MESEČNI HOROSKOP OD 22. OKTOBRA DO 23. NOVEMBRA Lav i Vaga započninju novo poglavlje, nemir i razdražljivost će sputavati Vodoliju
Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop ističe da Sunce ulazi u znak Škorpije 23. oktobra 2022. godine i izlazi iz znaka Vage. Ovo je period transformacija, ciklusa početka i završetka - neđšto će se novo rodii, a nešto napokon okončati. Energija Škorpije je uvek korisna kada je u pitanju razumevanje korena naših akcija, misli i osećanja.

Škorpija nam pomaže da otkrijemo blokade, izlečimo svoje unutrašnje rane i postanemo svesniji svojih motiva. Mars kreće retrogradno 30. oktobra i pomaže da promenimo perspektivu, budemo snažniji i usvojimo neke nove smernice kroz život.

Ovan

Sezona Škorpije je naporna i donosi mogućnosti za rast i transformaciju. Jupiter, planeta ekspanzije radi svoj put retrogradno kreće kroz vaš znak. Drevni astrolozi su verovali da kada je Jupiter u vašem znaku, nosite dodatni talas sreće! Nadamo se da ste osećali ovu sreću, ali ako ne, kada Jupiterove stanice direktne dođu u decembar i zaista pređu u Ovna sledeće godine, nadamo se da ćete moći da požnjete neke od ovih srećnih prednosti! Ova prelepa, pozitivna energija je na putu, tako da nemojte da se obeshrabrite ako vam je u poslednje vreme nešto zabavno. Vaša vladajuća planeta, Mars se sprema da krene u retrogradnju pod Suncem Škorpije 30. oktobra. Retrogradni Mars je povezan sa tromošću, nedostatkom motivacije, sagorevanjem i nemogućnošću donošenja odluke. Neki ljudi opisuju retrogradni Mars kao korak napred i dva nazad. Retrogradni Mars definitivno ne favorizuje žurba ili preduzimanje jakih akcija. Želi da zastanemo, razmislimo i procenimo odakle potiče naša motivacija. Pomračenje Meseca krajem omktobra može doneti promene u finansijama. Neke izmene uverenja ključne su za obilje.

Bik

Škorpija sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da će sezona Škorpije uvek biti posebna za vas. Vaša vladajuća planeta Venera biće pored Sunca na početku sezone Škorpije, pomažući da aktivirate svoje srce i navede vas da razmišljate o tome šta je zaista važno. Možda ćete morati da sednete i razmislite o svojim vrednostima i o tome kako im možete bolje služiti. Vreme je da se više posvetite sebi. Ako su vam na umu problemi u vezi, znajte da takođe možete da iskoristite ovu energiju Venere za proširenje srca i da osetite veće saosećanje. Pomračenje Sunca i mlad Mesec donose probleme u vezi, ali napokon ćete saznati da li idete pravim putem ili da li je potrebno promeniti pravac. Možda ćete otkriti da se vaše srce može otvoriti dublje i šire, a možda ćete samo osetiti osećaj veće ljubavi. Pomračenje Krvavog Meseca potom sledi 8. novembra i pada direktno u vaš znak. Ovo je neka veoma intenzivna energija, zato budite veoma nežni prema sebi.

Blizanci

Ove sezone Škorpije, Mars, planeta koja vlada našom motivacijom, nivoima energije i našim akcijama, postaje retrogradna u vašem znaku. Imati retrogradni Marsu Blizancima znači da ćete to prilično snažno osetiti! Marsu je potrebno oko 2 godine da obiđe zodijak, tako da je ova energija retka i jedinstvena. Imaćete Mars u svom znaku do marta 2023. godine, tako da je ovo definitivno energija sa kojom ćete želeti da se opustite. Dok Mars putuje retrogradno, možda ćete osetiti da se malo više krećete ka unutra. Retrogradni Mars je moćno vreme da se smirimo i razmislimo o tome šta pokreće naše postupke. Retrogradni Mars nam pomaže da otkrijemo gde naše akcije mogu biti ukorenjene u strahu i kako možemo da promenimo stvari. Pomračenje dostiže vrhunac 25. oktobra i nosi energiju novih početaka. Možete odlučiti da započnete novi projekat ili da preuzmete novog klijenta, a ovo bi moglo biti od velike koristi za vas! Samo imajte na umu da ne preuzimate više nego što možete da podnesete. Najbolje je da bude jednostavno, posebno pod svom ovom energijom. Drugo pomračenje u ovoj seriji, i finalno za 2022. godinu, je pomračenje Krvavog meseca 8. novembra, može otkriti tajnu ili pokrenuti informacije iz prošlosti.

MESEČNI HOROSKOP OD 22. OKTOBRA DO 23. NOVEMBRA Lav i Vaga započninju novo poglavlje, nemir i razdražljivost će sputavati Vodoliju

Foto: Shutterstock

 

Rak

Dok Sunce ulazi u Škorpiju, Venera lebdi blizu, šaljući talase energije ljubavi, podrške i saosećanja. Vi ste u odličnoj poziciji za primanje ove prelepe venecijanske energije, zato budite otvoreni za to! Dozvolite ovoj energiji da proširi vaše srce, stvori više lepote u vašem životu i otvori vas za novi nivo kreativnosti. Venera je planeta povezana sa odnosima, tako da ćete možda otkriti da vaši odnosi cvetaju i produbljuju se pod ovom energijom. Prelepe vibracije Venere su za uživanje, sezona Škorpije donosi pomračenja i retrogradni Mars, a oba mogu doneti nekoliko izazova. Pomračenja Sunca imaju tendenciju da donesu nove početke ili početak novog poglavlja, ali pre nego što zaista shvatimo šta je novo, prvo moramo da završimo i dovršimo staro. Retrogradni Mars je vreme da preispitamo naše motivacije i akcije. Vreme je da razmislimo o tome šta nas zaista pokreće i gde strah može da stoji na putu. Poslednji veliki kosmički događaj sezone Škorpije je pomračenje Krvavog Meseca koje dostiže vrhunac 8. novembra u znaku Bika. Ovaj Krvavi Mesec ima veoma jak intenzitet i može doneti tačku kraja ili završetka nečega u vašem životu. Ali svaki kraj je šansa za početak.

Lav

Sezona Škorpije donosi dva pomračenja i retrogradni Mars, i dok svi ovi kosmički događaji nose određene nivoe intenziteta, želim da se fokusirate na drugi aspekt, a to su Venera i Sunce. Sunce je vaš kosmički vladar, tako da kad god je uključeno, vi ste na prvom mestu u zodijaku da ga osetite. Venera i Sunce se okupljaju 22. oktobra, ali ćemo se baviti njenom energijom prve dve nedelje sezone Škorpije. Kada se Venera i Sunce poravnaju, stvara prelepu, harmoničnu vibraciju koja može podići naša osećanja kreativnosti, ljubavi i lepote. Možemo se osećati posebno osetljivim prema našim srcima, što nam omogućava da se krećemo kroz svet sa većim saosećanjem, ljubaznošću i radošću. Koristite ovu energiju Venere i Sunca da unesete više ljubavi i radosti u svoj život. Dva pomračenja koja imamo tokom sezone Škorpije donose talase transformativne energije. Kako se ova energija manifestuje zavisiće od vas i gde se nalazite u svom životu, ali šta god da dođe, zapamtite da nas pomračenja uvek stavljaju tamo gde treba da budemo.

Devica

Sezona Škorpije donosi neke od najdubljih kosmičkih događaja u godini i možda osećate težinu ovog intenziteta. Ako ovo rezonuje, budite sigurni da odvajate vreme za brigu o sebi, odmor i usporavanje. Dajte sebi malo milosti ove sezone i pokušajte da ne prepunite tanjir. Održavanje čvrstih granica i stavljanje svojih potreba ispred drugih će vam dobro doći. Iako sezona Škorpije donosi mnogo izazovnih trenutaka, nudi i neke prelepe. Ovo dolazi u obliku Venere u konjunkciji sa Suncem, čiji vrhunac dostiže 22. oktobra. Poznata kao Venerina zvezdana tačka,ova energija može pomoći da proširite svoju kreativnost, otvorite svoje srce i produbite vezu sa onima koje volite. Venera takođe vlada našim vrednostima, tako da je divno vreme da se ponovo povežete sa onim što vam je zaista važno i da nađete vremena za sve do čega vam je stalo. Retrogradni Mars može nas izazvati da se suočimo sa svojim strahovima, preispitamo kako trošimo energiju i otkrijemo šta pokreće našu motivaciju. Pomračenje Sunca i mlado Mesec u znaku Škorpije 25. oktobra donosi nove mogućnosti i nove početke. Pomračenja Krvavog Meseca mogu da nas uzdrmaju i izazovu mnogo emocija. Oba ova pomračenja rade u tandemu sa pomračenjem koje smo imali u aprilu-maju ove godine, tako da ćemo verovatno primetiti slične teme ili možda više od priče koja se odvija.

MESEČNI HOROSKOP OD 22. OKTOBRA DO 23. NOVEMBRA Lav i Vaga započninju novo poglavlje, nemir i razdražljivost će sputavati Vodoliju

Foto: Pexels

 

Vaga

Kako se Sunce pomera iz vašeg zodijaka, možda ćete početi da se osećate kao da ste spremni da započnete novo poglavlje. Sunce donosi novu inspiraciju, rađa novi život i daje energiju našem duhu. Nakon sezone rođendana, prirodno ćete osetiti da se nešto pomerilo i spremni ste da započnete novo poglavlje. Ubrzo nakon što Sunce pređe u Škorpiju, dočekaće nas pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Škorpije 25. oktobra. Ako je vaš rođendan tačno na vrhuncu između Vage i Škorpije, ovo pomračenje ćete snažno osetiti. Ima moć da unese završne detalje u bilo koji završetak u vašem životu. Pomislite na labave krajeve koje ste rešavali od poslednje sezone pomračenja u aprilu-maju. Koji god nedovršeni posao koji imate iz tog vremena biće završen.

Škorpija

Srećan rođendan Škorpije! Ovo je vaša sezona i biće naporna! Mnogo toga se dešava, tako da ćete možda zaista morati da date prioritet brizi o sebi. Imamo dva pomračenja tokom sezone Škorpije. Prvo je pomračenje Sunca i mlado Meseca 25. oktobra, a drugo je pomračenje Krvavog Meseca 8. novembra. Ako vam rođendan padne u roku od 1-3 dana od ovih datuma, znajte da ćete osetiti jaku energiju. Pomračenje Sunca blizu vašeg rođendana znači da je to godina transformativnih novih početaka. Venera se susreće sa Suncem otprilike jednom godišnje, tako da je ovo retka i posebna energija u kojoj možete uživati! Retrogradni Mars može da pokvari naše nivoe energije i natera nas da dovedemo u pitanje našu motivaciju. Verovatno ćete na kraju rođendanske sezone izaći otvorenijeg srca i spremni da započnete novo poglavlje.

MESEČNI HOROSKOP OD 22. OKTOBRA DO 23. NOVEMBRA Lav i Vaga započninju novo poglavlje, nemir i razdražljivost će sputavati Vodoliju

Foto: Pexels

 

Strelac

Sunce koje ulazi u Škorpiju znači da ste vi sledeći! Neposredno pre nego što vaša sezona počne, ona može doneti temu završetka. Mnoge stvati će biti privedene kraju, ali pogledajte da li možete da obratite pažnju ili da pronađete zahvalnost za sve što vam je naišlo i sve što cveta. Retrogradni Mars ponekad može da stvori sporu energiju, zbog čega se osećamo pomalo iscrpljeno i umorno. Retrogradni Mars takođe može stvoriti osećaj korak napred, dva koraka unazad. Ako počnete da osećate bilo šta od ovoga, znajte da vas njegova energija privlači unutra i pomaže vam da usporite kako biste mogli da se smirite i zaista slušate zov svog srca. Sezona Škorpije 2022. takođe donosi dva pomračenja, od kojih je prvo pomračenje Sunca u znaku Škorpije i mlad Mesec 25. oktobra. Možda ćete otkriti ili otkriti nešto o sebi ili nekom drugom što vam na neki način pomaže da napredujete. Venera, planeta ljubavi, lepote i odnosa biće posebno aktivna pod ovim pomračenjem, pomažući da se osvetli sva pitanja srca. Šta god da dođe, znajte da pomračenja imaju tendenciju da donose sudbinske događaje.

Jarac

Od svih znakova Zodijaka, imate reputaciju da ste najmotivisaniji i najnapredniji, ali tokom sezone Škorpije možda ćete početi da osećate potrebu da usporite. Saturn, vaša vladajuća planeta šalje zrake ka Uranu, planeti buđenja i inovacija. Iako je ovo globalna energija koja pomaže da se vaga preklopi sa starog na novo, možda ste osetili da se to manifestuje u vašem životu jače od većine. Ova energija će vas verovatno ohrabriti da napustite neka prošla, zastarela ili zastarela uverenja kako biste nadogradili i uzdigli svoj život na nove nivoe. Ako ste se borili između starih i novih načina, ili vam je bilo teško da se opustite ili smestite u životnu sredinu, možda ćete osetiti izvesnu lakoću kada se Sunce kreće kroz Škorpiju. Venera, planeta ljubavi, lepote i svih stvari koje cenite takođe se kreće u tandemu sa Suncem tokom prvog dela sezone. Ovo donosi neku lepu, omekšavajuću energiju koja će vas, nadamo se, podsetiti da ne budete tako strogi prema sebi i da se malo razvedrite. Drugo i poslednje pomračenje za 2022. je veliko, pomračenje Krvavog Meseca koje dostiže vrhunac 8. novembra u znaku Bika. U ovim danima ćemo preispitivati svoje odnose sa drugima i razmišljati koji ljudi možda ne treba da budu deo našeg života.

Vodolija

Sezona Škorpije donosi mnogo planetarnih promena i pomeranja, na mnoge od kojih ćete možda biti posebno osetljivi. Vaša vladajuća planeta, Uran je bio prilično aktivna ovih poslednjih nekoliko meseci, zbog čega se osećate pomalo rasuto, neodlučno i svuda. Možda ne znate u kom pravcu da skrenete ili u kom pravcu vam najviše odgovara, ali ne brinite, jasnoća je na putu, samo ćete morati da budete malo strpljivi! Ako ste u ovom stanju, takođe možete da se osećate pomalo nemirno ili razdražljivo, ali pogledajte da li možete da iskoristite ovu energiju da unesete više kreativnosti u svoju svakodnevnu rutinu. Ne postoje ograničenja u tome kako vaša kreativnost može izgledati, čak i slikanje, vođenje dnevnika ili grnčarija može biti dobar način da kanališete deo ove nemirne energije. Prvo pomračenje dostiže vrhunac 25. oktobra i i pomoći će vam da donesete neke od onih odluka za kojima ste čeznuli. Pomračenja obično donose sudbinske događaje koji nam mogu pomoći da se pomerimo na više nivoe svesti. Može vam takođe doneti neka nova saznanja u vezi sa pitanjima srca i vašim najbližim odnosima. Drugo pomračenje za ovu sezonu je pomračenje Krvavog Meseca 8. novembra, koje ima jak intenzitet. Vaša pažnja se može usmeriti na porodicu i posao, i na to kako treba da se nosite sa ovom ravnotežom ili nedostatkom ravnoteže.

Ribe

Škorpija je vodeni znak, tako da ste veoma povezani sa energijama koje ovaj Zodijak može doneti. Prirodno ste veoma kreativna duša, ali imate dodatnu dozu kreativnosti na vašoj strani kada počinje sezona Škorpije. Ovaj ekstra kreativni sok teče sa Venere, koja će veći deo sezone biti veoma blizu Sunca. Venera nosi meku, harmoničnu i kreativnu vibraciju koju možete da upijete i iskoristite da unesete više inspiracije u svoj život i svoj rad. Ako radite na kreativnom polju, možda ćete pod ovom energijom raditi neke od svojih najboljih poslova. Retrogradni Mars može biti pomalo izazovna energija za vaš pokretljiv duh, tako da bi vam više nego ikad bilo dobro da držite rutinu ili listu obaveza da biste ostali u toku. Retrogradni Mars će ući u novu godinu, tako da je najbolje da naučite da radite sa ovom energijom, a ne da se borite protiv nje. Sezona Škorpije takođe donosi dva pomračenja, od kojih je prvo pomračenje Sunca i mlad Mesec. Možda ćete doživeti "aha" trenutak ili napraviti napredak u vezi sa projektom ili problemom na kome ste radili. Drugo pomračenje 8. novembra ima tendenciju da nas stave tamo gde treba da budemo za naš najveći rast. Oba ova pomračenja mogu vas navesti na razmišljanje o tome kako odlučite da se izrazite i kako svoju istinu i kreativne vizije možete podeliti sa drugima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading