HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. NOVEMBAR Ribe muče finansijski problemi, Ovnovi će biti emotivno uzdrmani, Rak će zbog limfnih čvorova morati kod lekara
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste, jer je finansijska situacija prilično dobra. Smatrate da imate sreće i da vam je krenulo na ovom polju. Dan je generalno povoljan za novčana pitanja.

LJUBAV: Razmislite o svom sistemu vrednosti kao i o tome na koji način i po čemu birate novog emotivnog partnera. Moguće je da ste u nekim shvatanjima preterano površni.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu, mogući su manji problemi sa njenom funkcijom. Inače imate problema sa hormonskim disbalansom, koji ne smete zanemariti. Nepravilan rad stitne zlezde moze doneti niz zdravstvenih problema.

BIK

POSAO: Potrebno je da povećate stepen spremnosti na kompromise sa saradnicima. Jedino ako budete bili spremni da funkcionišete u svemu zajedno, ostvarićete pozitivne rezultate. Nekada umete da budete vrlo isključivi.

LJUBAV: Uzdržite se od nepromišljenih i ishitrenih reakcija. Mogući su manji problemi u komunikaciji sa partnerom, dosta toga zavisi od načina na koji se postavite prema partneru.

ZDRAVLJE: Osetljivost nervnog sistema. reagujete gotovo na svaku situaciju, preterano nervozno. Mogući su grčevi u mušićima. Potreban je veći unos magnezijuma.

BLIZANAC

POSAO: Osećate veliko olakšanje kada je u pitanju posao, koristite slobodan dan i uživate u zajedničkim trenucima sa porodicom. Ne bavite se problemima u ovom momentu.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta to što ja partner preterano zahtevan povodom nekih stvari. Smatrate da je neophodno da postane prilagodljiviji vama, ako želi da ostanete zajedno. Nemojte previše očekivati, možete se razočarati.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim, mogući su problemi sa plućima i bronhijama. Zatvorene prostorije mogu da pogoduju virusnim infekcijama, kojima ste sada podložni.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. NOVEMBAR Ribe muče finansijski problemi, Ovnovi će biti emotivno uzdrmani, Rak će zbog limfnih čvorova morati kod lekara

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Najbolje bi bilo da se okrenete dešavanjima koja su aktuelna u porodičnoj atmosferi. Na poslovnom planu danas nećete imati bilo kakve promene i dešavanja.

LJUBAV: Razmišljate o proširenju porodice i da pravite planove za zajedničku budućnost sa voljenom osobom. Smatrate da vam je vreme da se primirite i da uđete u nešto ozbiljno. Ukoliko ste slobodni, zadovoljni ste situacijom. Ne osećate potrebu za većim zbližavanjem, a i nije se niko pojavio ko bi u vama pobudio tu želju.

ZDRAVLJE: Osetljiv limfni sistem i vratni predeo. U narednim danima se konsultujte sa lekarom.

LAV

POSAO: Današnji dan nije povoljan za promene na polju posla. Nema potrebe da se sada opterećujete sa razmišljanjem o poslu, imaćete u narednim danima dovoljno vremena za to.

LJUBAV: Dan je povoljan za odnose sa partnerom, kao i za komunikaciju sa porodicom. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih većih trzavica, možete da se opustite slobodno.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni melanholiji, nađite način da skrenete misli na neke lepše teme. Družite se sa prijateljima, izlazite na razna mesta, nađite sebi zanimaciju, koja bi vam odvratila misli od mračnih misli.

DEVICA

POSAO: Zahvalni ste na podršci koja vam dolazi od strane bliskog prijatelja sa kojim i poslovno sarađujete. Mnogo vam znači da imate osobu od poverenja u svom okruženju.

LJUBAV: Konačno ste se oslobodili i došli do prilike da svoje emocije maksimalno otvoreno pokažete voljenoj osobi. Sada vam više ništa ne stoji na putu ka zajedničoj sreći.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate, odmarajte što više kako bi regenerisali svoj organizam. Preterujete u radu, iscrpljujete organizam, može doći do pada imuniteta. Zato svoju ishranu pojačajte sa unosom vitamina i minerala.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. NOVEMBAR Ribe muče finansijski problemi, Ovnovi će biti emotivno uzdrmani, Rak će zbog limfnih čvorova morati kod lekara

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Tražite nova rešenja za neke stare poslovne probleme. Nemojte previše da se opterećujete nekim sitnicama na koje sada ne možete da utičete na bilo koji način, kako se ne biste rasplinuli na mnoštvo poslova, a da se time odloži rešavanje bitnih stvari.

LJUBAV: Nema potrebe da dižete bilo kakvu tenziju na današnji dan. Potrudite se da preokrenete situaciju i da uživate u prijatnoj atmosferi sa ljudima koji su vam dragi. Smanjite nervozu.

ZDRAVLJE: U narednim danima posetite lekara. Moguće je da se pojavio neki nov problem. Uradite osnovne analize.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno vam je kako vas drugi ljudi vide i trudite se da ostavite najbolji utisak. Želite da održite imidž osobe koja stoji iza svoje date reči i koja je ozbiljna u poslu kojim se bavi. ne želite da se vaš, dugo građen status, poljulja.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost da osetite zadovoljstvo i ispunjenost na emotivnom planu. Aspekti su veoma povoljni, a vi uživate u harmoničnoj atmosferi sa osobom koju volite.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam bubrezi osetljivi. Utopljavajte se. Ipak, odlazak kod urologa je neophodan. Pridržavajte se saveta lekara.

STRELAC

POSAO: Iznenada dobijate poziv od jedne osobe koja vam nudi mogućnost za novu poslovnu saradnju. Zainteresovani ste i svakako ćete veoma pozitivno odreagovati. Takva odluka će se kasnije pokazati kao vrlo produktivna. Uvek se morate osloniti na svoju intuiciju.

LJUBAV: Jednostavno ne možete da izbacite iz glave osobu koju ste upoznali u poslovnom okruženju. Možete da očekujete pozitivan odgovor, ako je kontaktirate danas. Simpatije su, očigledno, obostrane.

ZDRAVLJE: Zdravlje je polako sve bolje, možete da se opustite malo. Uživajte u lepom danu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. NOVEMBAR Ribe muče finansijski problemi, Ovnovi će biti emotivno uzdrmani, Rak će zbog limfnih čvorova morati kod lekara

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Smatrate da vam mnoge stvari trenutno ne odgovaraju na poslu kojim se bavite i intezivno razmišljate o tome da promenite radno mesto u narednom periodu.

LJUBAV: Ukoliko ne budete bili spremni da pređete preko svog ponosa, možete da očekujete manje probleme u kontaktu sa partnerom. Razmislite o svom stavu i onome što pokazujete. Nemojte dozvoliti da napravite greške, zbog kojih ćete kasnije patiti.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama, poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Unosite više raznog voća i povrća, a možete se dopuniti i raznim suplementima.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete sasvim slučajno doći do nekih novih i zanimljivih informacija u vezi posla kojim se bavite. Smatrate da su vam nova saznanja i te kako od koristi. Skloni ste novotarijama i uvek želite da u svoje poslovno okruženje uvedete neke nove, zanimljive ideje.

LJUBAV: Pokušajte da izbalansirate situaciju koja trenutno nije baš sjajna. Ako se ne potrudite mogući su još intezivniji konflikti sa voljenom osobom. Dosta toga zavisi i od vas.

ZDRAVLJE: Smeta vam promaja i hladan vazduh. Najbolje bi bilo da se ne izlažete previše hladnoći. Naročito zbog problema sa sinusima.

RIBE

POSAO: Finansijski problemi vam trenutno predstavljaju prilično veliko kočnicu za sve vaše planove, moguće je da ste jednostavno preopterećeni brigama zbog novca. Niste u stanju da funkcionišete, da budete pribrani dovoljno u obavljanju svakodnevnih poslovnih obaveza.

LJUBAV: Maštate o mogućnosti da sa voljenom osobom otputujete negde, makar se radilo i o nekoj kraćoj relaciji. Razgovarajte o tome, možda i dobijete neku zanimljivu ideju! Važno je da se oboje izmestite iz grada.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa vidom. U narednim danima proverite svoju dioptriju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading