Nemaju sreće na ovom polju: Indijski horoskop otkriva koji horoskopski znakovi će propatiti zbog ljubavi
Shutterstock/Africa Studio

Ušli smo u treći mesec nove godine, željno iščekujemo dolazak proleća i boljeg vremena, ali indijski astrolozi upozoravaju - ovo godišbnje doba će doneti velike probleme nekim horoskopskim znakovima!

Ova tri znaka naći će se na velikim mukama, a mnogima će srce biti slomljeno...

Vuk

19. februar – 20. mart

Za one koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku, proleće 2022. godine neće nimalo biti lako. Najviše se će suočiti sa problemima na polju ljubavi. Partner prolazi kroz ličnu krizu, najverovatnije će se javiti nesuglasice u porodici zbog čega će patiti i svoje nezadovoljstvo "istresati" na Vuka. Od njegove reakcije sve zavisi. Astrolozi upozoravaju da je velika verovatnoća da će mnogi parovi raskinuti, a čak se i neki brakvi završiti u ovom periodu. Savetuju i strpljenje i toleranciju.

Jelen

21. maj – 20. jun

Ovog proleća Jelen oseća da mu ljubav izmiče iz ruku. Osoba koja će mu privući pažnju i zarobiti srce je zauzeta ili u komplikovanoj emotivnoj situaciji zbog čega će Jelen dosta propatiti. Savet astrologa jeste da proceni dubinu svojih emocija i raščivija šta je uzrok tolike patnje. Da li ga privlači "zabranjeno voće", pa su mu emocije prenaglašene ili je reč o istinskoj ljubavi? Ako je drugo u pitanju, neka se strpi. Leto donosi lepa iznenađenja.

Detlić

21. jun - 22. jul

Ovog proleća Detlić neće oklevati da sve žrtvuje, pa i svoju materijalnu situaciju, a zarad apsolutne slobode. Promene u životu će biti nagle, a za neke predstavnike ovog znaka i veoma loše. Mnogu brakovi će stradati, veze se prekinuti. Ono što predstavlja opasnost za predstavnike ovog znaka jeste što će neki od njih naprečac doneti odluku i zbog toga zažaliti. Astrolozi savetuju da dobro promisle pre nego što krenu na put bez povratka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading