HOROSKOP ZA UTORAK, 18. OKTOBAR Neodgovornost će se Lavu obiti o glavu, greške iz prošlosti Devici dolaze na naplatu
Foto: pexels.com

OVAN

POSAO: Konačno dolazite do prilike da razjasnite neku veliku dilemu u kojoj ste bili. Lakše se osećate sada kada imate mogućnost da direktnije postupate i da menjate neke okolnosti. Samo se pridržavajte prvobitnog cilja.

LJUBAV: Odnos između vas i partnera je konačno sasvim stabilan. Možete očekivati veoma lepe zajedničke trenutke. Uživaćete tokom celog dana u strastima koje vas spajaju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima, pogotovo kod ženskih pripadnika. Došlo je do disbalansa, što se odražava na stabilnost celokupnog organizma. Potrebna je analiza kod endokrinologa.

BIK

POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete neke nemoguće prepreke i sada je vreme da sebi čestitate na tome. Nemojte odmah da hrlite u nove rizike, prvo se malo odmorite od svega. Sada možete mirno da isplanirate dalje poteze.

LJUBAV: Dolazite do suočavanja sa time da vaš partner ima određene mane koje ranije niste bili u prilici da primetite. Niko nije savršen, pitanje je samo da li ste spremni na kompromis? Partner poseduje i vrline, takođe...

ZDRAVLJE: Ne želite da priznate sebi da imate problem. Ne zanemarujte simptome koje osećate. Za početak uradite osnovne analize.

BLIZANAC

POSAO: Veoma ste uzbuđeni, jer vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti i imate želju da ih na pravi način iskoristite. Ne smete sebi dopustiti da propustite bilo koju priliku za napredak.

LJUBAV: Moguće je da ste emotivno nezadovoljni, jer pre svega nemate dovoljno ljubavi i poštovanja prema sebi. Samim tim, imate problem da sa bilo kim ostvarite kvalitetnu vezu. Pokušajte da promenite stav, poradite malo na sebi, svojoj sigurnosti. I drugi će vas posmatrati na drugačiji način.

ZDRAVLJE: Pospanost vas može pratiti tokom celog dana, niste za preteranu aktivnost.

HOROSKOP ZA UTORAK, 18. OKTOBAR Neodgovornost će se Lavu obiti o glavu, greške iz prošlosti Devici dolaze na naplatu

Foto: pexels.com

 

RAK

POSAO: Moguće je da vam se neki poslovni rizici čine veoma primamljivim, pa biste danas lako mogli da se upustite u takav neki poduhvat. Ipak, pripazite do kojih granica će to ići. Poželjno je da proverite poslovne partnere, pre no što uđete u poslove sa njima. Posle će biti kasno za kajanje.

LJUBAV: Nema preterano važnih dešavanja na polju ljubavi, moguće je da vam je danas jednostavno nešto sporiji dan. I vi i partner ste više usmereni na neke druge stvari...

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir, posvetite se tome da izbalansirate svoje emocije.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana nemate previše motivacije da se bavite poslovnim obavezama, moguće je da maksimalno izbegavate bilo koji vid odgovornosti. Može vam se obiti o glavu.

LJUBAV: Ne želite da sebe menjate zbog bilo koga, pa ni zbog osobe koju volite. Vaš je stav takav da smatrate da bi trebao da vas prihvati takvu kakvu jeste, ako je ljubav iskrena. Da li smatrate da i partner treba da ima sličan stav prema vama?!

ZDRAVLJE: Smetaju vam promenljivi vremenski uslovi. Težak je dan i za hronične bolesnike. Još uvek vas muči i problem sa alergijom.

DEVICA

POSAO: Vreme je da se suočite sa nekim stvarima. Greške koje ste pravili u prošlosti, polako dolaze na naplatu i ne možete da ih zaobiđete koliko god se trudili...Ukoliko ne platite na mostu, platićete na ćupriji.

LJUBAV: Nije povoljan dan za ljubav. Potrebna vam je samoća, izolacija, niste zainteresovani za to da se posvetite bilo kome osim sebi danas. Možete biti hiroviti s vremena na vreme.  Sada želite da samo da budete u društvu bliskih prijatelja ili čak potpuno sami.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na polju zdravlja dolazi, pogotovo ako primenjujete neki vid terapije.

HOROSKOP ZA UTORAK, 18. OKTOBAR Neodgovornost će se Lavu obiti o glavu, greške iz prošlosti Devici dolaze na naplatu

Foto: Pixbay

 

VAGA

POSAO: Veoma ste uplašeni za razvoj situacije na poslovnom planu. Zabrinuti ste, jer su mnoge stvari otkazane u poslednjem trenutku i to vam predstavlja jako veliku kočnicu za dalji napredak. Možda se i sami doprineli tome, jer u poslu morate uvek imati i drugu alternativu.

LJUBAV: Može se reći da ste vi i voljena osoba potpuno različiti, kao dan i noć, crno i belo - dve suprotnosti koje se magnetski privlače i koje ne mogu jedna bez druge...

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući, povedite računa i o holesterolu, trigliceridima. Koristite i alternativne metode lečenja.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate obaveza preko glave, ni trenutak slobodnog vremena da napravite predah. Sami ste sebi zadali takav tempo, sami ste sebi nabili pritisak - sada se snalazite kako umete...Umete da se precenite, pa imate problem sa rokovima, njihovim ispunjenjem.

LJUBAV: Možete da očekujete probleme u vezi, ukoliko se budete postavili preterano arogantno prema partneru. Svako ima svoje granice, pa tako i vaša voljena osoba ne može sve da istrpi.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući, skloni ste i tegobama sa probavom. Sve je to zasnovano na nervnoj bazi.

STRELAC

POSAO: Jako je važno da naučite da funkcionišete u velikom kolektivu, ako želite da ostanete na trenutnom radnom mestu. Potrebno je da budete daleko spremniji na kompromis. Samovolja, kao i individulanost, nespremnostza saradnju mogu doneti neiskren odnos.

LJUBAV: Imate u planu zajedničke trenutke sa voljenom osobom. S obzirom na to da se dugo niste videli, nedostaje vam i uželeli ste se toga da uživate u strastima koje imate.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć tokom drugog dela dana, dajte sebi vremena za predah. Preforsirali ste se, relaksirajte se!

HOROSKOP ZA UTORAK, 18. OKTOBAR Neodgovornost će se Lavu obiti o glavu, greške iz prošlosti Devici dolaze na naplatu

Foto: Pixabay

 

JARAC

POSAO: Smatrate da ste zaslužili mnogo veću zaradu i da u suštini za sada samo dobijate mrvice koje su nadređeni spremni da vam daju. Potrudite se da ne prenagljujete sa reakcijama. Za početak ispitajte teren, morate znati kakva klima trenutno vlada, pre no što započnete bilo kakvu komunikaciju sa nadređenima.

LJUBAV: Postoji rešenje za problem koji imate sa voljenom osobom. Ako vas grize savest zbog nekih stvari koje ste izgovorili, potrudite se da se na vreme izvinite i da rešite to što imate.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nemate nikakve probleme na zdravstvenom planu!

VODOLIJA

POSAO: Nemate nameru da prećutkujete ono što vam smeta u vezi vašeg posla. Jasno i glasno ćete izraziti svoj buntovnički stav. Potrudite se da za svaku zamerku pripremite i argument. Jer, možete naići na jak otpor, ne samo saradnika, već i nadređenih. Stoga, morate biti vrlo uverljivi.

LJUBAV: Polako prevazilazite probleme koje ste imali u komunikaciji sa voljenom osobom. Oboje ste zaslužni za pozitivnu promenu, ne preuzimajte zasluge samo na sebe.

 ZDRAVLJE: Povećajte fizičku aktivnost! Neophodno je da budete u boljoj kondiciji! Trudite se da što manje vremena provedete krećući se.

RIBE

POSAO: Pozitivne vesti dolaze svima onima koji su u skorijem periodu mogli da ostanu bez posla. Konačno vam se bliži neka nova prilika za zaradu i trebalo bi da je iskoristite!

LJUBAV: Ako ste se ohladili od svog partnera, nema potrebe da glumite nešto drugo. Ukoliko se sada budete upuštali u stvaranje iluzija, kasnije ćete se teško iz toga izvući...Budite iskreni!

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu, pogotovo kada je u pitanju prekomerni unos šećera. Preterujete sa slatkišima. Holesterol takođe može biti povišen, kao i trigliceridi.  Unosite veću količinu tečnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading