HOROSKOP ZA SUBOTU, 5. FEBRUAR Devica pod pritiskom, Blizanci treba da prigrabe priliku koja se retko pruža, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO:  Nedostaje vam i novac i motivacija za rad. Prijatelji i rodjaci su mahom na putu  i teško vam neko može pomoći u ovom trenutku. Oslonite se na sebe i svoje znanje. Imajte poverenja u sebe.

LJUBAV: Osećate da ste se do kraja udaljili od partnera i da vas niko ne razume. Ne ulazite u bezciljne svađe. Time ništa ne postižete. razmislite šta želite od ovog odnosa.

ZDRAVLJE: Nervoza i razdražljivost.

BIK

POSAO: Danas vam ništa ne polazi za rukom. Nemojte se brinuti, jer ćete već narednog nadoknaditi izgubljeno vreme. Uživajte u danu i ne zaboravite da platite zaostale račune.

LJUBAV: Orijentisani ste na partnera, ali i puni negativne energije pa ne razmišljate mnogo šta pričate. Možete sebi napraviti probleme. Budite skoncentrisani, nikako ishitreni.

ZDRAVLJE: Melanholija i nesanica.

BLIZANCI

POSAO: Prepoznaćete priliku da uđete u nove poslove. Dajete sve od sebe da napredujete sada je pravi trenutak. Poslovi koji vam se nude, ne smete odbaciti, niti propustiti.

LJUBAV: Partnerova ljubomora ne jenjava. Potrudite se da ne reagujete burno na svaku opasku. Razmislite da li postoji opravdanje za njegovo ponašanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom. Osetljivi ste i ne biste trebali da uzimate gazirana pića.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 5. FEBRUAR Devica pod pritiskom, Blizanci treba da prigrabe priliku koja se retko pruža, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti

Foto: Getty Images

 

RAK

POSAO: Poslovni problemi moraće da se reše u najkraćem roku. Potrebna je maksimalna koncentracija i posvećenost. Pre nego odete na kraći odmor čeka vas dosta toga da završite.

LJUBAV: Ne donosite zaključak dok  ne proverite šta tačno voljena osoba traži od vas. Možda su njena očekivanja lako rešiva. Razgovarajte otvoreno o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE: Zdravlje je zadovoljavajuće.

LAV

POSAO: Iskoristite svoje intelektualne i radne  sposobnosti za  posao koji će vam veoma prijati. To vam se retko dešava, jer je sav posao postao rutinski. Manji finansijski dobitak.

LJUBAV: Sa voljenom osobom nalazite zajednički jezik. Miran period je pred vama.

ZDRAVLJE: Moguci problemi sa kolenima. Možda je u pitanju hrskavica, pa se tome morate ozbiljnije posvetiti.

DEVICA

POSAO: Nemate osećaj stresa, ali mnogo radite. Nije preporučljivo da  trošite više nego što zaradite. Jer, uskoro možete imati i nenadane troškove, koji vas mogu oterati u veće gubitke.

LJUBAV: Volite nekog ko vam je nedostupan. Zato ostajete sami na duži vremenski period. Da li je ta ljubav realna, razmislite dobro!

ZDRAVLJE: Nervna napetost. Povišen pritisak, svakako se morate obratiti lekaru.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 5. FEBRUAR Devica pod pritiskom, Blizanci treba da prigrabe priliku koja se retko pruža, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti

Foto:Printscreen/facebook

 

VAGA

POSAO: Neko od kolega vas koči na poslu i blokira. On je uzrok vašeg trenutnog nezadovoljstva, ali sačuvajte prisebnost duha. sada nije vreme da reagujete na pravi način. Uskoro će vam se pružiti prilika da ga potpuno izbacite iz koloseka.

LJUBAV: Poznanstvo sa emotivni Lavom  obećava kvalitetnu vezu. Sve dolazi preko polja posla.

ZDRAVLJE: Izbacite stres fitnesom. Žustri ste, puni energije.

ŠKORPIJA

POSAO: Mislite da biste mogli na put. Odlično vreme za vanredne  poslovne aktivnosti  u popodnevnim satima. Time ostvarujete još jednu podršku od nadređenih, a očekuje vas i bolja zarada.

LJUBAV: Preosetljivi ste. Svaka pa čak i najdobronamernija kritika izaziva nalet adrenalina. reagujete na neprimeren način.

ZDRAVLJE: Više sporta u svakodnevnom životu. prilično ste se zapustili.

STRELAC

POSAO: Ne odlazite sa radnog mesta na kome ste već dugo, ako novi posao ne donosi finansijsku sigurnost. Ne donosite nagle odluke, ako ste trenutno nezadovoljni statusom.

LJUBAV: Moguća je obnova kontakta sa osobom iz prošlosti. Sve će doći iznenada nakon slučajnog susreta. Sada će osećanja koja su obostrana, doći do izražaja.

ZDRAVLJE: Obavezna dijeta. ugojili ste se, i to vam smeta.

JARAC

POSAO: Možete imati razna iznenađenja danas na poslu, a snalaženje zavisi od vaše komunikacijske veštine, ali i diplomatije. Niko ne sumnja u vašu snalažljivost.

LJUBAV:  Ne poveravajte svoje tajne nikome, možete povrediti blisku osobu. Intimnost u partnerskim odnosima mora ostati samo među vama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ipak, izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 5. FEBRUAR Devica pod pritiskom, Blizanci treba da prigrabe priliku koja se retko pruža, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti

Foto:Printscreen/facebook

 

VODOLIJA

POSAO: Jedan miran, gotovo dosadan dan, sa rutinskim aktivnostima. Odgovara vam, jer vam je potreban odmor nakon opterećujućeg, napornog perioda. Obavićete i deo privatnih obaveza u toku rada.

LJUBAV: Stara ljubav ponovo postaje aktuelna. Sve ružno što ostaje iza vas. Sada oboje razmišljate o budućnosti, dobro poznajete navike onog drugog i spremni ste da pokušate ponovo.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

POSAO: Dobar dan za sabiranje poslovnih utisaka, ali i donošenje važnih odluka za budućnost. Spremni ste za nove poslovne poteze, uz određeni rizik. Ali znate kako se kaže - Ko ne rizikuje, taj ne dobija!

LJUBAV: U  kući je odlična atmosfera , a vi je možete začiniti dobrim raspoloženjem. Srećni ste i puni novih ideja, kako bi ulepšali prostor za vas i partnera.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading