BROJEVI OGLEDALA Ako slučajno ugledate ovaj niz, znači da vam stižu srećne vesti
Foto: Shutterstock

Numeorolozi za svaki broj kažu da ima posebnu simboliku i značenje, ali postoje brojevi za koje se smatra da donose važne poruke, glavni brojevi ili brojevi ogledala - oni koji imaju veliku moć u manifestaciji želja. Međutim, često u numerološkim analizama zapostavljen je broj 1234, a zbog svog značenja izuzetno je vredan naše pažnje.

Kada primetite neki od navedenih brojeva (1,2,3 ili 4), važno je da obratite pažnju na ono o čemu u tom trenutku razmišljate. Možda vam intuicija preko ovog broja šalje važnu poruku ili smernicu baš za situaciju koja vas trenutno muči, ili odluku koju treba da donesete. Saznajte šta svaki od ovih brojeva predstavlja - otkriva autorka knjige "Anđeoski brojevi", Megan Mišel Michaela Firester:

Broj 1 se odnosi na izgradnju. Možete u životu da stvorite mnoge stvari. Vaše misli i reči oblikuju vašu stavrnost, baš sada se to događa. Obratite pažnju na misao koja vam prolazi kroz um, ona je vaša smernica.

Broj 2 je povezan sa zahvalnošću i dobrim stavrima u životu. Fokusirajte se na male, svakodnevne, ali izuzetno vredne stvari u životu. Budite na njima zahvalni i možete privući više.

Broj 3 - Ovo je simbol harmonije. Opominje nas da možemo ostavriti želje, ali samo ako um, srce i telo posmatramo kao jedno, kao celinu. Zdravlje uma, tela i duha ključno je za ispunjen život.

Broj 4 - Ovo je broj koji predstavlja postavljanje temelja. Vreme je da započnete ostavrenje svog cilja, napravite prvi korak, isplanirajte stavri - kada postavite stavri na početku na svoje mesto, sve će biti dobro.

Ukoliko vidite sve brojeve zajedno - 1234 - to znači da ste na posebnom putu. Ako ih primetite, obratite pažnju o čemu razmišljate - da li je to novcac, novi projekat na poslu, neka osoba, partner... Svakako kada primetite 1234, to znači da ste na dobrom putu, idete u pravom smeru. Takođe, on vas podstiče da obratite pažnju na detalje. Svaka sitnica može predstavljati važnu prekretnicu za ostavrenje vašeg cilja.

Broj 1234 predstavlja u numerologiji niz dobrih vibracija, a kada ga ugledate, to simbolično predstavlja da vas uskoro očekuje nešto lepo, neke dobre vesti ili vas prati sreća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading