KREĆE OPASAN PERIOD Redak fenomen donosi haos - Danas Mars kreće retrogradno
Foto: Pixbay

Horoskop za ovu i narednu godinu upozorava na još jedan aspekt koji bi mogao da vam pomrsi konce! Ove godine, retrogradni Mars počinje 30. oktobra i traje sve do 12. januara 2023. godine. Očekuje vas opasan period tokom kog je važno da izbegnete greške koje bi mogle skupo da vas koštaju! Zato, budite oprezni - tokom perioda retrogradnog Marsa možete privući nevolje u svoj život. 

Svi znamo za retrogradni Merkur i da treba da se čuvamo njegovog negativnog uticaja, a šta znači kad su druge planete u retrogradnom kretanju? Ovaj aspekt se dešava mnogo ređe, ali nije ništa manje opasan od onog koji je svima poznat...

Fenomen kao što je retrogradni Mars se ne dešava tako često, u proseku dva puta godišnje, a ovo kretanje planete i te kako utiče na sve znakove Zodijaka. Kada planeta krene  retrogradnim hodom, nastaju haos i konfuzija na svim poljima za koje je odgovorna.

Mars je odgovoran za naš energetski nivo, unutrašnji potencijal i sposobnost da postignemo rezultate u svakom poslu, kao i za sukobe, agresiju, razdražljivost, svađe i konflikte. Zbog toga će tokom ovog perioda biti poteškoća u realizaciji projekata i ostvarivanju postavljenih ciljeva zbog loše organizacije i trošenja energije na poslove koji ne donose uspeh ni profit.  Kod mnogih znakova Zodijaka mogu se javiti iznenadni izlivi agresije i povećana razdražljivost.

Šta ne treba da radite tokom retrogradnog Marsa?

Nemojte da žurite i ponašate se nepromišljeno. Ovo vam može napraviti dodatne probleme u poslovanju. Samo praktičan i promišljen pristup stvoriće povoljne usplove za uspeh. Pokušajte da ne ulazite u rasprave, one mogu dovesti do dugotrajnih sukoba koji se možda neće završiti u vašu korist. Kontrolišite nivoe energije i vežbajte.

Mnoge stvari započete tokom ovog perioda moraćete naknadno da popravljate, jer neće biti završene kako treba. Neke aktivnosti će se odugovlačiti, bilo kakvi sukobi takođe mogu da se razvuku. I snaga i energija će vas napustiti brže. Zato odredite prioritete i pažljivo rasporedite snagu. Nemojte da izazivate sukobe i podležete provokacijama drugih ljudi.

Šta možete i treba da radite u ovom periodu?

Najbolja preporuka za ovaj period je da kontrolišete svoju energiju i usmerite je u konstruktivnu aktivnost. Na primer, vežbanju. Sada je najbolje vreme da, ako ste prekinuli, nastavite da idete u teretanu. Ali zapamtite, nemojte odmah da radite najteže vežbe. dovoljno je da se vratite treninzima i polako stićete kondiciju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading