HOROSKOP ZA 5. MAJ Ovo je dan velikih promena, evo kojim znakovima će se život okrenuti naopačke!
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj dan deluje upozoravajuće u pogledu rizičnih investicija i vaše poslovne saradnje. Vaše ideje u ovom periodu neće naići na dobar odziv od strane nadređenih. Sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Centralni problem na ljubavnom planu u ovom periodu predstavlja kriza poverenje između vas i partnera. Atmosfera pomešanih osećanja može biti dominantna tokom ovog perioda.

Zdravlje: Pojačan stres.

Bik

Posao: Ključ uspeha tokom ovog perioda je u tome da usaglasite različite stavove s vašim poslovnim saradnicima. Sadašnja situacija vama donosi mogućnost previda ukoliko budete doneli ishitrene odluke.

Ljubav: Ovaj period vam donosi dosta stresa na ljubavnom planu, jer postoji mogućnost različitih gledišta na bitna pitanja između vas i partnera.

Zdravlje: Više se odmarajte, preforsirali ste se!

Blizanci

Posao: Izazovni aspekti mogu vam doneti razne vidove neprijatnosti: od nerazumevanja preko manipulacija od strane kolega, pa čak i do skandala. Ne preporučuju vam se rizične investicije.

Ljubav: Slede rasprave između vas i partnera. Povod mogu da budu čak i najveće sitnice. Iza svega toga se može skrivati osećaj vašeg partnera da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Zdravlje: Podložni ste virusima.

Rak

Posao: Postoji velika mogućnost da u potpunosti prekinete saradnju sa jednim starim saradnikom. Ako se budete usredsredili na pouzdane saradnike, možete postići finansijski uspeh.

Ljubav: Ovaj period može da vam donese rasprave sa partnerom. Postoji mogućnost da o nekim veoma bitnim stvarima imate potpuno različite stavove.

Zdravlje: Pad imuniteta. Ne vodite računa o sebi, zdravlju.

Lav

Posao: Akcenat ovog perioda je na tome da se pridržavate najvažnijih poslova. U suprotnom, postoji mogućnost probijanja krajnjeg roka, kao i odlaganja u realizaciji važnog poslovnog cilja.

Ljubav: Postoji kriza poverenja, pa čak i ljubomora od strane partnera. Razmislite, moguće da ste mu dali povoda, to ga muči duže vreme.

Zdravlje: Poteškoće sa varenjem, potrebna vam je lakša ishrana.

Devica

Posao: Možete očekivati otežane poslovne pregovore i komunikaciju sa kolegama i sa nadređenima. Ovaj period vam donosi poseban izazov, koji se sastoji u tome da prevaziđete razlike u stavovima.

Ljubav: Ustručavate se da priđete jednoj osobi koja vam se dopada. Uskoro može doći do pravog spleta okolnosti koji će vam to omogućiti.

Zdravlje: Anksioznost, osećaj nemira, straha, strepnje.

Vaga

Posao: Ovaj period može vam doneti novu poslovnu priliku. Vaš odnos sa nadređenima može krenuti silaznom putanjom i postoji velika mogućnost da se odlučite da promenite posao.

Ljubav: Svojim šarmom i lepim izgledom privlačite pažnju gde god se pojavite. To može da izazove napad ljubomore kod vašeg partnera, pa su moguće ljubomorne scene.

Zdravlje: Alergija, zbog cvetanja breza, voća.

Škorpija

Posao: Sledi napetost u komunikaciji sa saradnicima. Prilikom uticaja ovog aspekta može dosta toga nepredviđenog da se desi: od nedoslednog ponašanja poslovnog saradnika, pa sve do kašnjenja važnih uplata novca.

Ljubav: Između vas i partnera se nakupilo dosta nepravde. Ona se može sastojati u tome da ste obuzeti poslovnim obavezama i da niste proveli dovoljno vremena zajedno.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Negativna energija sastoji se u neuspešnoj saradnji sa nekim prijateljima i generalno u lošoj poslovnoj komunikaciji. Postoji mogućnost da vas neko prevari ili da jednostavno promeni uslove poslovanja koji vama apsolutno ne odgovaraju.

Ljubav: Bogat društveni život i izlasci sa prijateljima doneće vam priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Malaksalost.

Jarac

Posao: Usporen tempo obavljanja poslova može obeležiti ovaj period. Vaš odnos sa jednim poslovnim saradnikom ili sa nadređenim može postati problematičan.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesuglasice sa partnerom, a to se posebno može odnositi na neka bitna pitanja koja se tiču vaše budućnosti. Situacija će zahtevati da neko od vas popusti.

Zdravlje: Problemi sa stopalima.

Vodolija

Posao: Budite obazrivi u saradnji sa klijentima iz inostranstva i na dalekim putovanjima. Pronađite kompromisno rešenje u poslovnom dogovoru sa prilično teškim saradnicima.

Ljubav: Izazov ovog perioda sastoji se u tome da se ne izolujete u svoj svet i u potpunosti otuđite od partnera. Budite iskreni i otvoreno porazgovarajte o svim problemima.

Zdravlje: Problemi sa lumbalnim delom kičme.

Ribe

Posao: Probleme na poslovnom planu mogu imati one Ribe koje se bave trgovinom, prosvetom i nekretninama. Pažljivo birajte nove saradnike u ovom periodu.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da vam jedan slučajno susret donese obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Upravo to može da vam donese obnavljanje veze iz prošlosti.

Zdravlje: Več duže vreme imate problem sa kolenima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading