OSVETU SERVIRAJU HLADNU Ova 3 znaka strpljivo čekaju da vrate "milo za drago"
Foto: Pixabay

U ljudskoj je prirodi da makar na kratko razmišlja o osveti, kada mu neko učini nešto nažao. Ipak, većina njih samo ostavi svoju ljutnju po strani, dok postoje i oni kojima osveta nije strana.

Istraživanja su pokazala da se najviše "osvetnika" javlja kod ovih horoskopskih znakova:

Rak

Ukoliko Rak samo pomisli da se neko igra s njim ili da ga namerno povređuje, sklon je da postane toksičan i spreman na osvetu. Ono što treba da vas brine jeste što je sklon detaljnom planiranju i nije mu strano da čeka kako bi dobio šta želi. Iako se smatra jednim od najemotivnijih znakova, lako može da pređe u suprotni tabor i postane okrutan.

Škorpija

Usijana glava i ishitrenost su jedne od glavnih karakteristika Škorpija, pa i ne čudi što možda neće ni sagledati situaciju iz svih uglova, već će krenuti sa smišljanjem osvete. Dobra stvar je što mogu i da se smire, postanu staloženi, pa ako dođu do zaključka da su prebrzo odreagovali, povući će se.

Ribe

Mnogi nikada nisu sigurni na čemu su, kada su Ribe u pitanju. Ono što je kod njih "opasno", jeste da će vam se možda činiti kako je sve u redu, a onda će vam se osvetiti za nešto što ste i zaboravili ili mislili da nije dovoljno bitno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
hurem

26.05.2022 13:53

🐠🐠🐠cist racun duga ljubav 🐠🐠🐠