoma stabilnu vezu.

ZDRAVLJE: Ako budete izbegavali alkohol neće biti problema. Isto važi i za sve ostale poroke kojima ste skloni. Naravno, od vas zavisi da li ćete  se toga pridržavati, ma koliko bili svesni da vam određene supstance vrlo štete.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste kako se razvija situacija na poslu. Sve ide prilično mirnim tokom, baš onako kako ste očekivali. Može vam doći i neki manji priliv novca danas. Već imate planove za naredni poslovni period.

LJUBAV: Veoma ste vezani za svog partnera i iskreni ste, verni u tom odnosu. Ne tražite ništa manjeod toga zauzvrat, pa samim tim imate prilično velika, ali i realna očekivanja. Imate utisak da je i partneru stalo do vas, jer vas podržava u svakoj vašoj zamisli.

ZDRAVLJE: Čuvajte digestivni trakt. Možete imati manjih problema sa organima za varenje.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete sklapanje nekog novog kratkoročnog ugovora, koji će na određeni period poboljšati vašu zaradu. Iskoristite maksimalno priliku za finansijsko poboljšanje.

LJUBAV: Moguće je da ćete u svom komšiluku doći do nekog sasvim novog i veoma zanimljivog poznanstva. Ne možete da skinete pogled sa te osobe.

ZDRAVLJE: Sklonost gojenju je naglašena, pa povedite računa o tome da bar malo redovnije vežbate i budete fizički aktivni. Počnite sa šetnjama ili svakodnevnim odlascima na posao. Važno je da obnovite kondiciju koju ste izgubili.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Nema većih stresova na poslu. Ukoliko sarađujete sa osobom rođenom u znaku Ribe ili Bika, možete da očekujete neki veći priliv novca. Generalno ste zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Opustićete se prilikom susreta sa jednom novom osobom danas. U pitanju je neko ko će svojim izlivima nežnosti jednostavno da vas obori sa nogu. Prepustite se i uživajte.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u donjem delu leđa, koji mogu upozoravati na neki problem. Izbegavajte veće naprezanje, kao i nošenje tereta, kako bi ne biste drastično pogoršali situaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Lako se može desiti neka manja svađa sa saradnicima. Pokušajte da smanjute tenziju pod kojom funkcionišete i dopustite drugima da iskažu svoje mišljenje na koje imaju pravo. Dpživljavate sebe kao neprikosnovenu poslovnu osobu. Realnije sagledajte sebe i svoje poslovne mogućnosti.

LJUBAV: Nakon brojnih stresova na poslu, kod kuće vas očekuje pravo umirenje i uživanje pored voljene osobe. Veoma ste srećni jer u svom partneru imate svoju mirnu luku.

ZDRAVLJE: Preterano ste emotivni i osetljivi danas, skloni razdražljivom ponašanju i reakcijama.

STRELAC

POSAO: Današnji dan ne donosi velike promene na polju posla. Smireni ste i prilično zadovoljni, jer znate na čemu ste. Manje više, sve ide po planu, pa imate priliku i da se malo opustite. To vam je bilo potrebno već neko vreme.

LJUBAV: Moguće je da ste se nekako neprimetno zaljubili u jednu novu osobu. Problem je u tome što ste u prevelikim emocijama počeli da je idealzujete van nekih realnih granica.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje snove koji mogu biti intezivni i upozoriti vas na nešto. Inače ste veoma intuitivna i senzibilna osoba. Obratite pažnju uvek na znakove pored puta.

Foto: Shutterstock

Foto: GettyImages

 

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za manji priliv novca, ako ste očekivali tako nešto. Danas ćete uspeh lakše ostvariti u timu sa ženskim saradnicima, pa se orjentišite prema tome. Inače sa ženskim saradnicima lakše komunicirate, jer kd njih postoji potpuna posvećenost poslovima koje obavljate.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete poželeti ozbiljnu vezu. Na vama je da svoje namere pokažete, nemojte se držati po strani.

ZDRAVLJE: Smireni ste i lepo raspoloženi, zdravlje je sasvim solidno. Iskoristite dan za uživanje.

VODOLIJA

POSAO: Možete očekivati unapređenje. Današnji dan je veoma povoljan i nosi mogućnost da svoje sposobnosti dokažete, ali i da od nadređenih dobijete pohvale i novu priliku za uspeh. To će vam dati novu snagu za dalje poslovanje, uspehe. Možete očekivati i bolju finansijsku situaciju.

 LJUBAV: Moguće je da ste previše posvećeni poslu danas i da nemate dovoljno vremena za svoju ljubav. Ipak, vaš partner je siguran u vas i nećete imati probleme zbog toga. On vas podržava u vašim ambicijama.

ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu i leđa, mogući su manji problemi, osetljivi ste u tom predelu.

RIBE

POSAO: Bliži vam se ostvarenje nekih ideja i ciljeva. Ukoliko ste oečkivali neke vesti iz bliskog inostranstva, na kraju ćete biti veoma zadovoljni razvojem situacije. Sada ste već sigurni u pozitivno poslovanje. Inostrani saradnici su veoma zainteresovani za poslovanje sa vama. Poslovanje ide na bolje.

LJUBAV: Povoljan dan za novu ljubav! Kada se pojavi neko ko vam se dopada, svojim prirodnim šarmom i harizmom lako osvajate. Nemojte da očekujete manje od uspeha.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su mogući, kao i sa grčevima u mišićima. Pojačajte unos magnezijuma.

Expand player
Pogledajte više