MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA FEBRUAR Trojke čeka velika sreća na poslu i u ljubavi, Petice težak rad, Sedmice porodična drama
Foto: Printscreen/instagram

Jedinica

Dok ste ceo prošli mesec proveli planirajući velike lične ciljeve, ovog meseca ćete malo promeniti svoje planove. Trudićete se da svet učinite boljim. To je zato što je vaš februar pod uticajem broja devet, ističući vašu humanitarnu prirodu. Umesto "ja", počnite da razmišljate o "mi". U numerologiji, Jedinica je poznata kao idealista, uvek željna da vidi najbolje na svetu. U ovom periodu je važno da razmislite kako da pomognete drugima, od volontiranja za neprofitnu organizaciju do pomoći svojim komšijama. Ne radite to da bi vam se vratilo, već zbog dobrih dela koje oplemenjuju dušu.

Dvojka

Za vas nova godina počinje ovog meseca - februar je vreme za nove početke. Čak i tokom zime, moći ćete da posadite seme promene koje će rasti tokom proleća. Ovo je početak novih poduhvata, poput pokretanja novog posla ili uzbudljivog projekta ili nove veze. Međutim, ovaj mesec može biti početak dugog procesa isceljenja za vas. Iskoristite ovaj mesec da se brinete o sebi. Posvetite se detoksikaciji, konzumirajte zdravu ishranu, vežbajte, opuštajte se i posvetite se isceljenju duše i tela.

Trojka

Ovo je poseban mesec za vas. Očekuju vas kreativnost, mašta i neograničeni potencijal. Savršeno je vreme da pustite mašti da radi slobodno. Skoro sve može postati izvor inspiracije za vas, pa počnite da stvarate! Dok pravite remek-dela i posvećujete se svojim originalnim idejama, usput biste mogli pronaći i romansu. Ovo je idealan mesec da se udružite sa nekim. Imati nekoga pored sebe može vam pomoći i pružiti vam još više inspiracije za unapređenje karijere. Ne plašite se da stanete pod svetla reflektora.

Četvorka

Februar ima samo 28 dana, ali ćete biti zauzeti tokom svih njih. Ipak, pored posla očekuju vas i zabava i bićete u centru pažnje. Najvažnije je da izbegente stres i posvetite se svojim emocijama - bačans je ključan. Govoreći o ravnoteži, možda biste trebali da obratite pažnju na finansije. U februaru je vrlo lako potrošiti novac, a kasnije se mogu pojaviti veliki troškovi. U redu je kupiti sebi novu odeću ili počastiti prijatelja pićem, ali vodite računa o tome gde ide vaš novac. Pre kupovine razmislite da li vam je stavrno potrebno to što kupujete.

Petica

Sada je vreme da zasučete rukave i krenete na posao. U ovom periodu akcenat je na marljivost, naporan rad i organizovanost. U narednih nekoliko nedelja se posvetite poslovnim ambicijama. Kao neko ko voli iznenađenja, možda nećete uživati u promenama koje vam ovaj mesec sprema. Tokom četiri meseca mogu se desiti promene u vašoj finansijskoj situaciji, imovini, pa čak i pravnim problemima, zato budite prisebni. Obavezno pročitajte svaki ugovor pre nego što ga potpišete. Iako se može činiti da ne napredujete, male radnje koje preduzmete će kasnije imati velike rezultate. Nastavite da radite napornije i pametnije.

Šestica

Februar je najkraći mesec u godini, ali mnogo promena može da se desi za 28 dana. Spremite se za promenu, radoznalost i neočekivane događaje. Ovo će biti veoma intenzivan mesec, tako da je najbolja stvar koju možete da uradite jeste da sada odbacite sve svoje planove i zajašite talas promena. Svi vaši dobro napravljeni planovi izlaze pravo kroz prozor, podsećajući vas da uvek očekujete neočekivano. Ove promene će se desiti brzo i bez ikakvog upozorenja. Izbegavajte da sada preuzimate previše projekata. Umesto toga, uložite svu svoju energiju u učenje da hodate ovim novim putem.

Sedmica

Februar je zaista porodičan mesec jer naredne četiri nedelje donose okupljanja i obilje porodične drame. Svi naši porodični problemi isplivaže na površinu i možda ćete morati da se nosite sa nekim neprijatnim problemima ili čak da preuzmete dodatne odgovornosti. Preuzmite vođstvo sada da ne bi morali sa izazovima da se suočavate kasnije. Važno je rešiti probleme pre nego što se kasnije tokom godine pretvore u velike probleme. Februar je period kada su odnosi na testu, posebno je važno da pronađete balans u porodičnim odnosima.

Osmica

Najkraći mesec u godini može biti i najusamljeniji. Umesto da se zaljubite ili družite sa prijateljima, mogli biste se naći duboko zamišljeni, što može dovesti do negativnih misli i osećanja. Da biste prošli ovaj mesec, moraćete da gledate sa svetlije strane. Najbolji način da upravljate ovim osećanjima jeste da pronađete načine da se utešite. Čitajte zanimljive knjige, gledajte uzbudljive filmove ili čak idite na putovanje. Radite stvari koje vas opuštaju i koje će učiniti da se osećate bolje.

Devetka

Imate mnogo velikih ciljeva za početak godine, ali kada dođe februar, shvatićete koliko je teško ostvariti ih. Moraćete duboko da kopate i naporno radite da biste dokazali da ste vredni onoga što želite. Ako vam stvari idu dobro u poslednje vreme, očekujte da će stvari biti manje nego sjajne u naredne četiri nedelje. Iskoristite ovo kao priliku da budete verni sebi, strpljivi i iskreni, jer samosažaljenje nikada ništa nije donelo. Provedite ovaj mesec nastavljajući vredno da radite, volontirajući pomažući drugima. Uskoro ćete se vratiti na pravi put!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading