HOROSKOP ZA UTORAK, 3. MAJ Jarac i Vodolija dobijaju novac, sukob sa nadređenim očekuje Blizance, loše vesti za Devicu
Unsplash

Ovan

Posao: Početak rada na novom poslovnom projektu ili neki novi elementi u vašem radnom okruženju na postojećem radnom mestu mogu obeležiti ovaj period. Uspeh predstoji onima Ovnovima koji se bave trgovinom, komunikacijama i finansijama. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu iskušenja i provere autentičnih emocija koje osećate jedno prema drugome. Veza zasnovana na pravim osećanjima proći će bez problema kroz ovaj period. U suprotnom, uslediće rešenja u stilu "ili-ili".

Zdravlje: Problemi sa želucem, nervoza.

Bik

Posao: Negativan aspekt može vam doneti složeniju situaciju u odnosima sa kolegama i sa nadređenima. Najveći izazov na poslovnom planu tokom ovog perioda sastojaće se u tome da prevaziđete različite stavove i pronađete kompromisno rešenje. Pokažite malo više diplomatije u razgovorima.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja sa partnerom, ali imaju podršku planeta da uspešno prevaziđu problematičan period. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla ili preko prijatelja. 

Zdravlje: Probavne smetnje.

Blizanci

Posao: Rizične investicije nisu preporučljive za vreme ovakvih aspekata. Vaš odnos sa nadređenima može krenuti silaznom putanjom i potrudite se da to sprečite tako što ćete zadržati diplomatski stav. Ne insistirajte na pojedinostima, ne protivrečite iako ste u pravu i ako se vaše mišljenje ne podudara sa stavom drugih.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura na putovanjima. Početak novog ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Lava ili Device krije u sebi i neke izazove, jer se vaš odnos može kasnije iskomplikovati.

Zdravlje: Alergije. Uradite testove.

HOROSKOP ZA UTORAK, 3. MAJ Jarac i Vodolija dobijaju novac, sukob sa nadređenim očekuje Blizance, loše vesti za Devicu

Foto: Pexels

 

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može naići na zastoj. Problem može da se sastoji u promeni uslova saradnje koje vam može iznenada obelodaniti jedan od vaših saradnika. Komplikovanu situaciju uspešno ćete rešiti kompromisnim rešenjem. Ubuduće budite uvek spremni na iznenađenja, imajte " u rukavu " rezervni plan.

Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz krizni period u odnosu sa partnerom, a najveći problem može biti mešanje nekih osoba sa strane u vašu vezu. Problem ćete prevazići otvorenim razgovorom sa partnerom.

Zdravlje: Lakša upala pluća.

Lav

Posao: Početak nove poslovne saradnje može da protekne u otežavajućim okolnostima koje može da stvara jedan poslovni saradnik. Budite posebno oprezni u komunikaciji sa nadređenima jer postoji mogućnost konfliktnih situacija.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi tokom ovog perioda mogu da imaju nesporazume sa partnerom, a moguće su i ljubomorne scene. Lavovi koji su slobodni mogu da upoznaju zanimljivo osobu u znaku Ovna  ili Vodolije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Tahikardija. Kardiolog vam može dati određene savete, koje morate poštovati.

Devica

Posao: Device koje se bave kreativnim poslom, finansijama ili trgovinom mogu da ostvare veliki finansijski uspeh. Međutim, glavni izazov predstavljaće komunikacija sa jednim saradnikom koji u jednom trenutku može da postane problematičan.

Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da upoznaju preko posla. Uprkos vašem velikom oprezu i ustručavanja da joj se približite, između vas će doći do iznenadnog zbližavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i minerala. Došlo je do dehidratacije, potreban je unos veće količine vode.

Vaga

Posao: Očekujte najavu perioda u kojem ćete se nalaziti u svom elementu. Ključ uspeha ovog perioda sastojaće se u vašoj prezentaciji tokom pregovora sa saradnicima, ali i diplomatskom stavu koji bi trebalo da ispunite u pomalo problematičnom odnosu sa nadređenima.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se nađu u iskušenju da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Moguća je takođe delikatna situacija da im se udvara neko od njihovih nadređenih. Čuvajte se skandala. Izbegavajte slične situacije, jer teško možete naći opravdanje.

Zdravlje: Variranje pritiska.

 

Škorpija

Posao: Pruža vam se prilika da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju i to na dugoročnom nivou. Glavni izazov u ovom periodu za vas sastojaće se u prevazilaženju nesuglasica u okviru vaše saradnje sa inostranstvom.

Ljubav: Škorpije koje su u vezi Trebalo bi da budu oprezne u komunikaciji, jer vrlo lako partner može pogrešno da shvati neke njihove reči ili neki gest. Škorpije koje su slobodne, mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja ili se mogu zbližiti sa osobom koju već duže poznaju.

Zdravlje: Smanjite broj cigareta, kao i alkoholnih pića.

Strelac

Posao: Vaša saradnja sa nekim prijateljima može naići na zastoje. Promenljivi uslovi saradnje i nedosledno ponašanje jednog od vaših saradnika može predstavljati glavni problem tokom ovog perioda. Pa ipak, ključ uspeha će biti u kompromisu.

Ljubav: Dominantna tema ovog perioda je veća bliskost sa osobom koju poznajete već duže vreme i koja vam je na neki način prijatelj. Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu prijateljstva, ali je privlačnost između vas isuviše velika da biste odoleli.

Zdravlje:  Reumatični zglobovi. Neophodno je lečenje.

Jarac

Posao: Uspeh očekuje one Jarčeve koji se bave trgovinom, nekretninama, ili uslužnim delatnostima. Ukoliko budete povukli prave poslovne poteze, očekuje vas unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou. Posavetujte se sa iskusnijom osobom iz iste oblasti.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize. Partner može da im prebaci za to da se oseća zapostavljenim, a uslov da ne dođe do daljeg udaljavanja sastojaće se u otvorenom razgovoru sa partnerom. Situacija će zahtevati prilagođavanje.

Zdravlje: Bolovi u kolenima. Nađite uzrok.

Vodolija

Posao: Vodolije koje sarađuju sa inostranstvom očekuje potpisivanje važnog dokumenta i sklapanje dugoročnog ugovora. Neće svi uslovi poslovanja biti idealni, tako da će situacija zahtevati da pristanu na neki kompromis. Ipak, pre toga proučite dobro ugovor, kako vam nešto ne bi promaklo. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da se osete neshvaćenim od strane partnera. Njihovo viđenje zajedničke budućnosti u velikoj meri se razlikuje. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi veza nastavila da funkcioniše

Zdravlje: Loša periferna cirkulacija.

Ribe

Posao: Rizične investicije vam se ne savetuju u ovom periodu, jer postoji mogućnost previda, pa čak i većeg finansijskog gubitka. Negativni aspekti planete koja upravlja vašim poljem finansija upućuje na to da budete oprezni u rukovanju novcem i prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav: Ribe koje su slobodne mogu da započnu vezu sa osobom koju upoznaju na nekom putovanju. Kasniji period bi mogao da im donese prednosti i mane koje sa sobom donosi veza na daljinu. Situacija će zahtevati dodatna prilagođavanja.

Zdravlje: Posetite stomatologa, problemi sa zubima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

03.05.2022 15:09

Vec smo se zblizili sinoc 😉 Ja ne pijem i ne pusim,samo lizem (sladoled) 🤣🤣🤣🙋‍♂️😜