Prirodno duhoviti: Tri horoskopska znaka imaju najbolji smisao za humor

alo.rs/krstarica/Lj.Č. | Žena 10.04.2022 09:00

Sa njima nikad nije dosadno

unsplash.com

1. Strelac

Dosetljivi i pametni Strelci su najsmešniji znak Zodijaka. Strelci su poznati po tome što mogu pronaći humor u svakoj situaciji, a obično su oni prijatelji zbog kojih se valjate po podu od smeha nekoliko sekundi nakon što prođu kroz vrata. Savršeno su društvo kada ste u krizi, jer će oni biti osoba koja će pronaći jedinu smešnu stvar u groznoj situaciji i iskoristiti je da se osećate bolje. Oni su takođe fantastični pripovedači, koji običan dan mogu pretvoriti lako u komediju.

2. Vaga

Vage su društveni leptiri Zodijaka pa ne treba da vas čudi da su one zapravo jedan od najsmešnijih znakova. Vage se hrane energijom drugih pa ako se vi smejete, i one se smeju. Znači li to da će ponekad ići u neprijatne krajnosti kako bi bile sigurne da se svi oko njih dobro zabavljaju? Da, i to obično funkcioniše.

3. Škorpija

Škorpije vole duge, duboke razgovore, ali to ne znači da ne umeju da ih začine s malo humora. Naravno, to bi mogao biti crni humor, što obično bude sjajno kad su oni u pitanju. Škorpijama je nekada potrebno vreme da njihovi prijatelji shvate njihov smisao za humor, ali kad jednom to učine valjanje po podu je zagarantovano.

Expand player
Pogledajte više