HOROSKOP ZA 24. JUL Vage će imati problema na poslu sa nadređenim, Lavovi će upoznato osobu koja će im se dopasti na prvi pogled, Ribe počnite sa rekreacijom

Alo.rs/J.M. | Žena 24.07.2022 05:00

HOROSKOP ZA 24. JUL 2022. GODINE

Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Povoljni aspekti mogu da stvore jednu vrstu posebno pozitivne energije u okviru vašeg poslovanja. Razvoj poslovanja teći će glatko, a dogovori će biti uspešni.

Ljubav: Ovaj vikend obeležiće susreti s novom osobom za Ovnove koji su slobodni. Ovnovi koji se nalaze u vezi mogu imati s vremena na vreme ljubomorne scene. Moguće je kratko putovanje u dvoje.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Izazov se sastoji u tome da se organizujete bolje i nastavite saradnju tamo gde ste ranije stali. Pazite da neko od saradnika ne napravi previd ili uradi nešto bez vašeg znanja što dovodi do značajnog gubitka.

Ljubav: Potrudite se da ništa ne skrivate od svog partnera. U suprotnom slučaju, to može trajno da naruši vaše poverenje. Slobodnim predstoji tajna veza.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Blizanci

Posao: Vaše polje finansija ukazuje na to da širite posao, posebno u okviru saradnje sa stranim kompanijama. Budite oprezni sa nekim kolegama koji grade rivalski odnos s vama.

Ljubav: U ovom periodu možete sprovesti u delo zajednički poduhvat s partnerom, bilo da je reč o putovanju ili renoviranju stambenog prostora. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim Lavom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Problem danas može da iskrsne sa pomeranjem nekih rokova za predaju projekta ili završetak radnog zadatka u okviru vašeg poslovanja.

Ljubav: Negativan komentar s vaše strane na račun partnerove prezauzetosti poslom može da uzrokuje čitav niz njegovih negativnih komentara na račun vašeg ponašanja, tako da je moguća svađa.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

 

Lav

Posao: Aspekti u polju tajni, donosi vam okolnosti da delujete iz potaje. Nastojite da sakrijete svoje poslovne planove od konkurencije. Glavnu poteškoću predstavljaju sumnjivi saradnici koji vam deluju kao dvostruki igrači.

Ljubav: Pred vama se otvara lep period kada ćete mnogo više izlaziti, pa na taj način i sresti osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Devica

Posao: Povoljan aspekt koji boravi u vašem polju poslovanja, upućuje na to da je neophodno da preduzmete ključne korake i započnete da radite nešto samostalno. Čuvajte se osoba koje su spremne na manipulacije.

Ljubav: Slobodne Device trebalo bi da budu realne u proceni osobe koju su nedavno upoznale da se ste kasnije ne bi razočarale.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Vaga

Posao: Imate problem sa jednim od nadređenih. Koliko god vi radite i trudite se, kao da niko ne ističe vaše zasluge. Neophodno je da se izborite protiv nepravde i da ne budete defanzivni.

Ljubav: Ovo je period koji može da bude turbulentan u odnosu sa partnerom, i to iz jednog razloga. Ljubomorne scene i partnerova nesigurnost predstavljaju nešto što vas opterećuje.

Zdravlje: Pijte više tečnosti.

Škorpija

Posao: Vaše polje poslovanja i privatnog biznisa, doneće vam priliv pozitivne energije da započnete nešto novo i da se osamostalite.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u osobu koju upoznaju preko posla ili preko društvenih mreža. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se čuvaju nesporazuma.

Zdravlje: Problem sa urogenitalnim sistemom.

Strelac

Posao: Sada imate jedinstvenu priliku da drastično popravite svoje finansijsko stanje. Pa ipak, ne savetuje vam se da preduzmete neki rizičan potez već da igrate na sigurno.

Ljubav: Slobodne očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom, ali bi trebalo da zadrže realniji pristup da se ne bi posle razočarali. Strelčeve koji su u vezi, odnos sve više dobija na kvalitetu.

Zdravlje: Puni ste energije.

Jarac

Posao: Glavni izazov je da prevaziđete poteškoće u vanrednom spletu okolnosti. Problematični međuljudski odnosi mogu pogoršati situaciju i aktivirati negativnu radnu atmosferu.

Ljubav: Ovaj vikend vam donosi pojačanu psihičku osetljivost i promenljivost raspoloženja. Danas možete burno reagovati na negativan komentar partnera, što se može pretvoriti u raspravu.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Pripremate spektar vaših originalnih poslovnih ideja kojima ćete zablistati na tržištu. Pa ipak, pripazite da vaša poslovna tajna ne procuri do konkurencije.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja vas u isti mah fascinira, ali s kojom niste spremni da se obavežete. Bolje je da sačekate da vam vreme pokaže kakva je osoba u pitanju da se ne biste kasnije razočarali.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: U ovom periodu možete da postignete odlične rezultate ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili radite u okviru medicine.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu se osećati neshvaćenim od strane partnera. Tu može biti reči o kratkotrajnoj krizi poverenja u odnosu s partnerom.

Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Jarca.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

BONUS VIDEO:

Expand player
Pogledajte više