NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR Spremite novčanike, tri znaka imaće ludu sreću sa parama
pixabay

Horoskop otkriva koja tri znaka će imati najviše sreće u oktobru. Naklonost zvezda će najviše osetiti na polju finansija!

BLIZANCI

Od naredne nedelje najveću promenu će osetiti rođeni u znaku Blizanaca. Svi koji su imali finansijske probleme će lako naći rešenje, neki će dobiti povišicu na poslu, a nekolicina će se obogatiti i kroz nasleđe. Ovo poboljšanje na polju novca će kod njih podstaći želju da više troše, ali trebalo bi da budu oprezni da ne preteruju. Velika je verovatnoća i da će neki pokrenuti sopstveni biznis koji će biti i te kako unosan. 

RAK

Rakovi će bez velikih poteškoća početkom oktobra sklopiti nekoliko velikih poslova koji će im u narednom periodu doneti dobru zaradu. Važno je da obrate pažnju na nekretnine, jer će upravo od prodaje i transakcija vezanih za njih imati najviše zarade. Rakovi koji imaju neke planove, a koje već duže vremena čekaju da sporovedu u delo, konačno će ostvariti želje. Uspeh i na ovom polju im ne gine, a novac je zagarantovan!

DEVICA

Device će, takođe, početkom oktobra biti prijatno iznenađene. Bukvalno već od vikenda počinje  razrešenje njihovih finansijskih problema. Novčana pomoć stiže od članova porodice, a one koji se okušaju u igrama na sreću pratiće fortuna - dobitak im je zagarantovan. Device koje čekaju na unapređenje, takođe će biti nagrađene. Imaće mnogo više novca, a savet zvezda je da ga ne troše. Eventualna preporuka je da najmilije obraduju skupim poklonima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading