NJIMA RETROGRADNI MERKUR NEĆE ZAGORČATI SUDBINU Ove znakove horoskopa očekuje izuzetno srećan period
Foto: Pexels

Astrolog Vladimir Vlajić, koji je gostovao na jednoj televiziji, otkrio je kojih šest horoskopskih znakova će imati srećan period u maju mesecu:

Bik je suštinski u dobrom periodu, sada prevazilazi određene stvari koje su tapkale u mestu i mučile ga. Nešto je nerviralo Bika, tako da će konačno imati dobar mesec, žuljalo ga je nešto što će ga i pokrenuti na akciju kako bi se to rešilo. Emotivno, kroz posao Bikovi mogu da upoznaju nekog novog, u pitanju je tamnija osoba koja će im pružiti pažnju koju zaista i traže. Moguće je da je to osoba iz nekog drugog mesta, inostranstva, ili da postoji razlika u godinama - rekao je astrolog.

Blizanci preko prijatelja ili interneta ostvaruju nova poznanstva, a nije isključeno ni da se neko dugogodišnje prijateljstvo razvije u nešto više od toga! Kada je u pitanju posao, biće zanimljivih dešavanja ali kao da su iz delova, kratkoročnog su dejstva i astrolog Vlajić bolji period predviđa privatnicima.

- Rakovi su u odličnom periodu, već neko vreme šire krila i to se nastavlja u maju. Horoskop za novac je dobar, neće im ništa faliti, imaju podršku dve važne osobe i prijatelja. Ako čekaju neko zakonsko razrešenje, to će se dogoditi u drugoj polovini maja 2022. godine. Nema zime za Rakove, emotivno će čak biti u prilici da biraju, a udarci sudbine stižu krajem maja i početkom juna. Do tada, biće flerta, ali u tom periodu se "seče" kada je ljubav u pitanju - rekao je on.

- Device imaju zanimljiv period, kao da će zaokružiti neke davno započete priče, emotivne i poslovne, u maju. Emotivno se i njima pojavljuje neko iz drugog mesta, ali ovih dana razrešavaju i odnos sa nekom osobom koja živi vrlo daleko - objasnio je između ostalog astrolog i dodao:

- Strelac je nekako bio u svom filmu sa Jupiterom u Ribama, sada kada Jupiter ulazi u Ovna, naglo se pokreće i vreme je za akciju. Sve što sa Strelčevima ima veze, biće sjajno, poslovno ili emotivno! U ljubavi, ako niste u vezi, u vaš život ulazi neki sportski tip sa vrlo jakom energijom, samostalan je i možda ima svoj biznis, a može da isprati energiju jednog slobodnoumnog Strelca - rekao je astrolog.

Još jedan horoskopski znak koji je spomenuo, jeste Jarac:

- Jarčevima stižu povoljne promene, njihov fokus je na pokretanju finansija i od 20. maja biće novina u poslovnom i novčanom smislu. Posle 21. maja 2022, Jarac može da očekuje novo poznanstvo, i to na nekoj proslavi ili druženju - rekao je astrolog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Štipa

11.05.2022 00:03

Rak ne može da širi krila, može samo da širi kliješta.